Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2012

Weleda Granaattiomena sarja


Weleda Granaattiomena sarjaa

Testasin Weledan Granaattiomena tuotesarjan seerumin, päivävoiteen ja yövoiteen. Sarja on kiinteyttävä ja elvyttävä. Tuotteet parantavat ihon joustavuutta ja kirkkautta. Sekä madaltavat ryppyjä. Sarja on tarkoitettu 40+ iholle. Mutta uskon, että sarja toimii tehokuurina myös nuoremmilla. Ainakin sarjan päivävoidetta ja seerumia kannattaa myös alle 40v. kokeilla. Toisaalta yli 40v. voivat ottaa tämä mahtavan sarjan jokapäiväiseen käyttöönsä.

Granaattiomena on superhedelmä. Superhedelmä on ruokateollisuudesta peräisin oleva termi, joka tarkoittaa hedelmiä ja marjoja, joilla on poikkeuksellisen korkea  ravintoarvo, etenkin vitamiineja ja antioksidantteja. Granaattiomenan siemenöljyn antioksidantit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta, jotka hapettavat, vanhentavat, ihoa ennenaikaisesti.


Weleda Granaattiomena seerumi on ihon helppoa tehohoitoa, josta pidän. Ihoni kunto parani monella tavalla. Ihoni sai kosteutta ja pehmeyttä. Pumppupullo oli hygieeninen ja helppokäyttöinen. Seerumi levitetään puhtaalle iholle ja annetaan kuivahtaa noin minuutin verran. Seerumia voi käyttää päivävoiteen ja yövoiteen alla. Tätä oli suorastaan ilo taputella kasvoille. Loistava joululahjaidea.

Granaattiomena seerumi INCI
Water (Aqua), Alcohol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Fruit Juice, Panicum Miliceum (Millet) Seed Extract, Prunus Spinosa Wood Extraxt, Xanthan Gum, Citric Acid, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Coumarin*. * = from natural essential oils



Weleda Granaattiomana päivävoide toimii hyvin myös meikin alla. Voiteen voi laittaa sarjan seerumin päälle tai käytää sellaisenaan. Makadamia- ja arganöljyt vahvistavat ihon suojaominaisuuksia ja vähentävät juonteita ja ryppyjä. Vaikutus on kosteutettu, tasaisempi, kiinteämpi ja kirkkaampi. 

Granaattiomena Päivävoiteen INCI
Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glyceryl Stearate SE, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Lysolecithin, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Petal Extract, Tapioca Starch, Xanthan Gum, Fragrance (Parfym)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Coumarin*, Benzyl Benzoate*. * = from natural essential oils


Testasin myös Weleda Granaattiomena yövoiteen. Tuote on todella hoitava. Säästän yövoiteen käytön talveksi, koska silloin ihoni on kuivimmillaan. Seerumi ja päivävoide tuntuivat riittävän nyt hyvin. Laitoin yöksi vain pelkän seerumin. 

Weleda Granaattiomena sarja oli erittäin positiivinen kokemus. Jota voin suositella. Weleda on loistava kosmetiikkasarja. Joka pitää minut hyppysissään varmasti tulevaisuudessakin. Seuraavaksi Weledalta on tähtäimessäni Weledan villiruusu-sarjan silmänympärysvoide, jonka ajattelin testata ja esitellä teille.

Minulle on sanottu usein, että kosmetiikan ostaminen on vaikeaa eli ostopaikat ovat liian kaukana. Siksi esittelenkin teille nyt helpon, edullisen, nopean ja suomalaisen tavan ostaa Weledan tuotteita.

Löysin hyvin palvelevan nettikaupan greensandbeens.fi Kaupan valikoimasta löytyy  luontaiskosmetiikan lisäksi myös mm. superfood, luomusuklaa, hunajatuotteet ja ekologiset Ole Hyvä- pesuaineet. Klikkaa ostoksille tästä.

greensandbeens on edullisin, kun ostat Weledan tuotteita. 
  • Weleda Granaattiomena seerumi 32,80-
  • Weleda Granattiomena päivävoide 24,90-
  • Weleda Granttiomena yövoide 25,50-
greensandbeens postikulut ovat O euroa, jos ostat tuotteita yli 65 eurolla.


Katso myös "Esittelyssä Weleda" kirjoitukseni.

Weledan sivuille pääset tästä.


Weleda arvontaa luvassa vielä tänään,
pysykää kuulolla ;)

4 kommenttia:

  1. Minähän siis kuuluun siihen alle kolmekymppisiin weleda seerumin käyttäjiin. Käytän sitä meikin alla tai silloin kun ihoni tuntuu muuten vain rasittuneelta. loisto tuote, minäkin täältä suosittelen muille käyttäjille..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Granaattiomena seerumi sopii siis loistavasti myös alle nelikymppisille. Loistotuote. Hienoa, että olet löytänyt sen ja suosittelet sitä myös muille :)

      Poista
  2. Ihan kuin olisin nähnyt näitä Welwda-tuotteita myytävän täällä apteekissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Norjassa myydään varmasti Weledaa, koska Weleda Granaattiomena sarja voitti Norjan Cosmopolitan Beauty Awards 2012 palkintoja. Katso myös edellinen Weleda kirjoitukseni.

      Poista