Sivut

lauantai 15. syyskuuta 2018

Uudistunut Herbina





Hyvin tehty pakkausuudistus raikastaa vanhat tuotteet uusiksi, se on vähän sama asia kuin uudet verhot keittiön ikkunassa. Ulkoasun kaunistuminen tekee erityisen hyvää juuri edullisemman hintaluokan tuotesarjalle, sillä kauniin pullon tai tuubin voi nakata ostoskoriin hyvällä omallatunnolla vaikkapa ruokaostosten yhteydessä. Eikös halu ostaa nättiä ole kuitenkin aika syvään rakennettu meihin naisiin, oli kyse sitten kosmetiikasta tai kodinsisustuksesta?





Brändiuudistuksessa ensimmäisenä uudistuu siis Herbinan kasvojenhoitotuotteiden valikoima. Muistatteko vielä, miltä vanhat tuotteet näyttivät? Onko uudistus onnistunut? Minulle tulee Herbinasta aina mielikuva kukkaroystävällisestä kosmetiikasta, jonka laatu on ihan ok, mutta ei sillä kuuhun asti mennä. Voisin ostaa, kun saatavuuskin on helppo, mutta voin olla ostamattakin. Ehkä uudistus tarvittiin ravistelemaan meitä, se on eräänlainen viehättävä silmänisku Herbinalta. Pidän yleensä hillitystä ulkoasusta, mutta on pakko myöntää, että hennot siveltimenvedot sopivat päivittäiskosmetiikkaan oikein hyvin.
 




Suomessa tehdään aika vähän kosmetiikkaa, suuret brändit tulevatkin kylpyhuoneisiimme kaukaa. Herbina valmistetaan Heinävedellä ja sarjalla on tietysti myös asiaan kuuluva avainlipputunnus. Minulla on tapana ostaa kotimaisia tuotteita aina kun siihen tarjoutuu järkevä mahdollisuus, joten iso peukku.

 "Herbina-tuotteet onkin kehitetty nimenomaan suomalaisiin olosuhteisiin rohkeille, seikkailullisille ja aktiivisille naisille, jotka arvostavat tuotteiden kotimaisuutta" kertoo brand manager Daniela Berner-Ax. 

Kasvovoiteita on kaikkiaan kolme erilaista. Herbina hoitava kasvovoide hämmästyttää monikäyttöisyydellään, se taipuu tilanteen mukaan mm. kuivan- ja normaalin ihon päivä- ja yövoiteeksi sekä kasvonaamioksi. Tämä voide on todellinen yllättäjä, se jättää iholle mukavan pehmeän tunteen, joka kestää aina aamuun saakka. Olen käyttänyt voidetta yövoiteena, mutta talviaikaan se voisi hoitaa myös päivävoiteen virkaa. Suosittelen kokeilemaan, jos ihosi on kuivuuteen taipuvainen. Herbina Kevyt Kasvovoide on koostumukseltaan geelimäinen, se imeytyy nopeasti ja lupaa kosteuttaa ihoa 24 h. Herbina Hoitava Kasvovoide SPF 15 antaa aurinkosuojaa, joten sopii hyvin päivävoiteeksi aurinkoisiin päiviin. Kaikki Herbina kasvojenhoitotuotteet maksavat 5-6 euroa, joten tuotteiden hinta-laatusuhde kuulostaa varsin mainiolta.





Herbinalla on siis kaikkiaan seitsemän tuotetta kasvojen ihonhoitoon. Toivoisin kuitenkin vielä kolme lisää, sillä valikoimasta puuttuu silmänympärysvoide ja lisäksi jäin kaipaamaan puhdistusvoidetta tai -öljyä. Misellivesi, kasvokuorinta, puhdistusvaahto- ja geeli sarjalta jo löytyykin.


Mutta hei, mikä on oma Herbina suosikkisi
Onko sarja ylipäätään tuttu? 
Ostaisitko? :)










Pr-näytteitä.

11 kommenttia:

  1. Herbinan tuotteet ovat todella nättejä ja kesäisiä, ilo silmälle:) Tykkään paljon Herbinan Moisture Balance kasvonaamiosta, jota olen käyttänyt tuubitolkulla. Se sopii mun kuivalle iholle todella hyvin. Hoitava kasvovoide on tietääkseni sen korvaaja. Olen ostanut sen varastooni, mutta en ole ehtinyt vielä kokeilla. Kokeilen varmaan muitakin uutuuksia jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitava kasvovoide oli todellinen yllättäjä, teki ihosta ihanan pehmeän. Vastaa ilmeisesti juuri tuota aiempaa Moisture Balance -linjaa, joka sopii kuivalle iholle. :)

      Poista
  2. Herbinaa tullu joskus joku puteli käytettyä. Näin syksyn tultua vois tuotava hoitavaa kasvovoidetta kokeilla omalle naamallekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitava kasvovoide oli tosi hyvä. Koostumus on pehmeä ja kermainen, iho jää kivan samettiseksi. :)

      Poista
  3. Haa! Ostin juuri Halpiksesta tuon kasvorasvan SK 15, saman linjan kasvokuorinnan ja vartalorasvankin, oli puoleen hintaan koska vanhaa kuosia:). Kevääseen jätän tuon päivävoiteen avaamisen.
    Musta noi purkit on ihania nyt! Herbinahan on perushyvää ja vielä Suomesta! Yes!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos alevinkistä :). Perushyvä kuvaa hyvin Herbinaa :).

      Poista
  4. Onpas kauniit pakkaukset..piti ihan katsoa uudestaan että ne on tosiaan Herbinaa. Aurinkoista sunnuntaita sinulle💛🍁🍁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu.. kyllä ne on Herbinaa :). Kaunista sunnuntaita Kristiina <3

      Poista
  5. Herbinan pakkausuudistus on erittäin onnistunut! :)

    VastaaPoista
  6. Mun mielestä näissä pakkauksissa on jopa vähän vintagetunnelmaa😄

    VastaaPoista