Sivut

torstai 11. lokakuuta 2018

4 luonnonkosmetiikan suosikkia nyt



Madara on tänä päivänä yksi luonnonkosmetiikan suosikeistani, vaikka yhteinen alkutaival olikin rehellisesti sanottuna aika kivikkoinen. Sarjan ruohoisa tuoksumaailma sai minut nyrpistämään nokkaani, ja vierastan vielä tänäkin päivänä voimakasta vihreää tuoksua. Onneksi sarja on kehittynyt hyvään suuntaan, joten nykyisin on helppoa löytää tehokasta ja kukkaroystävällistä Madaraa, joka toimii ja tuoksuu hyvälle tai neutraalille. Minulla on muuten tapana ostaa luonnonkosmetiikkaa samasta nettikaupasta eli keskittää ostokseni, näin tililleni kertyy bonusta, jonka voin käyttää uusiin hankintoihin. Kätevää. :)





Madara Smart Anti-Pollution Carcoal & Mud Mask* on kaksitehoinen kasvonaamio, joka sisältää mm. soluja uudistavaa mutaa ja aktiivihiiltä. Iho puhdistuu toksiineista ja A- ja B3-vitamiinit sekä 17 muuta aminohappoa pääsevät vähentämään ikääntymisen merkkejä. Naamion vaikutusaika on vain noin 5-10 minuuttia, jonka jälkeen huuhdellaan tai pyyhitään iho puhtaaksi. Minulla on pieni pehmeä puuvillaliina tätä varten, joka toimii paljon paremmin kuin suora vesihuuhtelu varsinkin tämän mineraalipitoisen naamion kanssa. Mutanaamio ei tuoksu mudalle, vaan kuvailisin tuoksua hyvin hennoksi ja miellyttäväksi, tuote onkin lähes tuoksuton. Koostumus on lisäksi sopivan tasainen ja kiinteä, aine levittyy hyvin ja pysyy paikoillaan, eli varsin käyttömukava tuote.

Hiilenmusta naamio herättää varmasti huomiota perheessä, mutta ei anneta sen häiritä, sillä lopputuloksen todella huomaa omassa ihossaan. Iho tuntuu käteen pehmeältä ja näyttää kirkkaalta. Suosituksena on käyttää naamiota pari kolme kertaa viikossa. 60 ml:n tuubi vaikuttaa suurelta, joten ainetta riittää todella moneen käyttökertaan. Hinta 28,70 eur kuulostaa sopivalta.






Kermaisen pehmeä Madara Re:Gene Volume Rebuild Lifting Mask* on puolestaan kasvoja kohottava naamio, jonka lupaus on olla jopa vaihtoehto pistoshoidoille. Aine tasoittaa juonteita, palauttaa kasvojen nuorekkaan täyteläisyyden ja napakoittaa veltostuneen ihon. Naamio levitetään iholle paksuna kerroksena (ei silmien ympärille) ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia. Lopuksi pyyhitään pois ylimäärä tai sen voi myös jättää kasvoille, jos siltä tuntuu. Minulla on tapana unohtaa naamio kasvoille koko yöksi, suosittelen kokeilemaan. Naamion tuoksu on oikeastaan vain häivähdys, joka ei herätä tunteita puolesta tai vastaan. Väri on kaunis vaalea lila, syksyn muotiväri.

Pidän erityisen paljon voidenaamioista, ne tuntuvat niin mukavalta iholla. Iholle jää ihana silkkisyys ja kimmoisuus, joten kasvojen yleisilme tuntuu piristyneen, tähän tuubiin tarttuu mielellään parikin kertaa viikossa. Sopii kaikille ihotyypeille. Hinta n. 40 eur / 60 ml.




Minulla on ollut testissä myös Madara Superseed Kasvoöljy Age Recovery*, joka hoitaa aikuisen ihon kuivuutta, juonteita, pigmenttiläiskiä ja jopa arpia. Tuote on hyvä valinta myös väsyneelle tai ohuelle iholle, joka tarvitsee vahvistusta ja suojaa. Sisällysluettelosta löytyy mm. pohjoisen luonnon marjoja sekä punaisten kasvisten siemenöljyjä, jotka auttavat vähentämään valovanhenemisen merkkejä. Tiesittekö muuten, että ruusunmarjaöljy on luonnon oma Pro-Retinol A, eli anti-age-aktiiviaine. Mukana on myös hyaluronihappoa, joka syväkosteuttaa pitkäkestoisesti ja tasoittaa ihon pintaa . Tämä elvyttävä ja uudistava hoitotiiviste onkin erittäin hyvä juuri nyt kesän jälkeen, jolloin iho valmistautuu talveen.





Laitan kasvoöljyn iholle ennen hoitovoidetta etenkin iltaisin, tiivistettä voi käyttää myös hoitovoiteen tilalla tai sekoittaa voiteen joukkoon. Tyyli on siis täysin vapaa. Huomasin ihan vahingossa, että Evolve Daily Renew Facial Cream* on lähes täydellinen kaveri Madaran seerumille, tämä parivaljakko jättää jälkeensä mukavan pehmeyden ja hoitavuuden. Iho ei jää millään tavalla öljyiseksi, sillä Evolven voide on koostumukseltaan ihanan samettinen. Minulla onkin menossa jo toinen purkillinen tätä aikuisen ihon sankaria, josta voit lukea lisää tammikuisesta postauksestani. Kasvoöljy toimii varmasti hyvin myös muiden voiteiden kanssa, kannattaakin kokeilla vähän erilaisia tuotteita ja tapoja. Seerumi on pakattu siistiin lasipulloon, josta ainetta on helppoa annostella lasipipetillä juuri oikea määrä, mitään ei mene hukkaan. 
Hinta 46 eur / 30 ml.

Taas herää sama tuttu kysymys. Jos minulla olisi varaa ostaa vain yksi tuote kolmesta Madarasta, niin minkä ostaisin. Tai mikä kolmikosta on niin hyvä, että ostan sen todennäköisesti uudelleen. Molemmat naamiot ovat loistavia, joten valintani olisi naamio - en kuitenkaan osaa sanoa kumpi, sillä molemmat ovat erittäin hyviä omalla tavallaan ja vähän eri aikoina. Tykkään tosi paljon myös kasvoöljystä, joten erittäin vaikea valinta.


i love me - lippupaketti on nyt arvottu,
laitan voittajalle viestiä vielä tänään. Lämmin kiitos osallistuneille sekä täällä blogissa että instagramissa <3


Kauniita syyspäiviä kaikille <3 









Madara näytteitä, Evolven voide oma. Mainoslinkit*.

6 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita kaikki, Evolven voide on yksi mun all time favorite-luonnonkosmetiikkavoiteista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin Evolven voiteeseen viime talvena, sopii loistavasti aikuiselle kuivalle ja herkälle iholle. Madarakin on silkkaa rakkautta :)

      Kivaa viikonloppua Sissi <3

      Poista
  2. Madaran naamiot on kyllä niin loistavia. <3

    VastaaPoista
  3. Evolvesta minäkin tykkään kovasti<3
    Madaran Superseed kasvoöljy kuulostaa aivan fantastiselta ja sopisi mun ikääntyneelle iholle varmasti tosi hyvin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madaralta on muuten tulossa uusi lahjasetti joulusesonkiin, siinä on mutanaamio ja kasvoöljy samassa, siis loistopakkaus - öljypullo on tosin vähän pienempi kun tämä normi.

      Poista