Sivut

maanantai 12. marraskuuta 2012

MADARA Purifying Foam puhdistusvaahto

MADARA Purifying Foam puhdistusvaahto

Lupaus
Siankärsämöuutetta sisältävä runsas ja pehmeä vaahto syväpuhdistaa ihon hellästi. Poistaa meikin. Säätelee öljyisiä alueita ja rauhoittaa kuivia. Iho tuntuu raikkaalta ja miellyttävältä. Sopii silmien ympärille.

Huomio
Tuotetta on hehkutettu monessa blogissa. Erityisesti normaalin tai rasvaisen ihon omaavat ovat ihastuneet tähän tuotteeseen. Joten kun minulle tarjottiin puhdistusvaahtoa testiin, otin tarjouksen mielelläni vastaan.

Oma testini
Ihoni on herkkyyteen taipuva ja rakenteeltaan pintakuiva sekaiho. Pelkäsin vaahtopuhdistuksen jättävän ihoni pinnan rutisevan kuivaksi. Mutta tuote sopi minulle hyvin. 

Pumppupullo on helppokäyttöinen ja hygieeninen. Kahdella painalluksella saan sopivankokoisen vaahtopallon, joka on mukavaa levittää kasvoille. Pehmeä vaahto puhdistaa hellästi, mutta tehokkaasti. Pidän vaahdon tuoksusta, mutta tuoksu jakaa varmasti mielipiteitä. Myös silmämeikki lähtee sillä hyvin pois (ilman kirveleviä silmiä). Vaahto kannataa huuhdella pois haalealla vedellä. Tuotteesta jää iholleni puhdas ja raikas tunne. Iho ei rutise kuivuuttaan, vaan tuntuu hyvältä. Lopuksi pyyhin kasvoni kasvovedellä ja laitan MADARA Deep Moisture Cream kosteusvoiteen (johon palaan myöhemmin). Puhdistusvaahto maksaa noin 17e. Hinta-laatusuhde on hyvä.

Kenelle?
Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Mutta jos ihosi on todella kuiva, kannattaa valita mielummin joku voidemainen tuote. Siitepölyallergisten kannattaa lukea huolella tuotteen INCI. Joka sisältää mm. kehäkukkaa ja kamomillaa

INCI
Aqua, Sodium Cocamphoacetate ,Rosa Damascena (Rosa), Flower Water*, Alcohol, Glycerin***, Lactic Acid, Surcose Cocoate, Achillea Millefolium (Yarrow) Extract*, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract*, Aroma** 
Raaka-aineista 100 % on luonnollisia, 13 % luomua.


MADARAN sivuille pääset tästä

Paikkakuntasi MADARA myyntipisteet löydät täältä
Netissä MADARAA myy mm. greensandbees.fi, ostoksille pääset tästä.

2 kommenttia:

  1. Onko tää purifying foam nyt sitten samaa kun tuo mun testiksi saama cleansing milk, mutta vain eri muodossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cleansing milk ei ole ollut minulla testattavana, joten osaa sanoa millainen se on. Puhdistusvaahto on ollut kovasti tykätty tuote.

      Poista