Sivut

torstai 26. syyskuuta 2019

Blogin luetuimmat postaukset kautta aikojen
On aika erikoista, etten ole poistanut yhtäkään vanhaa kirjoitustani blogista, vaikka osa niistä nolostuttaa minua kovasti. Ne ovat kuitenkin tärkeä merkki siitä, etten ole hukannut elämäni päiviä reilun seitsemän blogivuoteni aikana, vaan kehitystä on tapahtunut. Vanhoissa jutuissa on kuitenkin sitä kivaa särmää, jota nykypäivän loppuun asti viimeistellystä blogimaailmasta puuttuu. 

Entä, mitä arvostan muiden blogeissa? Olen hyvin visuaalinen tyyppi, joten väitän että hyvät omalla kameralla/kännykällä otetut kuvat ovat jokaisen blogin sydän, niihin kannattaa panostaa. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Pidän kirjoittajasta, jolla on paljon oikeaa tietoa ja näkemystä, olen joskus ehkä jopa liiankin mediakriittinen. Minua inhottaa mm. ostetut instagram seuraajat, jotka fiksu huomaa nopealla vilkaisulla. Tyhmää toimintaa ja oman edun tavoittelua, josta jää kiinni.

Uskomatonta, mutta totta. Kosmetiikkapainotteisen blogini kaikkien aikojen suosituin postaus käsittelee teetä. Juttua on klikattu lähes 80 000 kertaa. Uskon kuitenkin, että suosion salaisuus piilee otsikossa ja suositussa brändissä. :)

Käytän lisäravinteita satunnaisesti, sillä ajattelen hyvälaatuisen ravinnon pitävän minut terveenä. Myönnän kuitenkin, että vitamiinivalmisteilla on paikkansa, mutta niitä ei kannata popsia harkitsemattomasti eikä varsinkaan turhaan. Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini* on kuulemma tänä päivänä Suomen myydyin kauneuskapseli, ja blogini toiseksi luetuin juttu. Kuva tosin on aivan hirveä, siitä ei voi olla ylpeä.


Huom:

Biotiini eli B7 on vesiliukoinen vitamiini eli ylimäärä erittyy pois virtsan mukana, mutta on syytä muistaa että biotiinia ei saa nauttia ennen kilpirauhastutkimuksia, sillä se häiritsee immunokemiallista analyysia, eikä tulokseen voi luottaa. Itse pitäisin viikon tauon ennen määritystä, mutta keskustele asiasta hoitavan lääkärisi kanssa.


Dove Summer Glow innostus on joka keväinen juttu.
Tämä postaus syntyi ekan blogivuoteni aikana, se nousee luetuimpien listalle yhtä varmasti kuin metsän sinivuokot. Karaavani on kuitenkin kulkenut jo hyvän matkaa eteenpäin, ja paras tuntemani itseruskettava on nykyään luonnonkosmetiikkaa.


 Blogin kaikkien aikojen puhutuin tuote on kuitenkin Refectosil ripsiseerumi joka kasvattaa ripset pidemmiksi. Tuote toimii hyvin ja sopii mainiosti lyhytaikaiseen käyttöön, mutta en käyttäisi sitä jatkuvasti. Tämä on kuitenkin hyvä vaihtoehto kestoripsille. Tuotteen ulkoasu on tänä päivänä hieman erilainen, ja hintakin on pudonnut useita kymppejä - kurkkaa täältä. En ole käyttänyt ripsiseerumeita tämän yhden kokeilun jälkeen.


Hiusten kasvivärjäys kotona on tänä päivänä hyvin suosittua, postaus pysyykin sitkeästi blogini viiden luetuimman joukossa. Siirryin kasvivärjäykseen neljä vuotta sitten, enkä ole hetkeäkään halunnut palata takaisin synteettisiin väreihin. Luulin, tämän päätöksen myötä menettäväni hiusteni kiillon ja runsauden, mutta kävi juuri päinvastoin. Hiukseni kasvavat nyt paremmin, tuntuvat käteen runsaammilta, päänahka ei kutise ja kiiltoakin löytyy. Kuvan värjäys ei kuitenkaan ole onnistunut hyvin, mutta sen avulla voi nähdä, kuinka hyvin kasviväri peittää oman maantienruskean, jota näkyy ohimolla. Eli väri kannattaa levittää hyvin myös kasvojen reunoille

Ostan yleensä kasvivärini Hyvinvoinnin tavaratalosta*, josta niitä löytyy kattava valikoima.

Hiusten energialeikkaus, johon kuuluu myös intialainen päänhieronta, on tällä hetkellä parasta, mitä olen tällä saralla kokeillut. Se on hyvin kokonaisvaltainen, rentouttava ja ihana hetki itselle. Suosittelen.


Pirteää syyspäivää <3

Mainoslinkki*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti