Sivut

torstai 8. toukokuuta 2014

LIVBOX Toukokuu 2014



 Taas on se aika kuusta, jolloin postilaatikosta voi löytyä jotain yllättävää. Toukokuun Livbox on ilahduttavan runsas ja monipuolinen. Täysikokoisia tuotteita on kolme, mutta laatikon parasta antia ovat mielestäni laadukkaat ja reilunkokoiset näytteet.




ACO Sun Cerat SPF30 on huulille tarkoitettu aurinkovoide. 
Hylsy on erittäin ajankohtainen, joten taidan sujauttaa sen käsilaukkuni uumeniin, josta löytyy aina paikka vielä yhdelle huulirasvalle. 
Aika moni varmasti ilahtuu tästä. 

Ovh 3,27€




PAESE Rouge With Argan Oil poskipuna on sävyltään kivan oranssinen. Tuotteeseen on laitettu mukaan kosteuttavaa ja uudistavaa arganöljyä. Niin, argan taitaa sopia ihan joka paikkaan, mutta tarvitseeko joku oikeasti hoitavaa poskipunaa? 
Ei kai siitä haittaakaan ole ;)

Ovh 5,95


Hauskaa, että laatikosta löytyi tällä kertaa myös koruja.
En tiedä, ovatko nämä ihan minun tyyliseni, 
mutta korujahan pitää olla paljon ja joka lähtöön.

Ovh 9,90€



CLARINS Be Long Mascaraa on kiva kokeilla. Muistelen, että ihastuin aikoinaan myös Estee Lauder ripsariin, joka tuli minulle Livboxin mukana. Osa tilaajista sai tämän tilalla Sally Hansen Diamond Strength Nail Colour kynsilakan. Molemmat vaihtoehdot ovat hyviä, joten ei kitinää tällä kertaa.




DERMALOGICA MultiVitamin Power Firm silmänympärysvoide 5ml lupaa tasoittaa juonteita. Voide sisältää mm. punaista merilevää. Kiitos ja kumarrus Livboxin tytöille, otin tämän kyllä mielummin kun minulle jo valmiiksi tutun DERMALOGICA SkinPerfect Primer SPF 30 - joka on mahtava myös. Hienoa, että mukaan mahtui tällä kertaa myös Dermalogica.

En yleensä laske näytteille hintaa, 
mutta tämän tuotteen kohdalla oli pakko. 
Ovh 70€ / 15ml, joten 23,35 / 5ml.

 



CUTRIN Reflection Color Boost Shampoo & Conditioner  
 tuli tarpeeseen ja pääsee lähes heti myös käyttöön.
50ml x 2 riittää pitkälle. Joku saattaa tässä kohtaa huokaista TAAS HIUSTUOTTEITA.




Voi miten mukavaa tavata vanha tuttu, josta muistaakseni postasin jo maaliskuussa. DOLCE & GABBANA Dolce matkakoko uupui, joten otan tämän riemuiten vastaan. Kukkaistuoksujen ystävä ilahtuu tästä aivan varmasti. Onkohan putkea helppo täyttää uudelleen?

Mitä piditte toukuun boxista?

5 kommenttia:

  1. Sain juuri saman sisällön ja olin tosi ilahtunut paketista, alkaen ihanasta silkkipaperista:) Huulirasva tuli tarpeeseen, ja korvakorutkin ovat kivat, vaikka samanlaisia on ennestäänkin. Laskeskelin mielessäni myös tuota silmänympärysvoiteen hintaa, se on tosi hyvä kokeilukoko! Ripsarin ja hiustuotteet siirsin suoraan kosmetiikkalaukkuun odottamaan Lontoon-matkaa. Niin taidan tehdä Dolcellekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatikon paras oli Dermalogican silmänympärysvoide, mutta kaikki muukin on ihan käytettävää. Hyviä matkakokoja :)

      Poista
  2. Noi helmikorvikset näyttää ihanilta, just mua. ;)

    VastaaPoista
  3. Saman paketin sain myös minä ja pidin siitä kovasti. Kaikki muut tuotteet tulee käytettyä varmasti viimeiseen pisaraan asti, mutta poskipuna menee kiertoon minulle väärän värisävyn vuoksi. Mutta varmasti tutuista tai työkavereista löytyy joku, jota voin tällä ilahduttaa. Ripsaria ja tuoksua ehdin jo kokeilla - aivan ihania molemmat :)

    VastaaPoista