Sivut

lauantai 6. joulukuuta 2014

Iho Omega
Tänään on paikallaan nostaa esiin suomalainen tuote - tai pari. Muistatteko vielä, kun kerroin teille käyttäväni Valioravinnon Omega-7 kaksoistyrniöljykapseleita? Yhteinen polkumme alkoi jo pari vuotta sitten ja olen edelleen hyvin vakuuttunut kapseleiden tehosta kuivan ihon ja limakalvojen hoidossa - kyllä, ainakin minulla toimii loistavasti. Olen edelleen samoilla linjoilla, mutta nyt useamman laatikollisen jälkeen tiedän, että päiväannokseen kannattaa kiinnittää huomiota. Kuurin aluksi otan aina kahta kapselia päivässä, kun suositus on jopa neljä.  Ylläpitoannokseksi on riittänyt yksi. Liian suuri annos toi mukaan yhden jättisuuren finnin vartalolle - ei muuta.
Tänä syksynä olin valmis ottamaan seuraavan askeleen, tähtäimessäni oli mielenkiintoinen uutuus Valioravinto Iho Omega, joka on ärtyneen, herkän, ikääntyneen ja kuivan ihon pelastusÖljykapseli pitää sisällään kotimaista mustaherunkansiemenöljyä (72%), joka hoitaa, ravitsee ja uudistaa ihoa sisäisesti. Herukkaöljyn sisältämät E-vitamiinit toimivat myös antioksidanttina. Iho Omega sisältää runsaasti iholle hyvää gammalinoleenihappoa GLA:a (omega-6) ja öljyhappoa (omega-9) ja muualla luonnossa harvinaista stearidonihappoa (omega-3). Mukana on myös beetakaroteeni, josta muodostuva A-vitamiini ylläpitää ihon hyvinvointia. 
Kuulostaa erittäin hyvältä!
Iho Omega toimii minulla loistavasti, sillä ihoni voi erittäin hyvin. Havaittavaa pintakuivuutta tai muita haasteita ei ole. Myös limakalvoille kuuluu hyvää. Suositeltu aloitusannos on 2 x 2 ja ylläpito 2 kapselia päivässä. Itse aloitin kahdella ja ylläpitoannoksena käytän perinteiseen tapaan yhtä. Lisään annosta, jos ihoni tuntuu talven mittaan kuivuvan liikaa. Voisin vaihtoehtoisesti popsia ämpärikaupalla mustaherukoita, mutten usko saavani aikaan samaa tehoa. Sain ensimmäisen pikkupaketin testiä varten, mutta olen ostanut näitä jo lisää, sillä pitkä talviaika on vasta edessä päin.

Iho Omega sopii kaikille vauvasta vaariin. Kapselin voi avata perheen pienimpien käyttöä varten. Löysin myös nestemäisen valmisteen täältä. Iho Omegaa kannattaa kokeilla varsinkin atooppisen, ikääntyvän ja kuivan ihon hoidossa. 
 

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!
Muistakaa suosia suomalaisia tuotteita :) 

Lisätietoa mm. Iho Omegasta löytyy Valioravinnon sivuilta.8 kommenttia:

 1. Mustaherukansiemenöljy auttaa jopa ehkäisemään lapsen allergioita, jos äiti syö niitä raskausaikana. Tästä on ihan tutkimustietoa, joten tehokkaasta aineesta on kyse. Ja kun on vielä suomalaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valioravinnon sivuilta löytyy tutkimustietoa. Sieltä luin myös tuon mainitsemasi jutun. Mustaherunkansiemenöljyä on tutkittu paljon ja hyvältä näyttää :)

   Poista
 2. Mulla on kanssa näiden ihon lisäravinteiden kanssa niin, että puolet annoksesta riittää. Suositeltu annos melkein aina saa naaman kukkimaan ja mulla ei ole kärsivällisyyttä odotella, että se menisi ohi. :D Joten aloitan aina pienemmällä annoksella ja olen kyllä silläkin sitten huomannut ne positiiviset vaikutukset.

  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annostus on hyvin yksilöllinen. Mulle sopiva annos on puolet suositellusta.. ja silti vaikutus näkyy ja tuntuu.

   Kivoja pyhiä <3

   Poista
 3. Jaaha, näitähän vois kokeilla, olisko niistä mulle apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ihosi on kuiva ja herkkä, näistä voi olla apua :)

   Poista
 4. Upeita suomalaisia tuotteita, taidanpa kokeilla! Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä edes tuon pienen paketin verran. Olen saanut apua näistä :)

   Hyvää itsenäisyyspäivää <3

   Poista