Sivut

torstai 4. joulukuuta 2014

DAY 4 - Oranssi kaulahuiviSiperiankissa Onni syntyi maailmaan oranssinpunaisena pikkutirppana syksyllä 2013, se oli pentueen pienin. Tummanharmaan kissaäidin ja valkoharmaan kissaherran lapsesta ei odotettu tulevan punatiikeriä, joten yllätys oli valtava. Onnin selkä on syvän oranssi, kun taas masupuoli on valkea. 

Onni on luonteeltaan leikkisä ilopilleri, joka nähdään usein viilettämässä ympäri kotia rapisevan karkkipaperin kanssa. Onni tykkää myös keittiön kellon sekuntiviisarista ja siperiankissa-kalenterista. Onni katselee kalenteria joka päivä. Paras kuva oli marraskuussa, jolloin Onni nähtiin kurkkimasta kalenterin taakse. Marraskuun kisu näytti aivan Onnin äidiltä.

 


Onni ei kysele, vaan kiipeää suoraan syliin ja puskee keskelle nenää monta kertaa päivässä. Krrr.. olet rakas. Onni on opettanut minut elämään hetkessä, kehräävä kissapuuhka kaulassa olen onnellinen. Onni viihtyy kainalossa, sylissä, olkapäällä ja kaulan ympäri kietoutuneena.

Onnin lempiruokaa on possun sydän. Kaupan valmisruoat saavat pojan säikähtämään ja juoksemaan pakoon. Kissalapsemme painaa nyt jo yli kuusi kiloa.

9 kommenttia:

 1. Wau, minkä kokoinen poju! Herralla tuntuu olevan kulinaristinen puoli hallussa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu.. Onnin nenän alla pitää olla kunnon ruokaa :)

   Poista
 2. Oi, mikä nöpökalle ja sulosointu söpöliini! Eihän tässä saa edes oikeaa sanaa suustaan sitä katsellessa...

  VastaaPoista
 3. Kisulta tai muulta lemmikiltä saa pyyteetöntä rakkautta :) Meillä Minttu katti ja Pyry koira välillä tunkee mun kans soffalle . Samaan :) Vaikkei ne oikein toisistaan tykkääkkään :))

  VastaaPoista
 4. Voi Onni, ihanuus! Onni ja Otto ovat sellaisia kisupoikia, joita jokaisen pitäisi päästä paijaamaan edes kerran elämässään, jo pelkästä kuvasta tulee niin hyvälle mielelle! Voi miten pehmeän näköinen turkki ja häntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Onnilla on silkkiturkki, siihen ei tule edes takkuja. Rakkauspakkaus <3

   Poista