perjantai 25. toukokuuta 2012

Herbina Ruusuvesi kasvoille
Tämä on yksi kevään parhaista löydöistäni. Tuotteessa on hinta-laatu suhde kohdallaan. Tuote on lisäksi kotimainen.

Ruusuvesi rauhoittaa, tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Joten pyyhin aamulla ensimmäiseksi kasvoni ruusuvedellä. Tuoksu on mieto ja raikas. On mukava herätä ruusuntuoksuiseen aamuun :)


Herbina Biohajoava Ruusuvesi vei voiton Cosmopolitan Beauty Awards -kilpailussa, alle 30 euroa maksavien ihonhoitotuotteiden sarjassa. Biohajoava Ruusuvesi sai palkintoraadilta kiitosta erityisesti ihanasta tuoksusta, kosteuttavasta vaikutuksesta sekä sen kasvoille jättämästä raikkauden tunteesta. Raati arvosti myös sitä, että ihonhoidossa trendikäs ruusuvesi on saatettu luomumuotoon.

Cosmopolitan Beauty Awardseissa palkitaan joka vuosi kauneusalan ammattilaisten mielestä edellisvuoden parhaat kosmetiikkatuotteet.  Tuomaristossa on mukana sekä kaupan että ammatikseen kauneuden kanssa työskenteleviä alan huippuja. Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet palkitaan kaiken kaikkiaan 25 eri kategoriassa.
Herbina Biohajoava Ruusuvesi kasvoille kuuluu Herbinan Biohajova -tuotelinjaan, jonka raaka-aineiden ja tuoksujen valinnassa on kiinnitetty erityistä huomiota luonnollisuuteen. Biohajoavan Ruusuveden kaikki raaka-aineet hajoavat helposti luonnon omien mikrobien hajottamina. Vihreät arvot ja ympäristöystävällisyys huomioidaankin Herbina-tuotteiden elinkaaren kaikissa vaiheissa. Herbina-tuotteet on suunniteltu suomalaiselle iholle Suomen olosuhteisiin ja ne valmistetaan Heinävedellä.


http://www.herbina.fi/herbina/sivu-content3862682 kommenttia:

  1. Täytyypä kokeilla, meidän neitikin kun suosii kasvovesiä.

    VastaaPoista