Sivut

lauantai 23. maaliskuuta 2013

ARTDECO Butterfly Dreams - arvontaPalkintona on ihana
ARTDECO Butterfly Dreams rasia,  
joka sisältää poskipunan ja 4 luomiväriä
kevään uusissa väreissä.
(Palkinnon arvo on n.56€)

Voit osallistua vastaamalla 
vapaasti omalla tyylillä johonkin seuraavista kysymyksistä:
  
Millainen on kevätmeikkisi?  
Mitkä ovat meikkipussisi tärkeimmät tuotteet keväällä?  
Muuttuuko mikään meikissäsi talven jälkeen?
 

1 arpa = vastaus kysymykseen
2 arpaa = blogini jäsenille
(myös FB, blogilista tai blogloving käy, 
katso yläpalkista kohta "Seuraa blogiani")
3 arpaa = linkitys blogisi sivupalkkiin 

Arvon palkinnon 6.4.13. 

ONNEA ARVONTAAN :)

 

* Palkinnon lahjoitti Aila Airo Kauneuspalvelut Ky

75 kommenttia:

 1. Meikki kevenee ja sävyt pehmenevät.
  Bb voiteen aion ottaa käyttöön.
  Seuraan sinua fb:ssä :)
  anuroininen at hotmail dot com

  VastaaPoista
 2. Aurinkoa alan varomaan mutta ei muuten suurta muutosta, ehkä enemmän pastelleja sävyjä. Nyt olisikin hankinnassa hyvä päivävoide, mielellään luomu, jossa olisi kuitenkin UV-suoja.
  Kahdella arvalla olen mukana! :)

  VastaaPoista
 3. Osallistun arvontaan kahdella lipukkeella. Eli vastaan kysymykseesi ja olen lukijasi.

  Mulle kevätmeikki tuo aina mukanaan kirkkaat värit silmämeikkiin. Kevätsuosikkini on keltainen yhdistelmineen. Tänä keväänä olen kuitenkin löytänyt yllätten yhteisen sävelen sinisen, turkoosin ja laventelin kassa.

  Meikkipussini perustuotteet pysyvät samoina vuodenajasta riippumatta, mutta keväällä tartun myös innokkaammin loistavan värisiin poskipuniin ja korostustuotteisiin. Onneksi silloin jännitysnäytelmä siitä miten värin annostelu on pimeässä onnistunut on jo ohi mennyttä aikaa.

  VastaaPoista
 4. Meikissä ei muutu muu kuin että se kevenee, ja tärkeimmät on ne mitkä muulloinkin, meikkivoide, luomiväri, ripsari, ja ehdottomasti puuteri ja huulikiilto - matkassa aina!
  Muut on kotona aamurestaurointia varten, mutta edellämainitut aina mukana :)
  Ja minähän linkittelen, jollen tänään ehdi, niin huomenna illalla!

  VastaaPoista
 5. 2 arpaa! :) Ihanan näköinen palkinto!
  Millainen on kevätmeikkisi? Keväällä alan varmasti käyttämään meikissä pastellisempia, vaaleampia ja kirkkaampia sävyjä kuin syksyllä ja talvella. Esimerkiksi turkoosin ja aprikoosin sävyt tulevat varmasti olemaan suosiossa.
  Keväällä suosin kevyempää meikkipohjaa, esimerkiksi Yves Rocherin BB-voidetta, poskipunana yleensä persikan väristä poskipunaa sekä jotain raikasta huulikiiltoa :) Nyt talvella olen suosinut neutraaleja ja ruskean sävyjä, väriskaala varmasti kirkastuu ja vaalenee.
  3lenanblog1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Meikkini kevenee ja vähenee huomattavasti ja kesäänpäin mentäessä meikkivoiteen sävy tummenee hiukan :)
  Osallistun arvontaan kahdella lipukkeella!

  VastaaPoista
 7. Minulla meikki myös kevenee ja värit raikastuu.. siis huulipunaan tulee ripaus vaaleampaa punaa ja rukseansävyt vaihtuvat luomiväreissä enemmän pastillien sävyihin. Kynnet on pirtsakat ja räväkät esim.kirkkaan keltaset tai pinkit.

  Kolmella arvalla mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 8. Ihana palkinto!

  Kahdella arvalla liikenteessä (lukija + kysymykset).

  Minulla ei taida olla kevätmeikkiä. Niin kuin ei ole muillekaan vuodenajoille omaansa. No ehkä juhlameikki on talvella vähän raskaampi (kun on niin pimeetäkin, ei muuten nää koko meikkiä).

  Meikkipussini tärkeimmät tuotteet ympäri vuoden ovat mineraalimeikkipuuteri ja BB-voide, ripsiväri + ripsentaivutin, varjostus- ja korostusvärit sekä poskipuna.

  Ei taida muuttua meikissä mikään talven jälkeen. Arkimeikissä ainakaan. Saattaa olla, että kirkkaita ja heleitä värejä tulee silmämeikissä käytettyä enemmän.

  VastaaPoista
 9. Koko vuoden tärkeimmät kauneustarvikkeeni meikkipussissa ovat kajal, ripsiväri ja huulikiilto, jonka väri muuttuu pitkin vuotta.

  Kahdella arvalla mukana ollaan!

  VastaaPoista
 10. Kevätmeikkinä heleä meikkipohja, mutta värikäs silmämeikki :) Huulilla vain kevyttä huulikiiltoa. Okeiokei, meikkini kyllä vaihtelee melkein joka päivä, mutta silmämeikki on yleensä värikäs ;) Luen blogiasi Bloglovinin kautta, ja myös Bloggerissa nickillä Enye. Eli kaksi arpaa!
  kuusisto.liisa(at)gmail.com
  http://inthispartoftown.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. 2 arpaa kiitos =) Mun kevätmeikkiin kuuluu pastellinsävyt sekä raikkaat koralliset poskipunat sekä huulipunat. Ei toki kaikkia yhdistettynä samaan meikkiin, vaan niin, että pääpaino on jossain niistä. Heleyttävät primerit on myös loistojuttu keväisin :)

  katsykissa(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. 2 arpaa! Mun kevät meikkiin kuuluvat pastellit sävyt :)

  VastaaPoista
 13. Kevät meikissä tulee käytettyä pastellivärejä. Kahdella arvalla mukana.
  neppulijee (at) suomi24.fi

  VastaaPoista
 14. Meikki kevenee valon lisääntyessä. Myös värit pehmenevät. Ihon tasaisuuteen kiinnitän enemmän huomiota, ei paksuja meikkipohjia!

  dzinni@europe.com

  VastaaPoista
 15. Tosi kiva arvonta! Kahdella mukana (eli seuraan nyt facebookissakin)! Kevätmeikkini on aika nude, ja meikkipussini tärkein tuote on ripsiväri ja peitepuikko. Meikkaan muutenkin niin vähän, että oikeastaan kesällä ja talvella meikillä ei ole eroa.

  VastaaPoista
 16. mukava arvonnassa. Pastelli sävyt. en ole sen kummemin miettinyt vielä.

  x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 17. ihan perusjutuilla mennään tämäkin kevät. eli keltainen, punainen, sininen väreissä.

  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Mun meikki ei juurikaan talven jälkeen muutu. Ehkä hieman enemmän tulee käytettyä pastellinsävyisiä luomivärejä, mutta muuten se pysyy melko samanlaisena. :D

  Kahdella mukana.

  VastaaPoista
 19. Vau, mikä paletti! Kahdella lipukkeella mukana, kiitos! :) Lukija ja kysymykset.

  Kevätmeikki koostuu pastellisista sävyistä ja kuulaasta meikkipohjasta. Suosikkivärinä vaaleanpunainen.

  Meikkipussin tärkein tuote on sävyttävä kasvovoide niin kesällä kuin talvellakin. Toinen tärkeä juttu on kosteuttava kiiltopuna heleässä sävyssä.

  Talven jäljiltä meikki ehkä hieman kevenee ja värit muuttuvat vaaleammiksi. Myös aurinkopuuteri tekee paluun meikkiin.

  VastaaPoista
 20. Minulla ei hirveästi meikkaaminen muutu keväällä, ehkä vaan välillä tulee vähän kevyempiä ja värikkäämpiä meikkejä tehtyä. Viime vuonna alkoi keväällä tehdä mieli käyttää persikkaisia ja korallisia huulimeikkejä, joten tänä vuonna tärkein tuote kevääksi voisi olla joku kiva persikkainen huulikiilto :)

  Olen blogisi jäsen ja löydyt myös minun blogin sivupalkista :D

  VastaaPoista
 21. Mä olen tosi tylsä - eipä juuri meikki muutu kevään tullen mitenkään. Kesällä vasta - silloin kevenee todella paljon; usein liikuskelen vain BB-voiteen ja kestovärjättyjen ripsien varassa.
  Meikkipussin tärkeimmät tuotteet: BB-voide, ripsari, poskipuna, kajalkynä, valokynä, huulipuna. Puuteria en juurikaan enää käytä; vanhemmalla naisella iho saa vähän hehkuakin eikä olla liian matta.
  Ja kolmella arvalla ollaan mukana.

  VastaaPoista
 22. Kevätmeikkini on kevyt ja luonnollinen :) sipaus kevyttä meikkivoidetta sekä kulmiin ja ripsiin vähän väriä :D
  olen lukijana blogissa ja fb:ssäkin "fanina" :)
  hulamaja ät gmail.com

  VastaaPoista
 23. Kevätmeikkini on kevyt ja raikas! :)

  Kahdella arvalla mukana.

  evejaron@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Luen bloggerin kautta nimellä Lunalii / korukynsilla (at) gmail piste com.
  Mun kevätmeikissä ei muuten oikein muutu mikään, paitsi pyrin vähän kevyemmin meikkaamaan erityisesti ihoni. Siis suomeksi: vähän vähemmän meikkivoidetta ja puuteria :D Meikkaan muutenkin yleensä aika kevyesti, mutta ihoa joutuu peittelemään epätasaisuuksien takia aika paljon.

  VastaaPoista
 25. Aivan ihana arvonta! :) Osallistun kahdella arvalla :)

  Huomaan, että nyt kun aurinko paistaa ja valoa riittää enemmän, alan vaistomaisesti meikata eri tavalla. Meikkipohjasta teen kevyemmän, koska luonnonvalossa raskaampi pohja näkyy enemmän. Vähitellen aamujen valjetessa olen jättänyt silmämeikistä raskaammat mustat rajaukset pois, ja olen ihastunut sen sijaan turkooseihin ja metsänvihreisiin vaihtoehtoihin. Pastelleja tulee käytettyä enemmän, ja punaiset huulet ovat vaihtuneet vaaleampiin kiiltoihin :)

  VastaaPoista
 26. Oi AIVAN IHANA ARVONTA MUKANA KOLMELLA ARVALLA LUKIJA OLEN VASTAAN KYSYMYKSEEN JA BLOGIN SIVUPALKISSA ON MAINOS, KEVÄT MEIKKINI ON HELMEÄ, VAALEITA SÄVYJÄ JOSKUS KÄYTÄN VIHREÄÄ LUOMIIN, KUN ON VIHREET SILMÄT,JA VALOKYNÄ JA VÄHÄN MEIKKI VOIDETTA, RAJAUS KYNÄÄ HELLÄSTI SILMIIN, JA POSKIPUNAA JA RIPSARIA SELLAINEN SE ON , MEIKKI PUSSIN TÄRKEIMMÄT TUOTTEET ON RAJAUS KYNÄ, RIPSARI, MEIKKI VOIDE, PUNAINEN /AURINKO PUUTERI JA VIHREÄ LUOMIVÄRI JA VALOKYNÄ, PUUTERI (: MEIKKIPUSSISSA, MUUTTUU SEN VERRAN ETTEN KÄYTÄ TALVELLA KOVIN USEIN LUOMIVÄREJÄ, PAITSI BEIGEÄ, JA RIPSARIA, JA POSTIPUNAA, JA TALVELLA KÄYTÄN KAIKISTA VÄHITEN PUUTERIA, TÄSSÄ NE TÄRKEIMMÄT SITTEN OLIN

  VastaaPoista
 27. Bloggeri herjailee, mutta koitan vielä...
  Eli värit vaalenee kevättä kohden (silloin kun käytän)
  Suojakertoimet päivävoiteessa ehdottomasti
  Kolmella arvalla tavoittelen upeeta palkintoa.

  VastaaPoista
 28. Mä meikkaan oikeastaan tosi vähän läpi vuoden. BB-voide/ värivoide ykkösasia, puuteria. Ripsiväriä käytän päivisin. Yövuorot töissä mennään pelkällä värivoiteella, kun olen kova hieromaan silmiäni. Heh, aamulla olenkin aika hurja näky. Päivitys meikkeihin olisi paikallaan, en osaa enää luomivärejäkään kunnolla käyttää. - Ihana tuo meikkirasia. Se houkuttaa heti meikkaamaan!

  VastaaPoista
 29. Vähennään meikkivoiteen käyttöä keväämmällä, kun ihoni päivittyy hyvin. Huulipunissa siirryn koralliin sävyyn ja luomivärit ovat sävyltään ehkä raikkaampia ja pastellisempia. Parilla arvalla mukana.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Mää käytän niin harvakseltaan meikkiä, että onnen osuessa kohdalle menisi haaskuuseen ihana tuote. Laitan kuitenkin omaan blogiin linkin heille, jotka harrastavat meikkaamista enemmän :)

  VastaaPoista
 31. Kahdella arvalla mukana (kysymykset + lukija)

  Millainen on kevätmeikkisi?
  Rento, kevyt, luonnollinen. Heleitä luomivärejä, vähän huuliin väriä ja kevyt pohja. Pisamat saa paistaa läpi.
  Mitkä ovat meikkipussisi tärkeimmät tuotteet keväällä?
  Suojakertoimellinen kasvovoide ja pohjatuotteet.
  Muuttuuko mikään meikissäsi talven jälkeen?
  Jostain syystä huuliin on kiva laittaa kiiltoja jne nimenomaan keväisin ja kesäisin, talvella ei niinkään. Luomiväreissä talvisin on neutraaleja ja tummia sävyjä, keväästä kesään voi leikitellä värein.

  VastaaPoista
 32. Suosin myös keveimpiä meikkauksia. Pussissa on aina puna ja kiille, ripsari, poskipuna/aurinkopuuteri, luomiväripaletti.
  Ihana palkinto, osallistun kahdella (lukija). Mukavaa pääsiäisen odotusta.

  VastaaPoista
 33. aurinkosuojalliset tuotteet astuvat esiin keväällä :)

  osallistun kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 34. Kevätmeikkini on ripsari, rajaus silmiin ja huuliin:D Tyyli ei juuri muutu talvesta

  Kahdella mukana

  VastaaPoista
 35. Meikissäni ja meikkipussissa ei varmaan mikään muutu kevään tullessa. Tahtoisin voida tehdä kevyen, kuultavan meikkipohjan, mutta ihoni on huonossa kunnossa.

  Terveisin, Mai
  bambooh@luukku.com

  VastaaPoista
 36. Meikki ei varsinaisesti eroa, mutta pohjana talviaikaan käyttämäni Hausckan kasvoöljy jää pois ja kevyempää rasvaa tilalle. Nyt innostuin kokeilemaan melissavoidetta.

  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 37. Meikkini on kesällä ja talvella oikeastaan ihan sama, ehkä keväällä innostun kokeilemaan värejä eri tavalla kuin talvella.

  1 arpa

  VastaaPoista
 38. Minulla on oikeastaan sama meikki kesät talvet, mutta kun aurinko alkaa paistaa enemmän, niin käytän mieluiten meikkivoidetta jossa on aurinkosuojaa. Ihana palkinto, yhdellä arvalla mukana!
  Nimim. Shiva
  suddenconnection@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Kevätmeikkini on kai klassinen. Tärkeimmät tuotteet ovat kirkkaanpunainen huulipuna, aurinkopuuteri, ripsiväri ja nestemäinen musta rajauskynä. Kevät innoittaa erityisesti käyttämään raikkaan väristä huulipunaa, mutta muita muutoksia en ole itsessäni havainnut.

  2 arpaa siis :)

  VastaaPoista
 40. Keväällä meikkivoide kevenee.Mulla nyt kokeilussa Garnierin BB-voide, joka on Ihana! Tosi kevyt ja silti peittävä.
  Mulla tärkeimmät on rajauskynä, ripsari, meikkivoide ja huulipuna.
  Kahdella arvalla mukaan.
  t. Eija

  VastaaPoista
 41. Yhdellä mukana :) Kevätmeikkini on raikas ja käytän lähinnä ripsaria ja huulikiiltoa. Kesällä mukaan tulee aurinkopuuteri korostamaan rusketusta. Bilemeikit on sitten asia erikseen, niihin panostan mielelläni :) Jotenkin tuntuu, että olisi hassu olla työpaikassani täydessä tällingissä, kyse on kuitenkin luonnonläheisestä duunista ja en oikein miellä meikkejä siihen kategoriaan :D

  VastaaPoista
 42. Hei! Yksi arpa, kiitos :)
  Keväällä huomaan jättäväni silmistä tumman ja vahvan rajauksen usein pois ja tykkään tehdä keveän ja heleän silmämeikin runsailla räpsyripsillä. Luomivärit muuttuvat satiinisiin pastelleihin jos intuitiivisesti laatikosta värejä nappaan. Meikkipohja kevenee. Kasvojeni iho on väritykseltään epätasainen aknearvista johtuen, mutta keväällä tuntuu, että hyvän seerumin ja kosteusvoiteen ansioista uskaltaa mennä vähemmällä pakkelilla ihmisten ilmoille ja antaa kevättuulen tuntua kasvoilla.. Kevät <3
  Tänäänkin olen töissä mahdollisimman freesillä "huulikiiltoa, huolitellut kulmat ja perhosensiipiräpsyttelyripset" -lookilla! t. annelele (a) gmail.com

  VastaaPoista
 43. Kahdella arvalla mukana. Jätän keväällä pois värillisen päivävoiteen ja käytän aurinkosuojavoidetta kun oleskelen ulkona. Poskipunasta en osaa luopua kesälläkään.

  VastaaPoista
 44. Yhdellä arvalla :) Talven jälkeen meikkaan yleensä kevyemmin, etenkin kesällä. Kiva kun iho saa aurinkoa ja voi paaaljon paremmin! jenny-94@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Kahdella arvalla mukaan! :) Ihanan raikkaita värejä. Olisi kiva voittaa ja jos ne näyttävät "hassuilta" tälläisen keski-ikäisen täti-ihmisen kasvoilla, on teinityttö varmasti riemuissaan, niin että käyttöön tulisi.

  Meikkaamiseni ei keväällä muutu talvesta. Meikkaan kevyesti töihin (BB-voide, irtopuuteri, ripsiväri), kotona en yleensä meikkaa lainkaan. Kesällä kotona/mökillä levitän vain aurinkosuojan sisältävän päivävoiteen kasvoille. Juhlameikisssä sen sijaan käytän yleensä keväällä ja kesällä kevyempiä värisävyjä kuin syksyllä ja talvella.

  VastaaPoista
 46. 2 arpaa :). Keväällä meikki muuttuu eniten luomivärien osalta. Käytän paljon pastellisia sävyjä!!::))

  beautinika@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Ihana arvonta ja palkinto! :) Olisi huippua päästä tutustumaan Artdecoon.

  Ennen meikkini on keväisin keventynyt ja muuttunut sävymaailmaltaan vaaleammaksi. Tänä keväänä on käynyt toisin, eli kaikista pastellitrendeistä huolimatta olen meikannut vahvoilla sävyillä, kuten violetilla, punaisella ja harmaalla. Kevätheräämiseni meikkauksen suhteen uinuu vielä. Kesää varten minulla on kasa tuotteita, kuten korallisia huulipunia, odottamassa käyttöön ottoa.

  Osallistun 2 arvalla!

  neitikameleontti at gmail.com

  VastaaPoista
 48. Kevätmeikkini on raikkaampi ja kevyempi. Yhdellä arvalla tavoittelen.
  sinilintu_(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Yksi arpa eli vastaus kysymykseen. :)

  Meikki kevenee paljon, kosteusvoide jossa on hyvä suojakerroin riittää kesällä hyvin ja naamakin saa väriä auringosta. Tummia silmänalusia peitän valokynällä ja väriä kulmakarvoihin saa keskiruskealla luomivärillä, jolla voi myös korostaa silmän ulkonurkkaa. Silmiin saa eloa sipaisemalla hieman ripsaria ulkonurkkaan ja vielä kevyt sipaisu huulikiiltoa, täydellinen kesämeikki on valmis!

  jasmi.laakkonen(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Kevään tullen kosmetiikkapussista väistyy syrjään kevyesti itseruskettava kosteusvoide ja tilalle tulee minullakin kosteusvoide jossa on suojakerrointa.
  flight(at)luukku.com

  VastaaPoista
 51. Lukija 140 ilmoittautuu arvontaan kahdella arvalla, facebook tykkäys numero 37, oi ihanuus. Tätä mieletöntä pakkausta ei pidettäisi käsilaukussa van kunniapaikalla esillä. Kauneinta mitä olen vielä meikkien joukossa nähnyt.

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Yhdellä arvalla kokeilen onneani.
  Olen tosi laiska meikkaaja. Tämä kotirouva meikkaa vain, kun lähtee johonkin vähän erikoisempaan tilaisuuteen, kuin vain lähikauppaan.
  Meikkipussissani ja kylppärin kaapissa on vaikka mitä meikkejä. Mutta meikkaan niin harvoin, että sitten kun meikkaan, huomaan, että ripsari on kuivunut tms.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 53. Yhdellä arvalla peukut pystyssä mukana, upean kaunis palkinto ;) Meikkailen aika samalla tavalla läpi vuoden, ripsiväri ja puuteri lemppareitani, nyt olen myös löytänyt BB-voiteet ja hullaantunut niihin.

  VastaaPoista
 54. Arvalla mukana. Jos laitan huulipunaa, sekin on jo paljon. Rasvaan täytyy talven jälkeen enemmän käyttää.

  VastaaPoista
 55. Yhdellä mukana. Sama meikki kesästä talveen. Ripsari, rajaus ja luomiväri. Keväällä ehkä tulee käytettyä huulipunaa enemmän kuin mulloin. Meikkityyli pitäisi uudistua ja tälle asialle tosiaan pitää tehdä jotain uudistusta.
  harmaakissa[at)luukku.com

  VastaaPoista
 56. 2 arpaa + ilmoitan kun saan mainostuksen sivupalkkiin. En ole nyt kobeella.
  Kesällä mukaan tulevat värit ja erityisesti huulipunat ja -kiillot. Myös meikkipohja kevenee.

  VastaaPoista
 57. Löysin blogisi vasta hiljattain ja nyt pyhitän yövuoroni arkiston penkomiselle :)

  Lähden arvontaan mukaan yhdellä arvalla!

  "Muuttuuko mikään meikissäsi talven jälkeen? "

  -Alan leikkiä enemmän väreillä silmämeikissä ja käytän kirkkaampia värejä roisimmin kuin talvella. Olen jo kokeillut turkoosia koko silmän ympäröivää rajausta sekä yhdistelmää lila-vihreä luomiväreissä.
  Meikkipohjan muutan muutan myös mineraaliin heti kun iho saa vähän väriä, sillä omistan hitusen liian tumman BareMinerals-pohjan enkä raatsi ostaa oikeamman väristä ennenkuin vanha on käytetty :)

  -Tiltu Kultu (tiltu_kultu (at) luukku. com)

  VastaaPoista
 58. 3 mukana! Meikkipussisa vaihtuu kotelot pirtsakoihin väreihin!! Ja talven jäljiltä kevyempiin tuotteisiin :)

  VastaaPoista
 59. Mukana yhdellä arvalla. Meikkini pysyy aina samanlaisena riippumatta vuodenajoista. :) Sari.K-@luukku.com

  VastaaPoista
 60. Mun meikki ei mitenkään muutu, pysyny aina samanlaisena. Ripsarit silmille, meikkivoidetta ja kulmiin väriä :)
  2 arpaa.

  VastaaPoista
 61. Keväällä värisävyt vaalenevat. Tärkeimpiä tuotteita ovat keväällä ripsiväri ja huulikiilto. Osallistun yhdellä arvalla. Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 62. Kahdella arvalla mukana ! Talven loppuessa voin käyttää vähemmän kosteuttavia tuotteita. Meikkiini kuuluu normisti rajauskynä, ripsari poskipuna, sävyttävä päivävoide ja huulipuna, juhliin sit luomivärit ja muut :)Ihastuttava jo tuo pelkkä rasia palkinnossa ♥

  VastaaPoista
 63. Millainen on kevätmeikkisi? -Päivisin kevyehkö, sisältää pohjustuksen, kulmien korostuksen ja ripsarin. Kevyt rajaus ja satunnaisesti vaaleahko luomiväri. Vapaapäivinä luomiväriksi valikoituu tummemmat sävyt tai kirkkaat värit, oikeastaan mitä vaan kun saa leikitellä!
  Mitkä ovat meikkipussisi tärkeimmät tuotteet keväällä? Perusmeikin lisäksi ehdottomasti aurinkosuoja. Punapigmenttisenä ihmisenä kärähdän tosi helposti.:D
  Muuttuuko mikään meikissäsi talven jälkeen? Käytän värikkäämpiä luomivärejä ja rajauksia. Tänä keväänä olen innostunut vihreästä! Talvella käytän hillitympiä sävyjä. Terkuin nimimerkki S-M

  VastaaPoista
 64. Keväällä innostun kokeilemaan pastillisävyjä mm. luomivärissä ja kynsissä, mutta pääosin sama meikki kesät talvet :) Ihana palkinto, yhdellä arvalla mukana!
  Nimim. Pinkkis
  girlwithoutwings(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 65. 2 arpaa. Keväällä yritän muistaa aurinkosuojavoiteen. Lisäksi olen vaihtanut normin meikkivoiteen mineraalimeikkivoiteeseen, joka on lähempänä puuteria. Sopii minulle paremmin ja sitä tulen käyttämään kesät talvet. Keväällä tulee helposti kokeiltua uusia meikkaustyylejäkin.

  VastaaPoista
 66. Osallistun kahdella arvalla! Keväällä suosin kevyttä ja valoisaa meikkiä ja saatanpa kokeilla uusia luomivärejäkin. :)

  VastaaPoista
 67. Osallistun kahdella arvalla :)

  Kevätmeikkini sisältää pehmeitä, vaaleita sävyjä ja korkeamman aurinkosuojakertoimen.
  Meikkipussin tärkeimmät tuotteet on läpi vuoden: pidentävä ja tuuheuttava maskara, sopiva oikean sävyinen puuteri ja hyvä pohjustusaine.
  Talven jälkeen iho ei ole enää niin kuiva niin en tarvitse aivan niin tuhtia päivävoidetta ja lisäksi silmämeikin sävyt vaihtuvat vaaleampiin! :)

  VastaaPoista
 68. Raikkaampia värisävyjä kuten turkoosia, jonkin verran pastellia. Talvella sen sijaan käytössä on mm. tummanpunaista ja violettia. Tärkeimpinä keväällä aurinkopuuteri ja ripsiväri. Keväällä ihoa ei tarvitse rasvata yhtä paljon kuin talvella.
  1 arpa.
  -minttu47-

  VastaaPoista
 69. kesäisin tulee laitettua kestoväri ripsiin,on aina vähän kumminki huoliteltu.Talvella joutuu rasvaamaan enempi ihoa ja varsinki näin keväällä,kun aurinko alkaa paistaa. terv.astan emäntä arvalla mukana

  VastaaPoista
 70. Törmäsin jostain syystä blogiisi vasta jokin aika sitten, mutta tykästyin heti!
  Ja pakkohan tähän arvontaan on osallistua ;)

  Meikkini ei merkittävästi eroa eri vuodenaikoina. Keväänä tulee varmasti käytettyä luomiväreissä kepeämpiä, vaaleampia, raikkaampia sävyjä. Kesän tullen yleensä myös meikkipohja kevenee. Ihoni on pintakuiva talvisin, kun taas kesällä se rasvoittuu helposti. Tärkeimmät tuotteet ovat mineraalimeikkipuuteri, kulmakynä ja ripsiväri. Ja mieluiten luonnonkosmetiikkaa. :)

  Olen liittynyt lukijaksi jokin aika sitten jo, ja silloin lisäsin myös blogisi lukulistalleni :) Kolme arpaa siis?
  http://prettyecoistic.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 71. Talven jälkeen ajattelin taas ruveta käyttämään meikkiä, vähän väriä nassuun :)Ainakin kajalia silmiin ja ja punaa huuliin ja tietenkin valokynää sinne sun tänne :)
  Yksi arpa minullekin jos vielä ehtii.

  VastaaPoista
 72. Keveitä värejä ja meikkejä.
  Talvella voimakkaampia.
  Tärkein kautta vuoden on ripsiväri.
  Yksi arpa minulle, kiitos!
  Hiisukas

  VastaaPoista
 73. Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille :)

  VastaaPoista
 74. Oi, ihanuus mikä meikkisetti. kuin Perhottarelle tehty, mutta taisin myöhästyä arvonnasta päivällä :(
  No, liityin tämän blogisi lukijaksi.
  Minä kävin laittamassa pienen tauon jälkeen ripsienpidennykset, nyt on kiva kaunistautua kevään ja kesän tullessa. Sininen on tämään kevään ja kesän väri minulla :)

  VastaaPoista