Sivut

torstai 6. huhtikuuta 2017

Jolie box Huhtikuu
Jolie box on vienyt sydämeni, joten tätä herkkua täytyy saada vielä lisää seuraavat puoli vuotta. 120 euron sijoitus saattaa tuntua suurelta, mutta yksittäiselle boxille jää hintaa vain 20 euroa / kk. Ei paha.

 Huhtikuun boxi tuli kätevästi pakettiautomaattiin, josta se oli helppo napata mukaan ruokaostosten lomassa. Väsynyt olemukseni sai taas uutta ryhtiä, kun sain käsiini yllätyslaatikon, ihanaa! Lähetys tuntui painavalta, joten se oli kiva kantaa kotiin.
Pahin pelkoni kävi kuitenkin toteen, kun huomasin laatikon olevan pullollaan luonnonkosmetiikkaa hiuksille. Apua, eihän nämä toimi hiuksissani. Aivan liian moni kokeilu on päättynyt tällä saralla huonosti, hyvästä tahdosta huolimatta. Vaikka olen onnistunut löytämään muutamia helmiäkin, kuten Laveran. Katsotaan kuitenkin tuotteita vähän tarkemmin, ehkä joukosta löytyy joku kiva yllätys, joka avartaa mieleni myös hiuskosmetiikan suhteen. 

Te tiedätte, että Neal's Yard Remedies on yksi lempisarjoistani, nyt mukaan on päässyt Lavender Bath Salts kylpysuola, joka sopii sekä jalkakylpyyn että kylpyammeeseen. Laventeli rauhoittaa mielen, kun taas merisuola puhdistaa ja lievittää tulehduksia. Kuulostaa erittäin hyvältä, tämä oli kiva saada, vaikka en kylpyammetta omistakaan. Tästä löytyy ainekset kunnon kotikylpylään. Hinta 18,00- / 200g.

Lähetyksen toinen suuri purkki pitää sisällään Naturativ korjaavan hiusnaamion, joka lupaa hoitaa vahingoittunutta hiusta ja rauhoittaa hiuspohjaa. Voisin ottaa tämän heti viikonloppuna kokeiluun, kuulostaa juuri siltä, mitä kuiva luonnonkihara tarvitsee. 
Hinta 30,60- / 250 ml.

Unique Haircare -syväpuhdistava shampoo poistaa tehokkaasti mm. muotoilutuotteiden jäämät hiuksista. Tämä on tanskalainen sarja, joka saa raaka-aineensa pohjoisen luonnosta ja käyttää hyväkseen tuulienergiaa. Hienoa! Näytekoko 50 ml (hintaa on n. 3 eur). Ajattelin kokeilla ennen kasviväriä, joten tuli tarpeeseen.

Mukana on myös Dabba -suolasuihke, joka antaa hiuksille rakennetta. Eipä ole turha tämäkään, sillä tätä voi käyttää kampauksien pohjana tai antamaan tuuheutta hiustyveen. Mutta miten tämä toimii luonnonkiharan kanssa? 
Se täytyy vielä selvittää. Hinta 7,50- / 30 ml.

Ihanaa, että laatikosta löytyy myös jotain Sóley Organicsilta, joka tulee meidän iloksemme Islannista ja on myös uusi Joliella. Tuotteet valmistetaan pienessä 300 asukkaan kylässä Kaldbakur-vuoren juurella. Healing Shampoo on tehty helpottamaan ihoärsytyksiä ja se on erittäin hellävarainen. Näytekoko 10 ml on niin pieni, etten laske sille hintaa. Lisäksi mukana oli pari pientä Neal's Yard Remedies -näytepussia, shampoo ja hoitoaine.


Huonosta alkuasetelmasta huolimatta, pidin lähetystä hyvänä. Voisin kuvitella kokeilevani näitä kaikkia. Pieni kotispahan on aika paikallaan, välineitä siihen löytyy kyllä, vaikka aika tuntuu olevan nyt kortilla.

Luonnonkosmetiikka ja hiukset,
mahdoton yhtälö? Mitä mieltä olet? 
7 kommenttia:

 1. Kivat merkit ja laadukkaan oloiset tuotteet:) Hiusjutut ei kuitenkaan ihmeemmin riemastuttaisi, mutta mukava olisi kokeilla, erityisesti Naturativiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon aina jotain muuta kun hiusjuttuja, mutta täytyy kyllä myöntää, että nämä vaikuttavat ihan hyviltä :)

   Poista
 2. Jolie Box on kyllä paras suomalainen markkinoilla oleva boxi. :)

  VastaaPoista
 3. Naturativin naamio on tosi hoitava ja Uniquen shampookin on oikein passeli. Ei ehkä kuitenkaan sellainen jee-sisältö, vaikka tykkäänkin luonnollisista hiustuotteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempiakin boxeja on nähty, mutta ihan kiva tämäkin, muttei vau :)

   Poista
 4. Kiva kuulla boxeista enempi, oon tätä miettiinyt ja kiva sisältö :)

  VastaaPoista