Sivut

perjantai 25. elokuuta 2017

Isadora Autumn LegendsIsadora on yksi lempisarjoistani, joten on aina yhtä ihanaa päästä kokeilemaan uutuuksia, joita ilmestyy tasaisen varmaan tahtiin. Uusi Autumn Legends -syyskokoelma sisältää helmen, jonka otin käyttöön heti kun olin saanut sen käsiini. 
Oletteko muuten nähneet näitä jo kaupoissa?
Isadora Blush & Glow Drapping Wheel -paletti pitää sisällään neljä puuterimaista helmiäis- ja mattaposkipunaa sekä yhden korostusvärin. Värinapeissa tuntuu olevan hyvin pigmenttiä, sekä kestävä koostumus, joten laatu tuntuu olevan kunnossa. Pehmeän persikkaiset sävyt sopivat erittäin hyvin juuri syksyyn. Paletti on myös kooltaan suuri, joten värien sekoittumista toisiinsa ei tarvitse pelätä. Värit tarjoavat tilaisuuden leikkimiseen, niillä voi korostaa tai piilottaa kasvojen piirteitä. Tämä viisikko täytti odotukset hyvin, joten kokeilkaa ihmeessä edes sitä kaupan testeriä.

 IsaDora Stretch Lash Mascara tuli kauppoihin oikeastaan jo hieman aikaisemmin kesällä. Ripsivärin erikoisuus on harja, jollaista en ole vielä koskaan tavannut. Harjaksia voi nimittäin säätää oman maun mukaan joko pitkiksi tai pätkiksi. Pitkä harjas pidentää ja erottelee ripset hyvin, kun lyhyt puolestaan tuuheuttaa. Koostumus on pitkäkestoinen, väri ei karise tai levähdä poskille päivän aikana. Osa ripsiväreistä ei sovi herkille silmilleni lainkaan, mutta tämä ei ärsyttänyt silmiäni. Värin kerrostaminen oli myös helppoa, paakkuja ei syntynyt. 

Väreistä vielä sen verran, että saatavana on neljä sävyä, joista kolme jää valikoimaan (01 Black, 03 Dark Brown, 04 Dark Blue). 05 Burgundy on kausisävy.
Pidän tosi paljon myös Isadoran nelikoista, jotka ovat laatuunsa nähden edullisia. Uusi syyspaletti on nimeltään Smoky velvet, paletissa on kolme helmiäistä ja yksi mattasävy (tummanharmaa).
Syksy näkyy kynsillä ja huulilla tummanpunaisena ja roosana. Oma suosikkini on upea metallinhohtoinen Wonder Nail 561 Red Legend, joka saa seuraa samansävyisestä Liquid Lip Cream -huulipunasta (17 Red Legend). Wonder Nail -kynsilakat ovat runsaspigmenttisiä, joten lakka peittää hyvin jo yhden kerroksen jälkeen.

Käytän Isadoraa päivittäin, pidän laadun lisäksi myös hinnasta. 
Mitä mieltä olette Isadorasta? Syyskokoelmasta?

Kaunista loppuviikkoa <3

IsaDora Blush & Glow Draping Wheel 55 Peachy Rose Pop 29,90 euroa, kausituote
IsaDora Liquid Lip Cream -huulipuna 13,90 eur
IsaDora Eye Shadow Quartet 16,90 eur
IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick, 15,50 eur
IsaDora Sculpting Lipliner Waterproof 10,90 eur

Isadora Wonder Nail 8,50 eur
 IsaDora Stretch Lash Mascara 19,90 eur Postaus sisältää tuotenäytteitä.

10 kommenttia:

 1. Poskipunapaletti näyttää ihanalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sopii ainakin omaan värimaailmaani loistavasti :)

   Poista
 2. IsaDora Stretch Lash ripsiväri kuulostaa erikoiselta. Mahtaakohan mekanismi kestää käytössä vai onko heti "jumissa" tms.? Huulipunakynät (sculpting lipstick) viehättää mua eniten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripsarin mekanismi toimii hyvin, mutta en osaa sanoa, kertyykö väri harjaan ja pahimmassa tapauksessa rikkoo koko mekanismin. Sen näkee vasta ajan kanssa.

   Poista
 3. Aivan ihania! Mulla on IsaDoralta jo niin monta erilaista palettia, että pitää oikeasti miettiä, mitä enää tarvitsee. Pahoin pelkään, että tämä paletti joudutaan kyllä liittämään mukaan kokoelmiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, olet samalla tavalla hassu kuin minäkin :). Tämä paletti voi pelastaa päivän. Olin aamulla kalpea kuin haamu, mutta olemus muuttui kuin taikaiskusta, kun sain persikkaa kasvoilleni :D.

   Poista
 4. Upean näköinen kokoelma! Varsinkin poskipuna- ja luomiväripaletit, puhumattakaan kynsilakoista.. kuinka pystyn pitämään niistä näppini erossa..?!

  VastaaPoista