Sivut

lauantai 2. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä Arvonta



Kosmetiikkatesti juhlistaa tulevaa Ystävänpäivää arpomalla
kaksi Dr. Hauschka tuotepakettia.

Yksi palkinto sisältää 
Dr. Hauschka Sitruuna-sitruunaruoho Vartalovoiteen (145ml)
sekä keltaisen luomupuuvillaisen kylpypyyhkeen (70x180cm).

Palkinto on lämmin halaus kahdelle blogini ystävälle.
Tarkoitus on saada palkinto perille ystävänpäiväksi. 

 Nyt haluasin kuulla 
mikä kauneudenhoidossa on teille se kaikkein haastavin juttu?
 (Toivon saavani uusia ideoita teitä kiinnostavista aiheista).
  

1 arpa = kommentti
2 arpaa = kommentti + olet blogini jäsen tai tykkäät FB:ssa
3 arpaa = kommentti + jäsen + tykkäät FB:ssa 
4 arpaa = kommentti + jäsen + tykkäät FB:ssa + linkität
Jäseneksi voi liittyä myös arvonnan aikana. 

Arvonta alkaa heti ja päättyy 10.2.13

Dr. Hauschkan Sitruuna-sitruunaruoho Vartalovoide
kirjoitukseni voit lukea täältä



*** Onnea arvontaan ***


Palkinnon lahjoitti Itu Biodyn Oy.

76 kommenttia:

  1. Osallistun kolmella arvalla! Haastavinta taitaa olla karvanpoisto, tai ainakin se on ärsyttävintä.

    VastaaPoista
  2. Mulle haastavinta kauneudenhoidossa on aina ollut ihon hoito. Varsinaisesti aknea ei ole, mutta voimakkaasti rasvoittuva ja epäpuhtauksiin taipuvainen iho kasvoissa, eikä iän karttuminenkaan ole tilannetta helpottanut. Vastaavasti muualla kropassa iho on taas erittäin kuiva ja talvisin tulee usein raavittua jalat verille asti :(

    Olen blogin jäsen ja tykkään FB:ssä :) Ihanat palkinnot olisi!

    VastaaPoista
  3. Kahdella arvalla mukana. Haastavinta on kuiva iho niin kasvoissa kuin koko vartalossa.

    VastaaPoista
  4. Oliskohan se sitten kolme arpaloista joilla osallistun kun skipataan nuo FB:t?

    Heti menen linkittelemään...ja mulla se ikuisuusongelma ei ole ihonhoito vaan hiustenhoito!
    Rutikuiva ei-suomalainen paksu, karhea hiuslaatu, joka ei rasvoitu, ei näytä likaiselta, mutta näyttää hyvin pian rutikuivalta! Eikä viitsis kiiltoa saadakseen alvariinsa pestä...yks kierre riittää ☺

    VastaaPoista
  5. kolmella arvalla mukana.
    luen blogiasi julkisesti nimimerkillä ulppis ja tykkään fb:ssa nimikirjaimilla kk.
    haastavinta kauneudenhoitossa on pitää se säännöllisenä. puhdistukset ja kosteutukset kasvojen osalta vielä menee, mutta viikottainen kuorinta ja naamio alkaa jo lipsumaan. murheenkryyninä on vartalonhoito, sillä tiedän miten hyviä tuloksia tulisi päivittäisellä kuivaharjauksella ja selluliittivoiteen käytöllä. mutta miksi en toimi niin..?

    VastaaPoista
  6. Kahdella arvalla mukana! Minulle kauneudenhoidossa on usein haastavinta meikin poisto. En koskaan mene nukkumaan meikit kasvoilla, mutta jos se paras tuote meikin poistoon -eli Aqualan L -on loppu tai sitä ei saa ulkomailta (kuten nyt) niin ei ne meikit meinaa edes silmämeikinpoistoaineella lähteä. Mikähän olisi edullinen ja jokapuolelta löytyvä konsti tähän?

    VastaaPoista
  7. Kolmella arvalla mukana. Minulle haastavinta on myös meikin poisto. Väsyneenä tai muuten laiskalla päällä ollessani koen välillä ylivoimaiseksi ruveta poistamaan meikkejä. Sitten vaan menen meikit kasvoilla nukkuun ja pesen seuraavana päivänä ne pois :P

    VastaaPoista
  8. Kolmella arvalla mukana! Oon lukija Bloggerin kautta ja tykkään FB sivusta.

    Haastavinta on pestä kasvot joka ilta ja hoitaa iho alusta loppuun, sama koskee myös koko kropan rasvaamista. Käyn suihkussa joka arki-ilta, mutta silloin tällöin kun ei hiuksia jaksa pestä, jää usein kasvot pesemättä ja hoitamatta. Sama viikonloppuna. Ei tee hyvää iholle, vielä kun haluaisin näpyt ym epäpuhtaudet kovaa vauhtia pois.

    VastaaPoista
  9. Kahdella arvalla mukana. Minulle haastavinta on sopivien hiustenhoitotuotteiden löytäminen, kun tykkään kuitenkin käyttää luomua mahdollisuuksien mukaan myös hiustenhoidossa.

    VastaaPoista
  10. Mahtava palkinto, yhdellä arvalla mukana. Haastavinta on löytää omalle iholle sopivimmat tuotteet, ja silmien meikkaaminen ei tahdo vieläkään onnistua niinkuin haluaisin.
    Nimim. Pinkkis
    girlwithoutwings(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Yhdellä arvalla mukaan! Kaikkein haastavinta tällä hetkellä on aika, tai itseasiassa sen riittämättömyys. Ei pienten lasten kanssa ehdi ja jaksa omaan ulkonäköön panostaa. Suihkussa käyn ja kuivaa ihoa rasvaan, mutta siihen se yleensä jää...

    VastaaPoista
  12. Kahdella arvalla mukana.

    Haastavinta mulle on varmaan ihon hoito. Varsinkin talvella kun se on niin kuiva ja ärtyisä!

    VastaaPoista
  13. Minulle haasteellisinta tällä hetkellä on ihonhoito kaiken kaikkiaan. Naamani on suunympärysihottuman vuoksi räjähtänyt eikä se ota laantuaakseen kotikonstein, taitaa vaatia sen antibiootin. Muun kroppani iho puolestaan on karsean näköinen keratosis pilariksen takia ja sitä vastaan taisteleminen on vähän kuin taistelisi tuulimyllyjä vastaan. Eli olisi kovin kiva, jos joskus voisi saada edes yhdeksi päiväksi kauniin ihon. :)

    Mukana neljällä arvalla (kommentti, lukija, FB + linkitys) :)

    VastaaPoista
  14. Haastavinta ja ihonhoito - mä olen laiska enkä tykkää plärätä monen aineen kanssa. Välillä mä saan puhdin päälle ja hoidan kunnolla, mutta sitten se into lopahtaa ja hyvä, että saan edes perusrasvat naamaan. Toinen on roikkuvat silmäpussit, joita on vaikea hoitaa ja vaikea meikata - ne on tosi rasvaiset.
    4 arvalla lähden mukaan. Linkitys tulee blogini sivupaneelin arvonta-osioon;)

    VastaaPoista
  15. Kaikki arvat käytössä :) ! haastavia asioita on useampia, mutta ihonhoito ja hyvän luonnonkosmetiikka-dödön löytäminen on ne akuuteimmat huolet.
    Ihanaa ystävänpäivää <3 Itsekin järkkäsin kivan arvonnan ystävänpäivää ajatellen :)

    hulamaja ät gmail.com

    VastaaPoista
  16. Haastavinta kauneudenhoidossa on pitkäjänteisyys. Tuikitärkeät rutiinit ja pitkäjänteisyys tuppaavat unohtua, ja kerran viikossa tai harvemmin muistan tehdä esimerkiksi kunnollisen ihonpuhdistuksen. Ei siinä sitten voi näillä tavoilla loistavia tuloksia odotella....
    Olen yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  17. Kolmella arvalla mukana.

    Kauneudenhoidossa on mulle haastavinta hiukset ja niiden saaminen ihmismäiseen kuntoon joka päivä... Kuiva iho tulee sitten hyvänä kakkosena ongelmalistalla.

    VastaaPoista
  18. Heipsan :)!
    Haastavinta on taatusti kehoon siirtyvät EI TOIVOTUT aineet..Ja mä olen niistä aivan pihalla! Riittääkö että on LUOMU tuote vai onko jokin pikkupaholainen ainesosa luettelossa? No tältä kullan arvoiselta blogilta :)) saan tarvittavaa tietoa ! Hyi! Olipas imelää!! tarkoitus ei ole uiskennella liiveihin :))) Ei vaan! Oikeesti saan sulta itelleni tosi tärkeitä vinkkejä!!!! 4 mukana :))

    VastaaPoista
  19. Ihana arvonta! Olen mukana yhdellä arvalla :)

    Haasteellisinta kauneudenhoidossa on ehtiä arkisin toteuttamaan riittävästi sitä tärkeintä kaunistautumisen muotoa eli hyviä elämäntapoja; kunnon yöunet, monipuolinen ruokavalio jne.

    Konkreettisen kaunistautumisen puolella värikkäiden meikkien ja kynsilakkojen käyttö kaipaisi lisäinnoitusta :)

    e_veliina(at)luukku.com

    VastaaPoista
  20. Haastavinta on talvipakkasten myötä kuivuva iho. Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  21. Haastavinta on tasapainoilu ihon ylihoitamisen ja hoitamisen välillä.
    Yhdellä arvalla mukana.
    r_laitala@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Kahdella arvalla mukana. Ihanat palkinnot :) Itselleni haastavinta tai oikeestaan ärsyttävintä on poistaa "viikset" ja sitten kulmakarvojen kuosissa pysyminen kun ei enää tahdo nähdä niitä niin nyppiminen on vaikeeta, hih

    VastaaPoista
  23. Kahdella arvalla mukaan! Todella ihana palkinto. Haastavinta taitaa olla väsyneen ilmeen piilottaminen -mega pussukat silmien alla. :)

    VastaaPoista
  24. Kolmella arvalla mukana. Sulla oli siis FB sivukin, uusi tuttavuus :). Haastavinta oli aikaisemmin nämä kädet, mutta apu löytyi sinun blogisi kautta :). Eläköön Decubal-voide!

    Haastavinta juuri nyt. Hmmm, hiukset. Pitäisi päästä kampaajalle, saada väriä harmaitten peittämiseen ja kosteutta. Hyvät kotikonstit olisivat kullanarvoisia.

    VastaaPoista
  25. Kolmella arvalla mukaan ! Haastavinta varmaankin on tummat silmänaluseni . Juon tarpeeksi , nukun hyvin ja tarpeeksi pitkiä yöunia silti mikään ei tunnu auttavan :o !

    VastaaPoista
  26. Ihana arvonta! Mulle haastavinta on hyvin laikukas ja epäpuhtauksista kärsivä nopeaan rasvoittuva sekaiho. Nyt olen löytänyt vihdoin 25-vuotiaana mulle sen sopivan meikkivoiteen (joka on muuten Missha), ja sillä saan estettyä sen, että meikit valuisi naamalta jo parissa tunnissa. Toista haastavuutta ei kysytty, mutta mulla se on karvanpoisto. Omaan tumman ja hyvin vahvan ja runsaan tukan. Se sitten kostautuukin tummalla ja vahvalla (ja nopeaan kasvavalla) karvalla ihan joka paikassa muuallakin ihossa >:( Sääret rehottaa, bikiniraja rehottaa (ja kasvaa muuten vielä alavatsallekin), huulikarvoja tuppaa ja kulmakarvoja pitää nyppiä joka päivä. Ja tähän päälle vielä se, että mun herkälle iholle mikään poistotapa ei ole sellainen, ettei tulisi punaisia, pitkään kestäviä pisteitä. Varsinkin bikinialueelle. Lopetan romaanin. Toivottavasti jaksoit lukea.

    Luen siis nimellä Lunalii / korukynsilla (at) gmail piste com. Ajattelin linkityksen ainakin tarkoittavan sun arvonnan mainosta omassa blogissani ja se on täällä: http://korukynsilla.blogspot.fi/p/arvonnat.html
    Fbssä en tykkää, joten montakos arpaa tällä nyt sitten tulee? Mulla oli vähän vaikeuksia tulkita :D

    VastaaPoista
  27. Tällä hetkellä haastavinta on ihon "kuoriutuminen" ulkomaanreissun jälkeen. Ihoa saisi olla rasvailemassa yhtenään, ettei sitä höttöä koko ajan pölise. :D
    Muuten kyllä haastavinta on akne ja taas odottelen koska sellainen puhkeaa hormonimuutosten myötä :/ Tylsää (ja tekee myös kipeää)...

    Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  28. Yksi arpa yrittää...
    Haasteellista on ihonhoito matkoilla. Purkit ja purnukat jäävät usein kotiin nesterajoitusten vuoksi.

    eMaarit

    VastaaPoista
  29. Yksi arpa yrittää...
    Haasteellista on ihonhoito matkoilla. Purkit ja purnukat jäävät usein kotiin nesterajoitusten vuoksi.

    eMaarit

    VastaaPoista
  30. Kahdella arvalla mukana :)

    Haastavinta mulle on kynsien lohkeilu. Ne liuskottuu helposti jo ihan kynsilakasta, enkä tiedä oikein mitä tekisin niille ettei tollasta rajua liuskottumista tapahtuis :(

    johanna__90@suomi24.fi

    VastaaPoista
  31. Kaksi (toivottavasti voitokasta) arpaa :D Olisin ottanut mieluusti kolme, mutta ei ollut enää sitä vaihtoehtoa, että kommentti+jäsen+linkitys :( Haastavinta mulle on kauneudenhoidossa se, että jaksaisi käyttää hiusnaamioita! Hiukset ehdottomasti tarvitsisivat lisäkosteutta, mutta olen liian laiska muhittelemaan hiusnaamiota päässä vielä suihkun jälkeen ja menemään sitten uudelleen pesemään se pois.

    katsykissa@hotmail.com

    VastaaPoista
  32. 3 arvalla mukaan, Haastavinta kauneuden hoidossani, on tällä hetkellä, helposti rasvoittuva iho ja sen takia tulee finnejä helposti ja koska minulla on myös atooppinen iho, en voi kovin voimakkaita tuotteita käyttää, jotta saisin tämän finni ongelman kuriin ): , ihanat tuote palkinnot ja ihana arvonta muutenkin, ystävät ja kaverit on kaikkille tärkeitä (:, pia.backmark@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Oioi, mistähän alottaisi ;) Vaikea valita se kaikista haastavin, kun haasteita riittää hiuksista varpaisiin, mutta ehkä nämä punakat couperosaposket ja niiden onnistunut peittely on haastavinta. Yhdellä arvalla ja kahdella pystyssä olevalla peukulla mukana :)

    VastaaPoista
  34. Kolmella arvalla mukaan!
    Mulle vaikeinta on suihkun jälkeinen vartalon rasvaus! Olen varsinainen vilukissa,
    ei vaan tarkenisi sitä tehdä :)
    t. Eija

    VastaaPoista
  35. 1arpa, kiitos. =)
    haastavinta on saada kynnet kasvamaan ja siloittumaan, kun kilpirauhasongelmien takia ne ovat liuskottuneet.

    VastaaPoista
  36. Yhdellä arvalla mukana =)!

    Haastavinta on saada ylipäänsä tehtyä nätti meikki =).

    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  37. Mulle tällä hetkellä haastavinta on todella pintakuiva vähän couperosainen iho. Eli nassu punasena näissä talven pikkupakkasissa jatkuvasti. Ja toinen juttu on jalat, kantapäät on kuivat kun mitkä, mutta rasvaaminen tuppaa unohtumaan yhtenään. Kolmella arvalla lähden palkintoa tavoittelemaan. AMS

    VastaaPoista
  38. Kolmella arvalla mukaan!
    Haastavinta on ihon hoito, kun on niin herkkä iho ettei melkein mikään sovi, jatkuvasti etsin uusia rasvoja ja puhdistusaineita kokeiluun. Vauvoille tarkoitetut voiteet ja puhdistusliinat ovat aika hyviä :)

    VastaaPoista
  39. yhdellä arvalla mukana!
    haastavinta on pitää mustapäät ja finnit poissa, mutta kuitenki että iho pysyy kosteutettuna...
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
  40. talvella kuivuva iho, olen mukana kahdella arvalla.

    mariestrange(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  41. Haastavinta näin talvella on herkästi kuivuva iho, eikä jatkuvasti jaksaisi rasvata. Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  42. Ihana arvonta taas kerran! Olen mukana kahdella arvalla :)

    Minulla on aika outo haastellisuus tällä hetkellä kauneudenhoidossa: irtoripsien kiinnittäminen. Se liiman kanssa lotraaminen... Kerran kokeillut ja oli niin haastavaa ja lopputulos kauhea, että en ole rohjennut uudelleen hommaan ryhtyä. Miksi sitten tälläinen haaste? Silmämeikin teko on ollut aika haastavaa (silmäluomen vako syvällä ja helposti meikistä tulee "tunkkainen" ja raskas) Sainkin kosmetologilta vinkin, että hän ei minuna edes yrittäisi meikata luomia vaan vain korostaa silmien mantelimaista muotoa rajauksella (jota voi luomivärillä pehmentää) ja juhliin korostaa ripsiä irtoripisillä. Ajattelin, että miten helppoa, mutta toisin kävi. Aikaa kului. liima oli paakuissa ja osin jo kuivanut ja ripset vinossa ja irvostävät... Että silleen.

    VastaaPoista
  43. Suuri kiitos kaikille! Olen saanut valtavan määrän ideoita. On ollut ilo lukea ajatuksianne. Olette ihania. Yritän löytää vastausia haasteisiinne :)

    Lisää haasteita kehiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon mielenkiinnolla lukenut näitä haasteita, mitä ihmisillä on. Mietinkin, että saat varmasti paaaaljon erilaisia postausaiheita. :)

      Poista
  44. Kahdella arvalla mukana! Haastavinta lienee niiden vihulaisten mustapäiden poissa pitäminen :/

    VastaaPoista
  45. Haastavinta on, etenkin talvella, kuivan ihon riittävä kosteutus. Olisi jatkossa kiva lukea blogissa vinkkejä tähän, varmaan aika monen pulmaan :) vickan27(a)gmail.com

    VastaaPoista
  46. Suurin haasteeni on yksinkertaisesti ihon hoito, pesut ja rasvaukset. Suihkussa käydessä tulee pestyä perusteellisesti, mutta hammaspesun yhteydessä ei ole mukamas aikaa kasvojen puhdistukselle ja rasvauksille. Siihen kun oppisi niin ei olisi varmaankaan ikuisena riesana mustapäät :D
    Kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  47. Haastavinta minulle on liuskottuvien kynsieni hoito, ja innostuksen etsiminen öljyjen ja hoitavien lakkojen, tai ylipäätään lakkojen, käyttöön. Vaikka muualla kauneudenhoidossa olenkin petrannut, kynsiin en vain jaksa kiinnittää huomiota. Mukana kolmella arvalla!

    ruokokoski.anu ( at ) gmail.com

    VastaaPoista
  48. Ihku arvonta jälleen. Kahdella mukana ollaan. Minulla on myös noita couperosaongelmia poskipäissä, varsinkin näin talvella ne "kukkivat". Tippoja ja seerumeita laittelen. mutta eihän niitä koskaan kokonaan saa häivytettyä.

    VastaaPoista
  49. Roikkuvat yläluomet ja vatsastapuhujan suupielet- siinä sitä on haastetta riittämiin. /Sari

    VastaaPoista
  50. Neljällä arvalla mukana, tykätty fb:ssa ja linkki blogissani. Haastavinta on kasvojen ihon hoito. Pintakuiva iho, muuten rasvainen, jonkin verran couperosaa. Apteekin ihonhoitosarjoista olen löytänyt muutamia hyviä tuotteita. Hyvää meikkivoidetta vaikea löytää ja monia kokeiluja. Arkioloissa en käytä juuri ollenkaan meikkiä, vain päivävoidetta ja hipaisu huulipunaa/kiiltoa.

    VastaaPoista
  51. liian kuiva iho, kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  52. Kolmella arvalla mukana.

    Oon aivan onneton kulmieni kanssa. En tiiä, mitä niille tekisin ja mihin muotoon ne nyppisin :(

    VastaaPoista
  53. Pitkien, lasimaisten hiusten laittaminen.
    Osallistun yhdellä arvalla.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  54. Ihana palkinto, pakko osallistua. Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  55. haastavinta tuntuu olevan itselle kunnollinen meikkipohjan teko, ja ehkä vielä enemmän kulmakarvojen muotoilu! onko minulla sitten vaan niin oudon muotoiset kulmakarvat vai mitä mutta niissä en edes jaksa kaunistamista yrittää :)

    yhdellä arvalla mukana.

    emmalkk(ät)ulapland.fi

    -emma-pauliina

    VastaaPoista
  56. Ekologinen huishoito/muotoilu joka sopisi suomalaisille hiuksille pipokaudella!!

    Kahdella arvalla mukana :)

    annika.holmbom(a)gmail.com

    VastaaPoista
  57. Neljä arpaa kiitos.
    Kulmien muotoilu ja karvojen poisto muutenkin, tylsintä..haastavinta.

    VastaaPoista
  58. Haastavinta on ihonhoito, sen pitäminen kosteana. Kaksi arpaa kiitos.

    VastaaPoista
  59. Kahdella arvalla mukana.
    Haastavinta on riittävä ihonkosteutus näin talvisin, sekä karvanpoisto.

    VastaaPoista
  60. Yhdellä arvalla mukana!

    Mulle haastavinta on huolehtiminen kropan rasvauksesta. En tiedä miksi se tuntuu niin ylivoimaiselta ja kiireessä se on ensimmäinen asia, joka saa jäädä. Hyviä vartalorasvoja on myös vaikea löytää, markettikamasta ei tunnu löytyvän mitään oikeasti kosteuttavaa ja taas selektiiviseen kosmetiikkaan en panosta vartalonhoidossa (enemmäkin kasvoissa sitten :).

    Vaikka sai mainita vain yhden haastavan jutun, pakko mainita myös kasvojen punoitus (kylmä ilma, kuumuus, liikunta...). Siihen olisi mukava saada vinkkejä oikeista tuotteista ja miten meikillä peittää luonnollisesti.

    Mukavan oloinen blogi, löysin tämän vasta mutta jatkan lukemista! :)

    -cherria

    VastaaPoista
  61. Kahdella arvalla mukana.
    Haastavinta on löytää nopeasti imeytyvä vartalovoide, joka kuitenkin kosteuttaa tehokkaasti.
    nittanne(at)gmail.com

    VastaaPoista
  62. Yhdellä arvalla mukana. Ja haastavinta on kyllä naaman pitämin puhtaana mustapäist tms epäpuhtauksista.

    VastaaPoista
  63. Yhdellä arvalla mukana. Haastavinta jaksaa kosteuttaa tätä talven kuivattamaa ihoa...
    janedoe65@luukku.com

    VastaaPoista
  64. 1 arpa: jäsen.
    1 arpa: Haastavinta on kasvojen ihon kosteuden (ja pehmeyden) ylläpito, sillä teen lähes viikoittain salisyylihappokuorintoja pitääkseni aknen kurissa. Tuntuu, että kaikkea on jo kokeiltu, seerumeita, öljyjä, erilaisia kasvorasvoja erilaisilla ties millä teknologialla varustettuna, mutta sen oikean kombinaation löytäminen on vaan niin vaikeaa! :P
    Yhteensä: 2 arpaa.

    VastaaPoista
  65. Osallistun yhdellä arvalla :) Haastavinta on tämän kuivan ja punoittavan ihon hoitaminen, ei meinaa oikein keinot riittää :S

    VastaaPoista
  66. Haastavinta on kuiva iho ja tummat silmänaluset.
    Yksi arpa.
    Tyttik.
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  67. Kolmella arvalla mukana :)
    Haastavinta kauneudenhoidossa on säännöllisyys.En millään jaksaisi/muistaisi tehdä hoitotoimenpiteitä joka ilta tai edes säännöllisesti.

    VastaaPoista
  68. Niin email osoitteeni on : anuroininen at hotmail dot com

    VastaaPoista
  69. Haastavinta on löytää itsellni kaikkin sopivimmat ihonhoitotuotteet.
    T:maikki
    mariah-79(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  70. Haastavinta on

    a) mustapäiden hoito
    b) jalkojen karhean ihon hoito

    ellu.sorsa@gmail.com

    VastaaPoista
  71. Kahdella mukana: ):) Parempi myöhään kun ei milloinkan :)

    VastaaPoista
  72. Osallistun kahdella arvalla! :)

    Haastavinta viimeisen vuoden aikana on ollut ehdottomasti ihonhoito. Ennen aina niin hyvin käyttäytynyt iho on alkanut voida huonosti, ja puskee esille näppylöitä tasaiseen tahtiin. Haastellisinta on ollut löytää sopivat tuotteet ja tasapaino puhdistuksen ja kosteutuksen välille!

    VastaaPoista
  73. Kahdella arvalla lähden mukaan arvontaan.

    Mulle on haastavinta löytää sopivia tuotteita kasvoilleni. Minulle on tullut aikuisiällä ongelmia ihooni, epäpuhtauksia ja kipeitä ihon alaisia paiseita lähinnä. En haluaisi käyttää liian voimakkaita tuotteita, mutta jos en käytä aknetuotteita, ihoni tuntuu räjähtävän. Yllä oleva kirjoittaja sen sanoi hyvin.

    VastaaPoista
  74. Kauneudenhoidossa haastavinta on parhaillaan päänahan hoito; talven kuivattama hiuspohja huutaa kosteutta, mutta miten sitä parhaiten sille voisi antaa....
    Olen yhdellä mukana kivassa arvonnassa.

    VastaaPoista
  75. Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille :)

    VastaaPoista