perjantai 5. huhtikuuta 2013

Nopea apu


IdHair dry shampoo

Kuivashampoo pelastaa kiireisen päivän. Iltamenot hoituvat kunnialla ilman hiusten märkäpesua (johon ei yleensä ole edes aikaa työpäivän jälkeen). Suihkutan tuotteen erityisesti hiusteni rasvaiseen osaan eli hiusjuureen. Sen jälkeen kunnon harjaus. Hiukset kohoavat tyvestä,  näyttävät puhtailta ja tuntuvat runsailta. Kuivashampoo myös säilyttää värjätyt hiukseni kauniina pidempään, koska hiuksia ei tarvitse pestä niin usein.

IdHAIR dry shampoo toimii erittäin hyvin, se poistaa nopeasti hiusten rasvaisuuden ja kohottaa. Tuote myös poistuu hiuksista helposti, ilman valkoista pölyä. IdHair toimii minulla paremmin kuin aikaisemmin käyttämäni Cutrin Refreshing Dry-Shampoo.


Löytyykö kaapistanne kuivashampoo?

* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

14 kommenttia:

 1. Ei löydy. Olen ehkä enemmän hiuspuutereiden ystävä, ne kohottavat kuivashampoita enemmän tyveä, kun on lätyskä tukka niinkuin itsellä. Tosin niiden kanssa pitää olla tosi varovainen, ettei tyvi ala näyttämään rasvaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sinulla antaa joku hiuspuuteri vinkki? Mikä olisi hyvä merkki, jota kannattaisi kokeilla?

   Poista
  2. Omia suosikkeja on Sexy hairin ja Osiksen hiuspuuterit. Myös Tresemmèn puuteria on kehuttu, mutta sitä en ole itse kokeillut.

   Poista
  3. Tresemmen tuotteet ovat yllättävän laadukkaita. Löysin ne vasta pari kuukautta sitten. Edullisia ja hyviä :)

   Poista
 2. Ei ole käytössä. Olisi kiva kokeilla joskus.

  Muistan, että joskus vuosia vuosia (ehkä 70-luvulla) sitten oli sellaista valkoista jauhetta jolla sai hiukset nopeasti puhtaan näköiseksi.
  Saman tyylinen tuote taitaa tuokin olla. Erona vaan, että se on sumute:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on arkea helpottava tuote. Se on pelastanut jo monta teatteri-iltaa :)

   Poista
 3. Ostin käyttöön nyt talvilomalla. Aivan verraton juttu. Meillä oli ongelmia vesiputkien kanssa tänä talvena ja silloin olisi ollut tarvetta kuivashampoolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivashampoo sopii loistavasti myös tilanteisiin, joissa ei voi käyttää vettä :)

   Poista
 4. Löytyy, ja tulee löytymään aina!
  Itse olen syvästi rakastunut Klippoteketin kuivashampooseen, se "putsaa" juuri sopivasti ja on tosi edullistakin. Nyt tulossa aleen Hulluille Päiville, jipii! (Tulee hamstrattua sitä varmaan useampi pullo, taas.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullut Päivät kuvasto löytyi eilen postilaatikosta. Täytyy ehdottomasti mennä paikan päälle katsastamaan mainitsemasi Klippoteket. Kiitos vinkistä :D

   Poista
 5. olen miettinyt kuivashampoon ostamista. en nimittäin omista hiustenkuivaajaa joten pikapesu ei onnistu jos en halua lähteä märin hiuksin ulos.ja just silloin kun on lähdössä jonnekkin ja huomaa kuinka hiukset on pesun tarpeessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivashampoo on korvaamaton apu. Sillä saa "puhdasta jälkeä" nopeasti. Lisäksi se tekee hiuksista ilmavat ja runsaat :)

   Poista
 6. Minäki muistan nuoruudessa,kun oli valkeaa jauhetta,joka pelasti hätä tilanteessa,piti vaan suojata vaatteet!terv.astan emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nykyään voi ostaa suihkepullon, eikä tarvitse pelata valkean jauheen kanssa :).

   Poista