Sivut

sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Kummitusjuttu
Rakastin lapsena kummitusjuttuja, meillä oli tapana kertoa niitä toisillemme yhdessä ystävieni kanssa. Tarinat olivat oman mielikuvituksemme tuotteita, ne olivat syntyneet käsillä olevaan paikkaan ja aikaan. Muistan vielä, kuinka jännitys raastoi rintaani, mutta halusin palavasti kuulla lisää. Joku saattoi jopa väittää omaa kertomustaan todeksi..
Lapsuudessani ei vietetty Halloweenia, mutta esikoiseni on syntynyt marraskuun alussa, joten meillä on juhlittu monta pelottavaa kummitusjuhlaa. Osa vieraista on ollut oikeasti peloissaan, joten oikea fiilis on saavutettu jopa liiankin loistavasti. Kummitusjuhlaan on aina pukeuduttu asianmukaisella synkkyydellä, meikkiä unohtamatta. 

Rimmel Shades of Black by Rita Ora meikit ovat mainioita juuri tähän tarkoitukseen. Kynsilakoista löytyy upeita mustan sävyjä, jotka taittavat siniseen, violettiin ja harmaaseen. Lisäksi löytyy utuinen mattamusta. Oma suosikkini on sinisenmusta Moonlight Magic - kaikki neljä mustansävyä kuvissa yllä. Lakat ovat edullisia, 8 ml maksaa vain alle 5 euroa.

Oh My Gloss! by Rita Ora -huulikiilto on saanut kolme uutta
teemaan sopivaa sävyä - 810 Desiree, 820 Moonlight ja 830 Rita's Black
Huulikiilto 6,5 ml maksaa 6,90 eur.


Miten tuleva Halloween näkyy teillä?


Näytteitä

Tie ja kissa -kuvat unsplash - meiltä kun puuttuu sumuinen tie ja musta kissa :)

6 kommenttia:

  1. Muistan omasta lapsuudesta miten kummitusjutut kuului asiaan, kun oltiin esim. yökyläilemässä. Ne oli niin todentuntuisia, että jotkut jutut ovat vieläkin mielessä;) Halloweenia ei tule sen kummemmin vietettyä, kun ei ole sen ikäisiä lapsiakaan, jotka voisivat Halloweenista innostua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monta muuta asiaa on kyllä unohtunut vuosien varrella, mutta kummitusjutut eivät. Muistan, kuinka pelkäsin mennä illalla nukkumaan omaan huoneeseeni, kotitalon yläkertaan..

      Poista
  2. Meni melkein kylmät väreet! Meillä kerrottiin kummitusjuttuja kesäleireillä, pienempiä peloteltiin niin että vessareissut jäivät pimeässä melkein tekemättä ilman saattajaa!

    Meillä ei vietetä Halloweenia vaan pyhäinpäivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyhäinpäivä lienee juuri se perinteisempi tapa juhlia, eikä menokaan ole ihan niin värikästä :)

      Poista
  3. Upeat värit!! Meillä on halloveenivaloja...Mäkin olen kertonut muksuille kummitusjuttuja..keksin sitä mukaa kun suu avautui.Ehkä he eivät ole niin säikkyjä nykyään kun äippä on ollut ihan kamala :)
    Puspus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse keksityt jutut on niitä parhaita. Kamala äippä taitaa oikeasti olla aika ihana.. iso hali <3

      Poista