perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuoden hauskin tuoteMillainen on hauska tuote? Omasta mielestäni hauska kosmetiikka toimii mutkattoman hyvin, mutta käytön aikana tapahtuu jotain yllättävää. Hauskuus voi olla myös tuotteen tuoksussa, värissä tai koostumuksessa. Huono tuote ei mielestäni voi koskaan olla hauska. Muistan yhden kosteuttavan naamion, joka näytti läpinäkyvässä pullossa jännältä pyörteeltä - joku saattaa arvata, mikä tuote on kyseessä - mutta käyttömukavuus oli surkea. Naamio jämähti kasvoilleni liukkaaksi kalvoksi, jonka poistaminen vaati kasvojen tehopesun x 10 - siitä oli nauru ja ihon kosteutus kaukana.
Vuoden 2014 hauskimman tuotteen tittelistä kilpaili useampikin tuote - kuten Lush-lumiukko ja Lush Full of Grace seerumipala - mutta yksi oli selvästi ylitse muiden. Kärkipaikalle nousi BLISS Triple Oxygen Instant Energizing mask naamio, jossa hauskuus selviää suhteellisen nopeasti naamion levittämisen jälkeen. Tutustuin tuotteeseen 2014 loppuvuodesta, joten se on testissä uusi, vaikka tuote on ollut myynnissä jo vuosia. Naamio on sarjan toiseksi myydyin tuote ja hintaa sillä on vähän päälle 50 euroa.
Aine näyttää persikanväriseltä geeliltä (kuva nro 1), mutta se muuttuu kasvoilla vaahdoksi (kuva 3 yllä). Vaahto katoaa viiden minuutin aikana kuin taikaiskusta. Loppu, siis "se mitä et edes nää" huuhdellaan tai pyyhitään pois. Kasvoille jää kivan sileä, kirkas, kosteutettu ja pirteä tunne. Salamannopea ihon pikakaunistuminen on tapahtunut. Naamiota suositellaan käytettäväksi n. 2-3 kertaa viikossa.

En ihmettele yhtään, että naamiota kutsutaan shampanja naamioksi - naamio pirskahtelee iholla varsin jäljittelemättömällä tavalla vaahtokuplien puhjetessa. Naamion toinen lempinimi "Madonna-naamio" viittaa itse Madonnan käyttävän tuotetta. Blissin happihoidot ovatkin kuulemma Madonnan kauneuden takana.

Tuoksu on raikas - mieleeni nousee greippi. Tuote sisältää mm. stabiloitua C-vitamiinia, joka uudistaa ihoa sekä natrium PCA:ta, joka sitoo kosteutta.
Bliss lyhyesti:
Bliss tulee meille valtameren takaa - Yhdysvalloista. Tämä spa-sarja perustettiin jo 1996, mutta sitä on voinut ostaa Suomesta vasta hieman vajaa pari vuotta - sarjaa myy ainakin Kicks, Stockmann ja Bangerhead.fi. Suomessa ei vielä ole yhtään Bliss-kylpylää, vaikka niitä on jo 22 maassa, mutta tuotteet sopivat loistavasti myös kotikäyttöön - spa at home :)

Lisätietoa löytyy mm. täältä.

Löytyykö teiltä hauskaa kosmetiikkaa?


Naamio on saatu kokeiluun.

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla kokemuksia tästä naamiosta, koska tilasin sen ennen joulua itselleni (jos paketti nyt saapuisi perille). Kuulostaa jännältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on jännä ja hieman hassu tuhkimonaamio. Ihastut varmasti :)

   Poista
 2. Apua, miten ihmeessä se jämähti sulla niin? :D Mä ihan tykkäsin siitä naamiosta, kosteustehoja olisi saanut olla vaan enemmän. Ilmeisen silikonista tavaraa. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se epäonnen naamio-pyörre oli kamala. Mukana oli aivan varmasti silikoneja ja mineraaliöljyjä, jotka jäivät kelmuksi kasvoilleni :)

   Tämä Bliss happinaamio on ihan toista maata eli aivan mahtava. Niin helppo poistaa :)

   Poista