perjantai 25. huhtikuuta 2014

BIO RICH Anti-Aging Anti-Wrinkle SerumMinulla on ollut kokeilussa blogihistoriani erikoisin tuote, jonka kanssa on ollut virkistävän erilaista kulkea kosmetiikkapolkua. Kyseessä on Suomessa kehitetty ja valmistettu BIO RICH Anti-Aging Anti-Wrinkle Serum, joka lupaa silottaa ihon minuutissa. Aineen juju piilee pienissä mikrolinsseissä, joiden vaikutuksesta iho kaunistuu hetkessä näyttäen virheettömältä. Iholle luodaan siis jonkinlainen optinen harha. Lisäksi seerumi sisältää bioteknologialla tuotettuja pitkävaikutteisia ainesosia (Matrixyl® 3000 peptidit), joiden tarkoitus on stimuloida ihon omaa kollageeni- ja hyaluronihappotuotantoa. Listalla on myös avokadoöljyä sekä oliivinlehti- ja vihreä tee -uutetta.Seerumin käyttötapa on outo, sillä se taputellaan iholle vasta meikkivoiteen jälkeen.  Aine tekee iholle tunteja kestävän mattapinnan, joten puuteria ei välttämättä edes tarvitaSeerumin välitön vaikutus kestää iholla 6-12 tuntia ihotyypistä riippuen.Näin Bio Rich toimi omalla ihollani:

Seerumi on pakattu kätevään pumppupulloon, josta ainetta on siistiä annostella. Pullon pirteä väri miellyttää silmää. Aine on tuoksutonta ja väriaineita ei ole käytetty. Olen käyttänyt seerumia kahdella tavalla, paljaalla iholla ja meikkivoiteen päällä. Seerumi tuo paljaalle iholle kauniin puuterimaisen samettipinnan. Vaikutusta ei tarvitse odotella, se näkyy heti. Meikkivoiteen päälle laitettuna aine toimii samoin, mutta se kannattaa lisätä vasta muutama minuutti meikkivoiteen jälkeen. Sain parhaan lopputuloksen kevyesti taputtelemalla. Voin allekirjoittaa sileän vaikutelman. Samettinen pinta näyttää hyvältä, vaikkei "varsinaisia ryppyjä" olisikaan. Voin hyvin kuvitella, että tuote häivyttää hyvin myös esim. aknearpia.

Seerumin pidemmän aikavälin vaikutuksista en osaa - vielä näin lyhyen kokeilun perusteella - sanoa mitään. Incilistan perusteella kuitenkin uskon, että varsinkin paljaalle iholle levitettynä positiivisia vaikutuksia voi näkyä iholla muutamien viikkojen jälkeen. Seerumia kannattaa käyttää aamuin illoin.

Mistä?
Seerumia myy ainakin Lifehair hintaan 42.00€ / 30ml.
 

Bio Rich yhteenveto:

+ kotimaisuus (Suomessa kehitetty ja valmistettu)
+ pirteä ja kätevä pakkaus
+ vaikutuksen näkee heti
+ kaksivaikutteisuus 
+ sopii myös herkälle iholle
+ uusi tuoteinnovaatio
+ lopputuotetta ei ole testattu eläimillä

- saatavuus vain verkkokaupasta?
- pitkävaikutteisten ainesosien vaikutus ihoon meikkivoiteen läpi arveluttaa?

Kaunista kevätpäivää!


Seerumi on saatu kokeiluun blogin kautta.
En hyödy mitenkään mainoslinkistä.

8 kommenttia:

 1. Ainakin pinkki purkki herätti huomioni! Kuullostaa erittäin mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirteän pinkki purkki erottuu hienosti vaaleasta purkkirivistöstäni. Ja itse sisältö oli ilahduttavan hyvin toimiva. Jällenmyyjiä voisi toki olla enemmän.

   Poista
 2. Tämä tuote alkoi kyllä nyt toden teolla kiinnostamaan! Aika jännän oloinen. Tuntuu hassulta, että tätä voi taputella myös meikkivoiteen päälle eikä puuteria tarvittaisi. Aivan pakko kokeilla, sen verran erilainen tuote :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumi antaa iholle kauniin mattapinnan, joten koen puuterin tarpeettomaksi. Kokeile ihmeessä :)

   Poista
 3. Nyt tuli kyllä tuote, joka alkoi kiinnostamaan. Ja tämän ladyn iho kun kaipaa myös sitä siloitusta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on todella kiinnostava ja erikoinen tuote. Onneksi vaikutuksen näkee heti, muuten voisi olla usko koetuksella :)

   Poista
 4. Todella hauska pakkaus, tuollaisia saisi olla enemmänkin:) Esittelysi saa kyllä myös kiinnostumaan, kukapa ei haluasi kauniin sileää ihoa. Miten se sitten seurustelee meikkivoiteen kuulauden ja mahdollisen hehkun kanssa, on toinen asia. Ehkä pitää valita, kumpaa tahtoo enemmän. Juhlissa voisi olla kiva, jos naama ei kiiltele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumi tekee samettista mattapintaa, joka kestää iholla hyvin. Jos kaipaa hehkua, kannattaa valita joku toinen tuote. Ilmassa voi olla valinnan vaikeutta :)

   Poista