Sivut

sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Ranskalaista luonnonkosmetiikkaa aikuiselle iholleEtsitkö toimivaa luonnonkosmetiikkaa aikuiselle iholle? Juuri niitä ihanan kermaisia voiteita, mietoja tuoksuja ja siistejä pumppupulloja? Tässä voisi olla vastaus rukouksiisi.
 Kyseessä on ranskalainen ekosertifioitu Centifolia. Sarja sai alkunsa kultaisella 1980-luvulla, eli aikana, jolloin luomu ei ollut vielä yhtä trendikästä kuin se on tänä päivänä. Ehkä Centifolia oli aikaansa edellä? Sarja vannoo kasviraaka-aineiden nimeen ihonhoidossa.

 Minua kiinnostaa lähinnä Sublime Jeunesse -linja, joka on suunnattu aikuiselle iholle. Tuotteet sisältävät mm. taatelin siemenistä saatavaa uutetta, joka edistää kollageenin muodostusta ja on tehokas antioksidantti. Tuotteet lupaavat mm. kiinteyttä ja sileyttä. Olen käyttänyt testiin saamaani päivä- ja yövoidetta sekä silmänympärysvoidetta ja kevyttä entsyymikuorintaa jo reilun parin viikon ajan. Helmikuu tuo aina omat haasteensa ihonhoidolle, varsinkin kun kaupan päälle tuli vielä aivan järkyttävä flunssa, joka kuori nenänpään.
Centifolian voiteet ovat sopivan kevyitä. Sublime Jeunesse Treatment Day with Date extract and Abricot butter -päivävoide ei jää iholle pyörimään, vaan imeytyy hyvin ja jättää jälkeensä mukavan pehmeyden, jonka päälle meikkivoidekin levittyy hyvin. Minulla on tapana levittää voiteet hieman kostealle iholle, näin imeytyminen onnistuu paremmin. Kuivaihoisena pidän myös tuotteiden kerrostamisesta, esim. kasvovettä kannattaa taputella/suihkutella iholle tarvittaessa monta kerrosta tuotteiden välissä. Sublime Jeunesse Treatment Night with Date extract and Raspberry ceramides -yövoiteen alle sopii mainiosti joku kosteuttava seerumi etenkin talvella, jolloin iho janoaa kosteutta. 

Tuoksuton Sublime Jeunesse Treatment Eye Contour with Date extract Buckwheat oil -silmänympärysvoide on koostumukseltaan sopivan kevyt, se ei turvota. Entsymaattinen kuorinta (Sublime Jeunesse Treatment enzymatic exfoliant with Date and Papaya extract) puolestaan hellii ja kirkastaa herkkääkin ihoa. Tehoa on juuri sopivasti. Käytän kuorintaa noin kerran viikossa, vaikka tämä entsymaattinen onkin hyvin hellävarainen. 
Kaiken kaikkiaan hyvin toimivaa luonnonkosmetiikkaa, jota myy ainakin Sokos, Emotion, Stockmann Helsinki sekä Sokos ja Stockmann nettikaupat. Suosittelen kokeilemaan.


Centifolia Sublime Jeunesse hintoja:
 • Treatment Day with Date extract and Abricot butter,  50 ml päivävoide n. 35,-
 • Treatment Night with Date extract and Raspberry ceramides 50 ml yövoide n. 35,-
 • Treatment Eye Contour with Date extract Buckwheat oil 15 ml silmänymp.voide 32,-
 • Treatment enzymatic exfoliant with Date and Papaya extract 70 ml silmänympärysvoide n. 26,- 

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa oikein hyvältä! Täytyy kokeilla..ihana kun blogeista saa vinkkejä💕💕Mukavaa sunnuntaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, että luen blogeja paljon enemmän kuin esim. naistenlehtiä. Ja ne parhaat vinkit on yleensä löytynyt blogeista. Innostus tarttuu :)

   Kaunista sunnuntaita Kristiina <3

   Poista
 2. Mulla odottaa nää testiä ja alan innolla kyllä tutustumaan näihin, todella mielenkiintoisia tuotteita, varsinkin kuorinnalta odotan paljon. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuorinta on tosi hellävarainen ja kevyt. Se kirkasti kuitenkin hyvin. Tykkäsin.

   Poista
 3. Sublime Jeunesse sy-voidetta on kovasti kehuttu, joten se on tästä setistä ensimmäisenä ostosharkinnassa. Olen käyttänyt Centifolian toista (en muista sarjan nimeä) anti-age -sy-voidetta, mutta se ei oikein vakuuttanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sy-voide on erittäin hyvä, mutta en ole huomannut mitään mullistavia muutoksia. Moni on kyllä tykännyt tosi paljon :)

   Poista