Sivut

sunnuntai 8. syyskuuta 2019

IsaDora Metropolitan syysmeikki 2019Aina yhtä ihana IsaDora syysmeikki on saapunut meitä ilahduttamaan. Uuden kokoelman nimi on urbaani, Metropolitan. Tarjolla on syksyyn mainiosti sopivia sävyjä kuten purppuraa, tiilenpunaista ja murrettuja värejä. Pääpaino on huolitelluissa kulmakarvoissa ja smokey-eyes silmämeikissä. Pitkäkestoisella brow marker -tussilla voi hahmotella yksittäisiä karvoja kasvusuuntaan ja jopa täyttää kulmakarvojen aukkokohtia. Avainsana on tussin hyvin suunniteltu siipimäinen kärki, jonka kulmaa voi muuttaa halutun lopputuloksen mukaan. Käytetään aina puhtaalle iholle, ennen muuta meikkiä.

Sarja on niin uudistumiskykyinen ja sopuhintainen, joten odotan uutta kokoelmaa aina yhtä innoissani. Olen huomannut, että parhaat sävyt loppuvat myös nopeasti, joten kannattaa olla ripeä ettei jää ilman.
Uusia IsaDora Wonder Nail kynsilakkoja on kaikkiaan kolme:

418 Urban Red - syvä purppura
419 Uptown Purple - tumma lila
420 Underground - tumma ruskea
Kaunis huulipuna piristää sateistakin syyspäivää, eikös. Marraskuussa se onkin ainoa asia, joka erottaa harmaasta maisemasta. Huulipuna kuuluu ehdottomasti meikkipussini viiden tärkeimmän tuotteen joukkoon, elämäni olisi paljon tylsempää ilman. :)

 


Oma suosikkini on pehmeän oranssinen IsaDora Perfect Moisture Lipstisk 55 Brick Red kausisävy (oikealla), pidän kovasti myös tämän punan kosteuttavasta koostumuksesta, joka ei kuivata huulia. On mukava saada myös uusi kaunis Perfect Matt Lipstick nudesävy 02 Toasted Cocoa (keskellä), joka löytää aina paikkansa arkimeikissä. Tummanpunainen kausisävy on nimeltään 15 Rendezvous Red (vasen).

 
Syksy tuo mukanaan myös kolme uutta IsaDora huulikiiltoa (54 Ginger Glaze, 56 Vintage Rose, 64 Raisin) 
ja kaksi samettista poskipunaa (51 Spicer Ginger, 63 Burnt Sienna). 

 


Lopuksi vielä Eye Shadow Quartet kausipaletit 20 Urban Jungle (ylin
ja syksyn nimikkopaletti 21 Metropolitan

Jos minulla olisi mahdollisuus ostaa kokoelmasta vain yksi tuote, niin kyllä se olisi tuo pehmeän kermainen poltettu oranssi huulipuna (55), jonka aika on nyt. Ihastuin yllättäen myös kulmakarvatussiin, joka osoittaitui helppokäyttöiseksi. Jep, siipimäinen harja toimii erittäin hyvin, lopputulos on luonnollinen. Vaalein sävy 20 Blonde oli sopiva. <3

Kaikki tuotteet ovat lähes saman hintaisia 16,90-, kynsilakka 8,90- ja eyeliner 12,90-.
 

Postauksen tuotteet ovat ilmaisia näytteitä.

2 kommenttia:

 1. Juuri ajattelin mielessäni, että tuo oranssi huulipuna on ihana ja sitten kehuitkin, että jos yksi tuote pitäisi valita se olisi se. :) Tuo ylempi luomiväripaletti on kans tosi kiva, saisi olla vaan joku vaalea mattasävy lisäksi, ehkä Isadoran pitäisi alkaa nelikoiden sijaan tehdä viisikoita? Ihanaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kiva oranssi sävy syksyyn.

   Kaunista viikkoa Jonna <3 Toivottavasti flunssasi menee nopeasti ohi.

   Poista