Sivut

sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Rohtuneille huulille, kuiville kantapäille

Tuotenäytteitä


Olen kuivaihoinen (mallia rusina), joten kehostani löytyy monta korppukuivaa paikkaa varsinkin näin talviaikaan. Rohtuneet huulet, repeilevät kynsinauhat, kuivat kanta- ja kyynärpäät ovatkin tulleet tutuiksi, joten voin rehellisesti sanoa rakastavani ihoa ravitsevia täsmätuotteita, en edes pärjäisi ilman niitä. Meillä rasvataan myös nuoren atooppista ihoa joka ilta, sitä voisi jo kutsua vuosia kestäneeksi urakkahommaksi, jolle ei näy loppua. Olenkin usein miettinyt, miten vahvistaisin ihon omaa puolustuskykyä eli tervettä bakteerikantaa. 

Onneksi apu löytyy tällä kertaa läheltä, esittelen teille kaksi Suomessa valmistettua tehotuotetta, jotka ovat meillä jokapäiväisessä käytössä. Kannattaa siis jatkaa lukemista, jos rutikuivan ihon haaste kuulostaa omalta.

Probioottisen ihonhoidon sankariviittaa kantaa tällä kertaa BTB13 Probiotic Balm, joka on pakattu kotimaiseen Sulapac-pakkaukseen. Balmin tarkoitus on parantaa ihon omaa puolustuskykyä ja helpottaa mm. ihon kutinaa. Balmi sisältää mm. mangoa, mustaherukkaa, hyaluronihappoa ja sarjan itse kehittämää BTB13-yhdistettä.

Olen huomannut, että BTB13 balm tekee iholle suojaavan kerroksen, joten repsottavat kynsinauhat ja kuivat kantapäät näyttävät heti paljon paremmilta ainakin omaan silmääni ja iho myös paranee nopeammin kuin ilman rasvausta. Kerros ei kuitenkaan tunnu ikävältä kalvolta ihon pinnalla, joten kyseessä on varsin käyttömukava täsmätuote. 

Ekopharma Vadelma Marjabalmin herkullinen tuoksu vetää puoleensa, joten pidän purkkia käsieni ulottuvilla yöpöydällä lähinnä muistutuksena kynsinauhojen rasvaamisesta juuri ennen nukahtamista. Minulla on tapana pestä käsiäni aina tilaisuuden tullen, joten kynsinauhat on pakko hoitaa kuntoon öisin, muuten voide tuntuu haihtuvan taivaan tuuliin. Marjabalmi on erittäin monikäyttöinen tuote, mainio mm. huulirasvana.

Ravitsevat balmit ovat tulleet meille jäädäkseen. Tuotteet ovat lisäksi riittoisia, joten niitä ei tarvitse olla koko ajan ostamassa lisää. Balmit tuovat myös toivottua vaihtelua atooppisen ihon hoitoon, näiden avulla päästään taas himpun verran lähemmäksi kesää ja helppoa ihonhoitoa.

Käytättekö balmeja? 

2 kommenttia:

  1. Käytän jonkun verran. Usein varsinkin käsiin yöksi ja sitten puuvillahanskat päälle. :)

    Mukavaa päivää. <3

    VastaaPoista