Sivut

torstai 28. syyskuuta 2017

Tuoksutonta kosmetiikkaa herkälle iholleZiaja Sensitive -kirjoituksestani jäi uupumaan kaksi erittäin kiinnostavaa tuotetta, joihin lupasin palata myöhemmin. Suurennuslasin alla on tänään siis Micellar Water -misellivesi ja Enzyme Peeling -kasvokuorinta, jotka kuuluvat siis herkälle iholle suunnattuun tuoksuttomaan linjaan, joka on ei sisällä mineraaliöljyä tai silikonia. Tällä kertaa tuotteita testattiin kaksin, kiitokset Kristiinalle.
Käytän paljon misellivesiä, joten niitä kuluu. Misellit puhdistavat yleensä kasvot erittäin hyvin, eikä tämä Ziajan versiokaan tee poikkeusta. Minulla on tapana laittaa runsaasti nestettä vanulappuun, jonka jälkeen laitan laput silmilleni hetkeksi vaikuttamaan. Neste liuottaa silmämeikin hetkessä, ilman hankaamista. Jatkan puhdistusta, kunnes vastaan tulee puhdas vanulappu. Hienoa, että tuote on alkoholiton, se sopii hyvin myös kasvojen aamupuhdistukseen. En kiinnittänyt juuri huomiota tuoksuttomuuteen, joten se sopi tuotteeseen hyvin.

Myös Kristiina piti tuotteista.. "Tykkäsin molemmista tuotteista. Tuotteet sopivat erinomaisesti herkälle iholle. Itse olen piilolinssien käyttäjä joten puhdistusvesi oli juuri sopiva."
 Entsyymikuorinta on rakeeton ja erittäin hellä, mutta tehokas vaihtoehto, kun halutaan poistaa kasvoilta elotonta ihosolukkoa. Aine levitetään iholle (kasvot ja kaula), ja annetaan vaikuttaa noin vartin verran. Ei levitetä silmänympärysiholle.

Kuorinta-aine on koostumukseltaan täysin tuoksutonta geelivoidetta. Jälkituntuma on kivan pehmeä ja kirkas. Minulla on tapana laittaa iholleni vielä seuraava hoitotuote, valintani osuu yleensä kermaiseen voidenaamioon, jonka tehoaineet vaikuttavat hyvin kuorinnan jälkeen. Pyrin kuorimaan kuivan ja herkän ihoni noin kerran viikossa.

Kristiina.. "Kuorintavoide oli rakeeton ja pehmensi ihoa mukavasti."
 Molemmat tuotteet maksavat alle kympin, joten hinta-laatusuhde on kauniisti kohdallaan. Kristiina oli kanssani samoilla linjoilla. "Tuotteiden hinnat ovat kukkaroystävällisiä, siksi Ziaja päivittäiskosmetiikkasarjasta on tullutkin varmasti suosittu."

Kristiina kuvaili Ziajaa mielestäni hyvin..  "Kosmetiikkasarjaa ei testata eläinkokein ja käytetään mahdollisimman vähän säilöntäaineita. Ainoa asia mitä kaipasin oli tuoksu. Itse olen tuoksujen ystävä, mutta tuoksuttoman kosmetiikan ystävä ihastuu varmasti näihin tuotteisiin." 

Arpaonni suosi siis Kristiinaa ja hän pääsi testaamaan Ziajaa kanssani. Kristiinalla on myös ihana Kauniimpaa kuin koskaan -blogi, jota kannattaa käydä lukemassa :)

Tuotenäytteitä

4 kommenttia:

  1. Kristiinan blogissa törmäsinkin ensi kertaa näihin tuotteisiin ja pitää kyllä ehdottomasti itselläkin päästä näitä testaamaan. Itse tykkään tosi paljon misellivesistä, ne on niin helppo ja nopeakäyttöisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Misellivedet ovat todellakin tulleet jäädäkseen. En edes ymmärrä, miten pärjäsin ilman :)

      Poista