Sivut

perjantai 28. helmikuuta 2020

Clarins Milkshake kevät

Sisältää tuotenäytteitä.Kevät tuli tänä vuonna jo helmikuussa, joten on paikallaan ihastella Clarins Milk Shake meikkikokoelmaa, jonka kantavana teemana on ihoa hoitava persikkamaito.

Meillä on tällä viikolla niiskutettu flunssan kourissa, joten kaipaan kauniita keväisiä värejä. Mieltä piristävin osa kokoelmaa on ehdottomasti kauniit Joli Blush -poskipunat ja niiden herkulliset sävyt cheeky pinky ja cheeky peachy. Kaksi karkkia. :)

Palataanpa Milky Boost teemaan, jonka kärjessä on uudenlainen meikkivoide, joka näyttää aluksi valkoiselta, mutta muuttuu värilliseksi kun voiteen sisältämät pienet mikrokapselit vapautuvat iholle. Kyseessä ei ole pelkkä meikkivoide, vaan myös ihoa hoitava tuote, joka sisältää mm. virkistävää luomukiiviuutetta, pehmentävää persikkauutetta ja ihoa suojaavan antí pollution -yhdisteen. 50 ml:n pullo näyttää silmään pieneltä, tämä on kuitenkin reilu koko normaalin 30 ml sijaan. Pakkaus on tarkoin mietitty, valmistettu Ranskassa ja täysin kierrätettävä. Hyvä juttu.

Milky Boost nro 2 milky nude eli kaikkein vaalein sävy sopii iholleni, vaikka olisin voinut taipua vielä tätäkin vaaleampaan sävyyn. Minulla on tapana kosteuttaa pintakuiva ihoni hyvin ennen meikkiä ja se oli tässäkin tapauksessa tarpeen. Meikkivoide jättää ihon hieman puuterimaiseksi, eli korostaa ihon kuivuutta ja juonteita jos ihoa ei valmistele hyvin. Lopputulos on kuitenkin puolipeittävä ja hyvin luonnollinen. Meikki kestää myös iholla hyvin, aamusta iltaan. Persikkainen tuoksu jää leijumaan iholle mukavan hennolla otteella. Maitomainen, sävyä muuttava meikkivoide vaatii rehellisesti sanottuna hieman totuttelua, mutta on varsin mainio tuote. Kannattaa muistaa myös Clarins Sos Primer -pohjustusvoide, joka tasoittaa ja kirkastaa ihoa.

Voidemainen Ombre Satin luomivärinappi saa myös kaksi uutta sävyä, glossy brown ja glossy coral. Lip Milky Mousse -huulivärejä on puolestaan tarjolla kuusi pehmeää sävyä ja uudenlainen vaahtomuoviaplikaattori.


Ihanaa kevään odotusta <3

2 kommenttia:

 1. Teema niin ihana ja hei täältä löytyy sama suloinen Pip Studio vihko. <3 Näistä lempparit poskipunat ja ihan nämä MilkY Mousse huulihommelit eivät päihitä omaan makuun Clarinsin Lip Perfectoreita, joita ilman en voi elää.

  Ihanaa sunnuntaita Ninnu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pip Studio vihkot, meikkipussukat ja astiat ovat niin ihania. Minulla on paljon muistivihkoja, enkä muista koskaan mistä niistä löydän muistiinpanoni. :)
   Nämä huulimeikit ovat hieman haasteellisia käyttää.. olen kanssasi samaa mieltä Lip Perfectoreista. <3

   Kaunista sunnuntaita Tiia <3

   Poista