Sivut

lauantai 17. tammikuuta 2015

Hurmaava HURRAW!Luomupuolen suurin huulivoidehitti on kiistämättä ollut HURRAW!
 Hurraw -viidakossa seikkailu vaatii taitoa, sillä toinen toistaan herkullisempia makuja on kaikkiaan 22. Puikoista kaksi antaa huulille hentoa sävyä (kaneli ja kirsikka). Lähdin tutkimaan voiteita hyvin perinteisellä tyylillä, sillä ostin ensin kokeiluun suklaan, vaniljan ja kahvin.  Myöhemmin sain puikkoja lisää myös blogin kautta, nyt niitä on kaikkiaan jo kahdeksan. Kuvasta puuttuu yksi kahvinmakuinen puikko, joka on jäänyt töihin.
Pehmeä Hurraw!-puikko liukuu kuivilla huulilla hyvin - täysin ilman hankaamista. Tunne on kivan pehmeä ja kostea, mitään kalvoa ei tunnu. Kaikki - tuoksu, maku ja koostumus - miellyttää, joten nämä eivät jää käyttämättäTuoksut ja maut tuntuvat hyvin aidoilta, sillä keinotekoisia ainesosia kuten mineraaliöljyä tai vaseliinia ei ole käytetty. Ne on korvattu luonnonöljyillä (mm. manteli-, avokado ja jojoba). Ainesosat ovat luomua ja ne täyttävät reilun kaupan säännökset. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne ovat myös vegaanisia ja soijattomia. Hurraw! on raakahuulirasva eli ainesosia ei ole lämmitetty yli 47 asteen.
Ja mikä näistä oli paras?
Kaikki ovat aivan mahtavia, mutta kolme vastustamattominta ovat mielestäni mehukas kirsikkainen Hurraw Black Berry Tinted Lip Balm, herkullisen pehmeä Hurraw Vanilla Bean Lip Balm ja hauska Hurraw Earl Grey Lip Balm.

Huulivoiteen hinta liikkuu noin 5-6 euron välillä. Tuotetta myy Sokos, Emotion ja Ruohonjuuri. Netissä ainakin täällä.

Ja huomenna on luvassa Hurraw! arvonta,
joten pysykää kuulolla :)

Kaikki makuvaihtoehdot maahantuojan nettisivuilla.
Hurraw! FB-sivut täällä.

2 kommenttia:

  1. Näistä on nyt ollut niin paljon positiivista useassa blogissa, että ihan varmasti on ostettava kohta ainakin yksi itsellekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Viime syksystä lähtien hehkutukselta ei ole voinut välttyä. Itse ostin kolme, kun oli vaikea valita vain yhtä. Ihania ovat <3

      Poista