Sivut

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

ACORELLE Body Mist x 3




Huh, nyt on kuumaa. Aurinkovoiteiden lisäksi täällä on kovassa käytössä myös kosteussuihkeet vartalolle, jotka tarjoavat mukavaa viilennystä. Suihkeet ovat ihanaa arjen luksusta, mutta myös erittäin toimiva juttu näin kesäkuumalla. Acorellen aromaterapeuttiset body mistit lupaavat vartalolle raikkaan, luonnollisen ja miellyttävän kokemuksen. Suihkeet pitävät myös ihon pehmeänä.  Ja koska kyseessä on 100% luonnonkosmetiikka (ecosert), suihkeet eivät aiheuta haittaa iholle tai ympäristölle. Suihkeet eivät myöskään sisällä parabeenejä, fenoksietanolia, väriaineita, ftalaatteja tai PEG:ä.




Kolmesta pullosta yksi tuoksuu omaan nenääni erityisen ihanalta, nimittäin Acorelle Body Mist Soothing Exquisite Vanilla. Erotan tuoksussa ensin mantelin ja appelsiinin. Hetken päästä löytyy myös vanilja, hunaja ja persikka - mukana on myös orkidea, mutta oma nenäni ei kykene hahmottamaan sitä. Pohjatuoksussa on puumaisia sävyjä, seetriä ja patsulia. Tuoksu sopii mainiosti viikonloppuihin tai työpäivän iltaan, jolloin mieli kaipaa lepoa. Appelsiini rauhoittaa mieltä ja buchu edesauttaa lepäämistä. Pullon tuoksuosuus on vain kaksi prosenttia, joten tuoksu on hyvin mieto. Tuote ei pehmennä ihoa kosteusvoiteen tavoin, mutta ihon pinta tuntuu kivan pehmeältä. Kosteuttajana toimii luomumaissista ja -soijaöljystä peräisin oleva glyseriini.




Acorelle Body Mist Energizing Ocean Sage on hyvä valinta maanantaiaamuun, jolloin kaipaa puhtia työpäivään. Alkutuoksu on mukavan raikas, mukana on sitruunaa ja vihreitä lehtiä. Hetken päästä iholta erottuu myös merentuoksu ja salvia. Mukana on myös ruusu ja kardemumma, mutta niitä on ilmeisesti mukana vain hyvin vähän, koska en kykene löytämään niitä. Pohjatuoksussa on mukana puumaisia sävyjä, listalla näyttää olevan vetiver, seetri ja ylang. Tuoksun eteeriset öljyt piristävät (sitruuna), lisäävät hyvää mieltä (kardemumma) ja energisoivat (vetiver). Aika unisex tapaus, voisin kuvitella tämän sopivan myös miehelle.

Acorelle Body Mist Balancing Pure Harvest on mielestäni raikas ja aavistuksen makea, joten pidän tästäkin kyllä hurjan paljon. Ensimmäisenä tuoksussa erottuu vahvasti vihreä omena ja minttu. Pienen hetken jälkeen aistin siinä myös päärynän, persikan ja punaisen omanan. Vihreä ja punainen omena vuorottelevat tuoksussa hauskalla tavalla. Tiedän, että listalla on myös orvokki, mutta se tuntuu jäävän alakynteen, en pysty löytämään sitä. Tuoksun pohjalta löytyy ihanainen vanilja. Eteeriset öljyt tähtäävät stressittömyyteen ja rentouteen.

Voisin kuvitella, että Acorellen body misteihin ihastuu luonnonkosmetiikan ystävä, joka ei kaipaa kesällä voimakkaita tuoksuja, vaan kevyttä, raikasta ja hyväntuoksuista tuulahdusta. Suihke ei kestä iholla tunteja, vaan sitä on mukava päivän mittaan lisäillä - se lienee homman juju. Pullo on näppärä ottaa kesäkassiin mukaan (kevyt muovipullo). Mielentilan liikuttelu eteerisillä öljyillä on kiehtova ajatus, mutta siitä minulla ei ole vielä kovinkaan paljon kokemusta. Onko teillä?

Acorelle Body Mistit ovat edullisia, 
mm. Biodelly myy niitä 13,80- / 100ml.



Body Mistit on saatu testiin.
Mainoslinkki.

8 kommenttia:

  1. Ooh, täytyy varmaan hankkia! Acorellen tuoksut on aivan ihania ja etenkin Jardin de thés on mun ikisuosikki.

    VastaaPoista
  2. Nouu, tahtoo nuo kaikki, kuulostavat sen verran herkullisilta! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soothing Exquisite Vanilla on ehdoton lempparini. Sitä saattaa kulua vielä toinenkin pullollinen, jos helteet vielä jatkuu :)

      Poista
  3. Acorellet ovat kiinnostaneet Sokoksen luomuosastolla pitkään. Käyn aina välillä haistelemassa, mutta en ole osannut valita omaa. Tuollainen vartalosuihke on ihana kesäkeksintö, vaikka ei omaa kokemusta niistä olekaan.

    Eteerisiä ölyjä hankin itselleni piristämään, raikastamaan tai rauhoittamaan. Nyt en enää ole polttanut niitä maljassa kynttilän päällä, mutta kylpyhuoneeseen lattialämmitys levittää ihanan tuoksun. Käytän ylang-ylangia, patsulia, mandariinia, rosmariinia ja eukalyptusta. Aromaterapiassa ihastuin pelargoniaöljyyn, vaikka muuten pelakuut ovat haisset lähinna pahalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Acorellejen tuoksuttelu vaatii aikaa. Tuoksu kehittyy iholla vähitellen, joten mikään nopea ostos se ei ole. Body Mistit sopivat kesään.

      Jotain taikaa tuoksuissa todella on. Kiitos pelargoniaöljy-vinkistä :)

      Poista
  4. Mulla on tunne, että voisin rakastaa tuota vaniljaa. ;)

    VastaaPoista