Sivut

maanantai 28. toukokuuta 2012

Lumene Hydra drops - kosteuttava meikkivoide
Kosteuttava ja kevyt meikkivoide, jonka hinta-laatusuhde on erinomainen. Monet ammattimeikkaajat suosivat tätä tuotetta. Sen koostumus on niin ohut, että se jättää ihon kauniin läpikuultavaksi.  Voide sulautuu pehmeästi ihon omaan värisävyyn. Sopii kaikille ihotyypeille. Mutta kosteuttavan koostumuksensa ansiosta tuote sopii loistavasti kuivalle iholle.

Käyttö :

Levitä meikkivoiteen alle ihotyyppisi mukainen kosteusvoide. Anna kosteusvoiteen imeytyä hetki. Sen jälkeen pieni määrä meikkivoidetta joko sormin tai meikkisienellä. Lopuksi kevyt puuterointi.

Testi:

Minulla oli aluksi vaikeuksia Lumene Hydra dropsin kanssa. Laiton sitä liikaa. Voidetta riittää vain todella pieni määrä. 30ml tuubi näyttää pieneltä, mutta se on todellisuudessa suuri. Värisävy 0 vaniljavaahto sopii hyvin vaalealle suomalaiselle iholle. Kesällä käytän harvoin meikkivoidetta, mutta ruskettuneelle iholle valitsin tummemman sävyn.

Tuote sisältää puhdasta suomalaista lähdevettä. Kuulostaa hyvältä.


Voit ostaa meikkivoiteen täältä edullisesti
http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/BrandiTuote/lumene-hydra-drops-kosteuttava-meikkivoide/1089556/13997/13997/13997/13997

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti