Sivut

sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Pieni, mutta tarpeellinen lahjapussukkaOn joulukuu, joten nyt saa puhua joululahjoista. Henkilökohtaisesti pidän ehkä enemmän käytännöllisestä lahjasta, joka parhaassa tapauksessa ilahduttaa vielä pitkään pyhien jälkeenkin. Hyvä joululahja ei jää unohduksiin kaapin perälle, vaan houkuttelee käyttämään.

Voiko toimivan lahjan saada alle 10 eurolla? Jep, esimerkiksi jalkojenhoitosetti ei maksa paljon, mutta se on itse asiassa niin mainio ja helppo lahjaidea, että niitä voisi jakaa vaikka kaikille tutuille. Setti sopii monelle, sukupuoleen ja ikään katsomatta. Loistava lahjaidea etenkin sille kaikkein vaikeimmalle kohderyhmälle, jota edustavat mm. miehet. Mieheni ilahtuisi varmasti tästä lahjasta, ja vaatisi kaupan päälle vielä kunnon jalkahieronnankin.

Camillen 60 Wellness -jalkojenhoitosetti pitää sisällään perustarpeet kotikutoiseen jalkahoitoon. Mukana on Aloe & Olive jalkakylpysuola 40 g ja jalkavoide 30 ml sekä raspityyny. Voide on koostumukseltaan kevyt ja nopeasti imeytyvä emulsio, sopii myös käsivoiteeksi tai vartalolle. Tuotteet vaikuttavat sen verran runsailta, että niistä riittää useampaan käyttökertaan. Sarja edustaa laadukasta ammattikosmetiikkaa, joka toimii luotettavan hyvin. Sarjan nimi tulee muuten kamomillauutteesta, jota tuotteissa käytetään mm. sen uudistavan ja rauhoittavan vaikutuksen vuoksi.

Lisätietoa löytyy täältä
Onko teillä lahjapulmia?


Ihanaa ensimmäistä adventtia <3


Näyte

6 kommenttia:

 1. Lahjaongelmia nyt juurikaan ei ole, mutta tuo esittelemäsi jalkahoitopaketti olsi varmaan tosi ihana kelle vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idearikas keksii aina hyviä lahjoja :). Moni meistä naisista kokee jalkojenhoidon vähän tylsänä, mutta itse arvostan jalkojen hyvinvoinnin korkealle. Tekee hyvää ihan kaikille :)

   Poista
 2. Oi mä olen niin jouluhörhö että paketoitten varmaan jo lokakuussa :).. Tykkään ilahduttaa läheisiä..harmi vaan että ite jää aina miinukselle :)
  Kivaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läheisten ilahduttaminen on parasta, eikä haittaa yhtään vaikka itse saakin vähemmän. Jouluhörhöily on kivaa :)

   Poista
 3. Onneksi ei ole lahjapulmia vaan oon käyttänyt kekseliäisyyttä :D JaLkojen hoitosetti on tosiaan hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjojen suunnittelu on hauskaa puuhaa, kunhan muistaa tehdä sen ajoissa :)

   Poista