torstai 28. marraskuuta 2013

Meikkejä suoraan kukkakedolta
Olen käyttänyt Zuii Organic kukkaismeikkejä nyt parin kuukauden ajan. Suurennuslasini alla on tänä aikana ollut sarjan puuteri, luomivärit, huulipuna ja huulikiilto. Zuii jälki on mielestäni luonnollista ja kestävää. Rahalle saa hyvin vastinetta. On ollut hauska huomata, että Zuii on testattu jo monessa muussakin kauneusblogissa ja moni on myös tykännyt.


Zuii Organic Flora Foundation sävy Ivory

"Zuiin tuotteet valmistetaan luomusertifioiduista kukista, hoitavista öljyistä, vitamiineista ja mineraaleista, jotka hoitavat ja suojaavat ihoa. Zuiin meikkejä ei testata elämillä eikä valmistuksessa käytetä petrokemian tuotteita, parabeeneja, geenimuunneltuja valmistusaineita tai talkkia. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia sekä runsaspigmenttisiä ja sarjan värivalikoima on hyvin kattava."

Kuvan Flora Foundation kukkaismeikkipuuteri sisältää mm. ruusun terälehtiä, kamomillaa ja jasmiinia. Puuteri saa ihon näyttämään luonnollisen kauniilta. Se ei tuki ihohuokosia, vaan antaa ihon hengittää. Ihoni on nyt aika hyvässä kunnossa, joten olen parhaimpina päivinä laittanut kasvoilleni vain pelkän puuterin. Saan mielestäni parhaan lopputuloksen pyörittelemällä puuterin iholle suurella siveltimellä. Puuterin luvataan antavan myös kosteussuojaa, rauhoittavan vahingoittunutta ihoa ja suojaavan ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Toisaalta puuteri toimii hyvin myös esim. Lumenen CC-voiteen päällä. Sarjan omasta kukkaismeikkivoiteesta minulla ei ole vielä kokemusta.


Zuii Organic Sparkle Blush Mango

Hohtava jauhemainen puuteri (eli keijupöly) sopii mielestäni erittäin hyvin talveen, sillä se tuo kasvoille valoa. Sitä voi käyttää kasvojen korostamiseen poskiluun yläpuolelle, sipaista poskipunan päälle tai taputella kevyesti luomivärin päälle. Sopii mielestäni piristämään iltameikkiä, päivämeikissäni en juuri hohdetta kaipaa. Kannattaa muuten reijittää neulalla teipistä vain pari reikää, muuten keijupölypilvi voi lennättää sinut ilmaan ;)

Zuii Organic luomivärit Vanilla Frost ja Chestnut

Luomiväripuolelta sain kokeiltavaksi kaksi arkimeikkini nopeaa pelastajaa. Värit sisältävät runsaasti pigmenttiä, joten niitä on ilo käyttää. Meikki on myös kestävä, jopa ilman pohjustusta. Se on muuten suoranainen ihme, kun ottaa huomioon että luomeni ovat aavistuksen raskasta mallia. Olisin kyllä voinut tehdä rohkeamman valinnan, sillä nämä kaksi nappia ovat jopa liiankin luonnolliset. Ajattelin jatkossa hankkia vielä pari nappia lisää tätä herkkua. Värivaihtoehtoja on tarjolla valtavat määrät, joten ilmassa on taas valinnan vaikeutta. Luomumeikin nettisivuille näyttää tulleen myös uudet herkulliset viiden napin paletit. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä.

Zuii hinnat:
Kukkaismeikkipuuteri 36,50€ 
Kukkaishohdepuuteri 24,80€ 
Luomivärit 24,80€


Mikä on mielestäsi paras Zuii luomivärisävy?
Kyselen vinkkejä omaa hankintaani ajatellen ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa tuo keijupöly. ;) Chesnut on ihanan hempeä, mutta Fudgella (mikä ihana nimi!) saa sitten jo vähän tummempaa jäljeä. Itseni tekee ensi kesäksi jo kovasti mieli ihanaa Jadea. ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fudge näyttää kivalta ja Jade taas sopii kesään. Raisin tai tuo Fudge pitäisi varmaan ostaa. Käytätkö näiden kanssa muuten pohjustusta?

      Poista