Sivut

sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Ensin ihastuin



Ja hetken päästä rakastuin. 

Ekopharma on ollut todellinen yllättäjä, se on niin loistava, että voisin lopettaa blogini ja jatkaa eteenpäin vain yhdellä sarjalla. Testiin valitsemani anti-age tuotteet istuvat iholleni täydellisesti, pakkaukset ovat käyttömukavia ja tuoksut ihanan raikkaita ja mietoja. Näistä on vaikea keksiä mitään huonoa sanottavaa. Tuotteet ovat lisäksi tehokkaita, ja ne sopivat myös herkälle iholle. Haluatteko kuulla lisää?

Sarjan ajatusmaailma hipoo täydellistä, sillä Ekopharma
on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jonka raaka-aineet ovat lähituotettuja. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa (avainlipputunnus). Sarjalla on suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja luonnollista alkuperää on 95–100%. Sarja käyttää aktiiviaineena kotimaisia marjoja ja marjauutteita. Tuotteet ovat eläinkokeettomia ja sopivat myös vegaaneille.


 



Olen käyttänyt Tyrni -linjan aikuisen ihon tuotteita ja Vadelma -linjan misellivettä, joka puhdistaa kasvot tehokkaasti (myös silmämeikin), ihoa kuivattamatta. Tyrni uudistaa ja kiinteyttää ihoa, sen salaisuus piilee karotenoideissa, jotka ovat A-vitamiinin esiasteita. C-vitamiini puolestaan parantaa ihon kollageenisynteesiä ja prebiootit tukevat ihon luontaista mikrobikantaa ja auttavat ehkäisemään ikääntymisen vaikutuksia. Anti-age peptidit tehostavat kollageenin muodostusta, lisäävät ihon kiinteyttä ja silottavat juonteita. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti.




Kuiva ihoni rakastaa kasvoöljyjä, joten Tyrni-Q10 Kasvoöljy vakuutti minut jo ensimmäisellä käyttökerralla. Ubikinoni Q10 toimii voimakkaana antioksidanttina. Iho tuntuu heti pehmeältä ja hoidetulta, joten öljy sopii loistavasti talviaikaan, jolloin iho kaipaa hyviä rasvahappoja. Voidetta voi käyttää joko sellaisenaan hoitovoiteen tilalla tai laittaa pari tippaa voiteen sekaan.

Tyrni Hoitoseerumi puolestaan kosteuttaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Seerumin voi levittää myös herkälle silmänympärysiholle. Koostumus on niin ohut ja vesimäinen, että olen jopa kokeillut tuotteen kerrostamista iholle. Päälle kannattaa laittaa vielä saman sarjan Tyrni-päivävoide, jonka tuoksu on raikas appelsiini. Voide tuntuu iholla täyteläiseltä, mutta imeytyy hyvin, joten iholle ei jää tahmeaa tai raskasta tunnetta.




Ekopharma Tyrni Silmänympärysvoide tuntuu iholla mukavan pehmeältä, virkistävältä ja täyteläiseltä. Voide on itse asiassa niin tuhti, että se jää iholle vaikuttamaan pitkäkestoisesti. Aivan loistava aikuisen ihon voide, joka sopii myös huultenympärysiholle.

Ekopharmalla on muuten kätevä kuuden tuotteen matkapakkaus, jokainen tuote on kooltaan 5 ml. Mukana on päivävoide, yövoide, silmänympärysvoide, seerumi, kuorinta ja naamio. Pakkaus maksaa 15 euroa, ja se tarjoaa mainion tilaisuuden tuotteiden testaamiseen omalle iholle. Jälleenmyyjät täällä.


Arvatkaa, mitä toivon joulupukilta? :)


Hintoja:
Vadelma misellivesi 250 ml / 24,50 €
Tyrni Q10 kasvoöljy 30 ml / 29,90 €
Tyrni  hoitoseerumi 30 ml / 35,00 €
Tyrni päivävoide 30 ml / 34,50 €
Tyrni silmänympärysvoide 15 ml / 27,00 €





Näytepaketti

10 kommenttia:

  1. Mä halkeaisin onnesta, jos saisin vaikka joululahjaksi Ekopharmaa! Olen käyttänyt Karpalo-sarjan tuotteita ja ne ovat tosi hyviä epäpuhtaalle iholle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekopharma on aivan loistava! Uskon, että sarja tarjoaa jokaiselle jotakin. Meidän pukki ostaa kiltisti, jos vaan muistilappu on mukana :)

      Poista
  2. Mä ostin I Love Me messuilta tyrni-kasvonaamion suurin odotuksin, mutta en kuitenkaan hullaantunut siihen. Minusta koostumus oli liian löysää, vetistä suorastaan (en tiedä kuuluuko ollakin). Olisin toivonut hieman stydimpää koostumusta. Tyrni-kasvovoide odottaa vielä vuoroaan, ja toivonkin, että se on sitten ihan huippu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kuulla. En ole testannut tuota kasvonaamiota, joten en osaa sanoa siitä mitään. Voisin kuvitella, ettei vetinen naamio edes pysy kasvoilla.

      Tyrni-linjan parhaat (tehokkaimmat) tuotteet ovat olleet kasvoöljy ja silmänympärysvoide. Seerumi on aika ohutta (vesimäistä), mutta sopii loistavasti yhteen päivävoiteen kanssa.

      Poista
  3. EkoPharman Tyrni-sarja on niin IHANA! Varsinkin se öljy ja seerumi, silkkaa rakkautta. <3

    VastaaPoista
  4. Mulla oli blogissa testissä Ekopharman tyrni tuotteita! Aivan ihania! Mukavaa joulun odotusta🎄❤

    VastaaPoista
  5. Kiva kuulla, että olet päässyt makuun :). Tämä taisikin olla vuoden 2017 paras testi..

    VastaaPoista
  6. No tämä oli ilo kuulla, sillä olen ensi viikolla menossa kuulemaan sarjasta lisää ja uutuuksista kaiketi myös:) Olen allerginen, joten vierastan siksi luonnonkosmetiikkaa ja pahimmat oireet olen saanut juuri luonnonkosmesta, mutta toivotaan, että tämä kävisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotan onnea matkaan :). Tiedän, että luonnonkosmetiikka voi aiheuttaa ongelmia, jos on allerginen. Normi kosmetiikka on usein paremmin siedettyä :)

      Poista