Sivut

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Dove Summer Glow


Kevät on itseruskettavien tuotteiden kulta-aikaa. Aika moni meistä ostaa nämä tuotteet helposti marketista. Dove vastaa näihin haasteisiin tuomalla kauppoihin edullisen uutuuden.

Olen hyvin vaaleaihoinen, mutta olen aika laiska käyttämään itseruskettavia voiteita. Ne tuovat mieleeni pantterin pilkut ja seepran raidat. Lopputulos on hyvin usein kirjava. Toisaalta hieman päivettyneet sääret näyttävät kauniilta. Minulle sopii parhaiten tuote, joka ruskettaa vaaleaa ihoani vähitellen ja tasaisesti.
 

 

Dove Summer Glow -kosteusvoide sisältää vain hyvin pienen määrän itseruskettavia ainesosia. Voide lupaa ruskettaa ihon tasaisesti ja vähitellen. Kosteusvoiteen "Deep Care Complex" ravitsee ja kosteuttaa ihoa mm. auringonkukkaöljyn avulla. Voide lupaa tehdä ihosta myös pehmeän ja sileän. Kuulostaa hyvältä.

Kauniisti ruskettuneet sääret ovat vain neljän askeleen päässä.

1. Valmistele – Käytä suihkussa kosteuttavaa suihkusaippuaa, joka jättää ihon pehmeäksi, ja kuori iho ennen kuin käytät ensimmäistä kertaa Dove Summer Glow -kosteusvoidetta. Pehmeä, tasainen iho myös päivettyy tasaisemmin.

2. Levitä – Levitä pyörivin liikkein Dove Summer Glow -kosteusvoidetta koko keholle. Annostele polviin ja kyynärpäihin voidetta varovasti, sillä kuivat ihoalueet imevät herkästi liikaa voidetta itseensä. Voit välttää käsien värjäytymisen pesemällä kädet heti voiteen levityksen jälkeen.

3. Anna kuivua – Anna voiteen imeytyä hyvin ennen pukeutumista. Vaaleaa vaatetusta kannattaa välttää heti levityksen jälkeen, etteivät vaatteet tahriinnu.

4. Käytä säännöllisesti – Syvemmän ja kestävämmän päivetyksen aikaansaamiseksi levitä voidetta 1–2 päivän välein, kunnes olet saavuttanut halutun ihonsävyn. Päivetys häviää asteittain noin kolmessa päivässä ilman säännöllistä käyttöä. 



Dove Summer Glow -testini on vasta alussa. 
Palaan asiaan, kun kaunis päivetys on valmis ;)

Hinta?
- Dove Summer Glow nourishing lotion for fair to normal skin vaalealle ja normaalille iholle, 250 ml, suositushinta 5,69€
- Dove Summer Glow nourishing lotion for normal to dark skin normaalille ja tummalle iholle, 250 ml, suositushinta 5,69€ 

Käytättekö itseruskettavia tuotteita?



* Tuotteet on saatu blogin kautta. 

21 kommenttia:

  1. Käytän, ja nimen omaan keväällä on kiva hieman pehmentää talven kalpeutta :)

    Noita Doven voiteita on tullut joskus käytettyä, ja pitäisi ehkä hankkia uudelleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talven jälkeen ihoni on maidonvalkoinen. On mukavaa saada edes vähän väriä pintaan :). Dove Summer Glow hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Suosittelen.

      Poista
  2. Mä haluaisin käyttää, koska oon kalkkilaivan kapteeni :D Mutta inhoan sitä hajua, mikä iholle tulee vähän ajan päästä voiteen laittamisesta :( Hrrr.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että otit tuoksun esiin. Jäin miettimään, onko tuoksutonta itseruskettavaa edes olemassa? Dove Summer Glow tuoksu on aika kevyt, se ei ole tyrmäävä ;)

      Poista
    2. Totta, varmasti kaikki haisee jossain määrin. Itsellä on ollut muutamia kertoja juurikin Doven tuollaista vastaavaa (onkohan nyt vaan uudistunut) ja itsellä ainakin haju on sitä luokkaa, että pakko mennä lopulta suihkuun :D Ehkä oon herkkä sille.

      Poista
    3. Tuoksu jakaa aina mielipiteitä. Kannattaa siis nuhkaista testeri ennen ostopäätöstä. Tuoksuherkkä mieheni kuvasi tämän tuoksua kahdella sanalla "Ei paha" ;)

      Poista
    4. Ainakin esim. Hyvinvoinnin tavaratalossa näyttäisi olevan myynnissä hajusteetonta itseruskettavaa, tosin on spray muodossa:

      https://www.hyvinvoinnin.fi/leader-my-sun-california-itseruskettava-spray

      Poista
  3. Olen käyttänyt tämän talvea aina silloin tällöin Yves Rocherin voidetta kasvoille ja olen ollut todella tyytyväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Täytyy tutkia myös tämä mainitsemasi tuote :)

      Poista
  4. Itselläni on myös vaalea iho, enkä tykkää yhtään sellaisista, jotka tummentavat liikaa. Nämä ovat ilmeisesti Doven tuotteen uusittuja versioita? Olen käyttänyt muutama vuosi takaperin Doven kosteuttavaa itseruskettavaa ja minusta ise oli han kiva tuote. :)

    Omat itseruskettava suosikit taitaa tällä hetkellä löytyä YR:ltä, niissä on blogissani juttuakin. Niiden tuoksu taitaa olla tällä hetkellä markkinoiden paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin pyörähtää blogissasi lukemassa mainitsemasi YR-juttu. Kiitos vinkistä :)

      Poista
  5. Käytän - ja nimenomaan siinä vaiheessa, kun siirrytään paljaisiin sääriin. Siis periaatteessa aloitan käyttää, mutta sitten taas unohdan koko jutun. Onneksi siinä vaiheessa on jo yleensä aurinkokin ehtinyt hieman antaa väriä. Nuorempana käytin nopeita itseruskettavia, mutta harvoin niistä sain tasaista jälkeä - ja se haju alkoi tympimään. Nykyisin tykkään käyttää noita hitaasti väriä antavia - laiska kun olen, niin samalla hoituu vartalon kosteutus. Ja juurikin tuo Dove on ollut suosikkini hinta/laatu -suhteen takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kanssasi samoilla linjoilla. Kehon valkoisin (häiritsevin) kohta on sääret. Ne kaipaavat väriä varsinkin alkukesällä. Hyvä tuote toimii tarpeeksi hitaasti ja antaa tasaisen lopputuloksen.

      Poista
  6. Tässä pikkuhiljaa alkaa munkin säännöllisen epäsäännöllinen rusketusprojekti :) Muutaman kerran olen jo kasvoille kokeillut Lumenen päivettävää voidetta ihan mukavin lopputuloksin. Sitä voin kyllä suositella kaikille lumikki-ihoisille! Viime kesänä ruskettelin vartaloa pitkälti Dermosilin tuotteiden voimin, mutta tänä kesänä voisi kokeilla myös Dovea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä. Muistan levittää Dove Summer Glow:ta hyvin epäsäännöllisesti. Kelpo tuote, jonka hinta on kohdallaan. Dermocil ei ole minulle tuttu. Täytyy tutkia vielä mainitsemasi Lumenen päivettävä voide kasvoille. Kiitos vinkistä :)

      Poista
  7. Tuo Dove on oma lemppari! :D


    http://thoselittlethingsthatmakeyourday.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Tekeekö tuo Dove summer glow ihon kellertäväksi vai näyttääkö iho luonnolliselta? Ja kun voide lähtee pois, tuleeko iho laikukkaaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma ihoni ei tullut kellertäväksi. Ihosi oma värisävy voi vaikuttaa lopputulokseen. En huomannut laikkuja. Kannattaa kuoria ja kosteuttaa iho hyvin ennen itseruskettavaa voidetta.

      Poista
  9. Voiko tätä käyttää kasvoihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voide on tarkoitettu vartalolle. En ole kokeillut sitä kasvoihin.

      Poista
  10. Moikka! Haluisin ostaa jonkun tuollaisen hillityn itseruskettavan ja olen kiinnostunut tuosta dovesta... Pelkään kuitenkin että tulos on liian näkyvä ja sellainen, että helposti huomaa käyttäneensä jotain itseruskettavaa... Mitä sanot, onko tulos silmiinpistävä? Olen siis melko vaaleaihoinen tyttö, mutta en kuitenkaan ihan vaaleimmasta päästä ja kesällä rusketun suht hyvin...

    VastaaPoista