Sivut

sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Clarins hemmotteluhetki
Mikään ei katkaise arkea paremmin kuin kunnon hemmotteluhetki joko kauneushoitolassa tai kotona, jo 10 minuuttia riittää. Kasvonaamion kanssa fiilistely on parhaimmillaan pysäyttävä kokemus, joka jättää jälkeensä kauniin, hoidetun ihon.  
Mutta, onko omalle iholle sopivan naamion valinta helppoa?
 Lähdetään ottamaan siitä selvää :)
Clarins Mask SOS Hydra -kasvonaamio sopii iholle, joka kärsii tilapäisestä kosteusvajeesta eli se on mainio valinta etenkin kylmänä vuodenaikana. Tämä sopii siis kaikille ihotyypeille tilanteessa, jossa iho kosteudensitomiskyky on alentunut. Se antaa pitkäaikaista kosteutta, sitomalla kosteuden ihoon hyaluronihapon avulla. Vaikutuksen näkee ja tuntee heti, kun naamio on poistettu iholta. Aine on koostumukseltaan geelimäinen voide, joka näyttää ja tuoksuu raikkaalta. Jälkitunne on ihanan raikas, joustava ja heleä. Onkin varsin helppoa kuvitella, ihon kosteusvarastojen pullistelevan hyaluronihappoa. Naamion virkistävää vaikutusta voi lisätä säilyttämällä tuubia jääkaapissa.Naamio kannattaa levittää kasvojen ja kaulan alueelle, ei silmänympärysiholle. Vaikutusaika on noin 10 min. Imeytymättömän aineen voi joko hieroa iholle tai pyyhkiä pois vanulapulla, joka on kostutettu kasvoveteen. Tuubin puoleen kannattaa kääntyä kerta tai pari viikossa. Sama käyttöohje sopii kaikille kolmelle SOS -naamiolle.
Clarins Mask Sos Comfort sopii kuivalle iholle, joka tuntuu karhelta ja kiristävältä sekä näyttää samealta ja jopa ryppyiselta, joten naamion avulla haetaan pehmeyttä, joustavuutta ja kirkkautta. Kuivassa ihossa on puutteellinen määrä voiteluaineita eli lipidejä, joten kuivuus onkin pysyvä ominaisuus. Kuiva iho on usein myös herkkä. 
Clarins Mask SOS Pure on tarkoitettu seka- ja rasvaiselle iholle. Naamio imee itseensä ylimääräistä talia, tasoittaa ihon pintaa ja supistaa laajentuneita ihohuokosia sekä ehkäisee ihon kiiltämistä. Tuote on sisältää valkoista ja vihreää savea, mutta on silti käyttömukava, kuivumaton voidenaamio. Tämä naamio kannattaa huuhdella pois viileällä vedellä, näin ihohuokosia supistava vaikutus tehostuu.


 

Tämä kolmikko tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin. Ihastuin varsinkin Comfort -versioon, joka toimii hienosti myös kuivan ihon yönaamiona. Kaunis aikuinen iho näyttää kirkkaalta ja tuntuu käteen joustavalta ja pehmeältä, oli ihanaa nähdä vaikutus heti. Hydra ja Comfort ovat muuten koostumukseltaan hyvin samanlaisia, mukavan kermaisia voidenaamiota. 

 Clarinsin uudet Mask SOS -naamiot tulivat myyntiin syyskuussa.
  Hintaa 75 ml:n tuubilla on noin 42 euroa.
 

Käytettekö kasvonaamioita?


 

 
Tuotenäytteitä

4 kommenttia:

 1. Tykkään kans Comfortista, mutta myös SOSista kun haluan syväpuhdistaa ihoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sos Pure on yllättävän hyvä, olen käyttänyt sitä kasvojeni t-alueella, joka on selvästi rasvaisempi. Voidemainen savinaamio, joka ei kuiva iholle, on kyllä tosi onnistunut ja käyttömukava :)

   Poista
 2. Käytän naamioita jos jonkinlaisia, ja nämä vaikuttavat erittäin mielenkiintoisilta uutuuksilta ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa.. on aina niin mukavaa tavata täällä kohtalotovereita. Nämä uudet Clarins SOS naamiot kannattaa tsekata :)

   Poista