Sivut

perjantai 28. joulukuuta 2012

MÓA The Green Balm - Ihmevoide


Jouluni piti olla ihana perhejoulu. Toisin kävi. Joulunpyhät kuluivat kovassa kuumeessa vuoteen pohjalla. Kosmetiikan sijasta käytin runsaasti särkylääkkeitä. Mutta 39 asteen kuumessa tulin puolivahingossa tehneeksi yhden kosmetiikkatestin. Rohtuneet huuleni kaipasivat pikaista helpotusta.


Móa The Green Balm

Ensimmäisenä käsiini osunut purkki oli hyvin pieni Móa The Green Balm näytepurkki, jonka olin saanut vain muutamaa päivää aikaisemmin. Voide helpotti rohtuneita huuliani välittömästi. Suojaava kerros pysyi myös hyvin paikoillaan. Móa toimii siis erittäin hyvin kuiviin ja rohtuneisiin huuliin. Tämän lisäksi tuotetta voi käyttää moniin eri tarkoituksiin.

Móa The Green Balm on 100% luonnollinen tuote. Talvella sen luvataan tuovan avun rohtuneisiin huuliin, nuhaisiin neniin ja paleltumiin. Tuote on parantava ja antiseptinen. Se hoitaa mm. ärtynyttä ihoa, naarmuja, haavoja, pieniä palovammoja,hyönteisten puremia, ihottumaa ja ehkäisee arpien syntyäYhteenvetona voisin todeta, että Móa tarvitaan hätätilanteita varten, mutta se on myös kauneustuote.

Móa The Green Balm

Kauneudenhoidossa Móa kosteuttaa kuivia kynsinauhoja ja käsiä. Se pehmittää tehokkaasti muitakin kuivia ihoalueita mm. jalkoja ja kyynärpäitä. Se häivyttää raskausarpia ja rauhoittaa ihoa ihokarvojen poiston jälkeen. Tämä erittäin monikäyttöinen voide sopii myös hoitamaan kuivia hiuslatvoja ennen shampoopesua. Voide sisältää antibakteerista siankärsämöä ja teepuuta, joten se sopii tatuoinnin jälkihoidoksi.

Móa The Green Balm

Voide on koostumukseltaan pehmeää ja helposti levittyvää. Sen tuoksu on mieto. Se on myös riittoisaa. Pieni purkki sujahtaa helposti mukaan käsilaukkuun. Móa ihastuttaa lapsiperheen äidin monikäyttöisyydellään. Meillä on ollut käytössä ainakin kaksi vastaavaa apteekkituotetta, ne ovat toimineet hyvin. Mutta 100% luonnontuote vetää puoleensa.

Tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla. Se ei sisällä alkoholia, hajusteita, parabeeneja, säilöntäaineita, kemikaaleja tai lanoliinia. Sopii vegetaristeille. 

Voidetta on myynnissä 15ml ja 50ml purkit. Tuotteen hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Sillä 15ml purkki maksaa noin 6e ja 50ml noin 12e.

Lue lisää tuoteesta täältä.

Tuotetta myy OrganicYou nettikauppa.

Vointini vaatii vielä lääkitystä ja lepoa. Mutta toivotan teille hyviä alelöytöjä :) 



4 kommenttia:

  1. Wau! Tuon voisi lisätä samaan sarjaan Bepanthenin (ja kuulema sen luonnonmukaisen version eli Weledan Skin Foodin) kanssa :) Joskin antiseptisyyden vuoksi hieman eroaa B:sta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa sarjaa Bepanthenin ja La Roche-Posay Cicaplast B5:n kanssa.

      Poista
  2. Mielenkiintoinen kirjoitus.

    Hyvää Uutta Vuotta 2013.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Móa testini jatkuvat vielä, joten palaan asiaan. Hyvä, jos onnistuin herättämään mielenkiintosi :)

      Poista