Sivut

torstai 14. marraskuuta 2013

Tehohoitoa :)




Kirjoitin syyskuussa voiteiden kuningattaresta, joka on mielestäni Academie Crème anti-âge global-hoitovoide. Käytän voidetta tehokuurina muutaman kerran vuodessa. Tämänkertainen kuurini kesti syyskuulta näihin päiviin saakka. Otin voiteen rinnalle testiin myös toisen silmänympäryksille tarkoitetun tehotuotteen eli Academie Reparateur Intensif Yeux 2 in 1 tehogeelin. Geeli lupaa korjata ikääntymisen aiheuttamia vaurioita sekä silottaa ja tasoittaa ihon pintaryppyjäToinen vaikutus liittyy yllättäen ripsiin, sillä tuote lupaa myös vahvistaa ripsiä ja tukea niiden kasvua.





Käytän tehogeeliä kaksi kertaa päivässä - aamulla meikin alla ja illalla iltapuhdistuksen jälkeen. Tuote toimii hyvin myös illalla, sillä se ei turvota. Olen opetellut sipaisemaan geeliä myös yläripsirajaani ripsien vahvistumisen toivossa :)

Tykkään siitä, että tuotteen tehon näkee omin silmin, se toteutui tällä kertaa loistavasti. Luulen jopa kadottaneeni muutaman -jo tutuksi tulleen- juonteen silmieni ympäriltä. Tähän tuotteeseen (tai siis näihin kahteen) ihastuvat aivan varmasti yli nelikymppiset, joilla kuvittelen olevan jo muutama pintaryppy siloteltavaksi. Tuote saa ihon tuntumaan napakammalta. Ripsissä vaikutus näkyy oikeastaan siinä, että ripset eivät juurikaan irtoile, vaan ne pysyvät terhakasti paikoillaan. Voin siis allekirjoittaa myös tuon ripsien kasvua tukevan ja vahvistavan vaikutuksen. Vaikutus alkoi näkyä omissa ripsissäni vähitellen noin kuukauden käytön jälkeen.

Ainesosista voisin nostaa esille juurikin tuon ripsien kasvun tehostajan, joka varmasti kiinnostaa monia. Se on maahantuojan mukaan puna-apilauute + acetyl tetrapeptide-1. Puna-apilauute sisältää flavonoideja, isoflavonoideja, saponiineja ja vaikuttaa antioksidanttina.

Incin kärjessä on glyseriini, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Liftaavan ja silottavan vaikutuksen takaa löytyy parakrassin nuppu-uute. Tuote sisältää myös mica- ja helmiäispigmenttejä, jotka saavat ihon näyttämään heleältä.

Tuote on hajusteeton ja parabeeniton.

Hinta? Mistä?
49
/15ml. Academie jälleenmyyjät löydät Rohdos-Alan sivuilta. Academie kasvohoito on muuten paras joululahja, jonka tiedän :)


Kaipaako joku muu näkyviä tuloksia?



Academie tuotteet on saatu blogin kautta. Mielipiteet ovat omiani.

5 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Taidan laittaa tuotteen nimen korvan taa niin tiedän, mitä suosittelen yli nelikymppisille tutuille. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On vaikea mennä vetämään mitään tarkkaa ikärajaa, mutta jos silmäkulmassa on juonteita, joita haluaisi kiinteyttää, niin luultavasti ihastuu tähän. Se ikä voi olla allekin 40. Ja tuo ripsiä vahvistava vaikutus oli myös kiva huomata :)

      Poista
  2. Academie on kyllä hyvä sarja, siksi harmittelen kun mitään siihen liittyvää ei ole Livboxissa minulle tupsahtanut. Eräs kosmetologiystäväni tosin sanoi, että vain halvoissa naamavoiteissa on glyseriini INCI-listan kärjessä. Glyseriini on kyllä halpaa tavaraa, joten saattaa ollakin näin.

    Minun seikkailuistani kosmetiikan maailmassa voi lukea täällä (ja samalla osallistua jouluarvontaa, jossa mahtava palkinto!): http://dzinninajatuksia.blogspot.com/2013_11_01_archive.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Academie on loistava sarja, joten se kannattaa ottaa kokeiluun jossain vaiheessa. Olen hieman eri linjoilla ystäväsi kanssa, sillä inci on kokonaisuus.

      Täytyy kurkata arvontasi, kiitos vinkistä :)

      Poista
  3. OK. Kävin muuten täällä pari kertaa ja siellä käytetään Academien tuotteita. Paikan pitäjällä on myös jännä palkintotsydeemi, käykääpä kurkkaamassa: http://www.kosmetikchance.fi

    VastaaPoista