Sivut

torstai 9. huhtikuuta 2015

LivBox Huhtikuu ja lämmin kiitos




Suuri kiitos kaikille kauniista sanoistanne. On ihanaa huomata, että blogista voi löytää uutta voimaa, myötätuntoa ja viisaita sanoja surun keskelle. Elämä kuitenkin jatkuu ja blogikin herää taas vähitellen uuteen kevääseen. Minulla on ollut tänään vapaapäivä, joten lähdin heti aamusta noutamaan pakettia postista. Kivaa <3




Huhtikuun LivBox on siis onnellisesti perillä. Olen tyytyväinen näkemääni, sillä mukaan on päässyt myös yksi suosikkini. Ja mikä parasta, tuote on täysikokoinen. Olen ollut LivBox-tilaaja lähes alusta saakka - viime heinäkuuta lukuun ottamatta - joten ilahdun toki aina, kun boxista paljastuu joku extrayllätys. Pitkäaikaiset tilaajat saivatkin tällä kertaa jotain tosi kivaa ja tarpeellista. Seacret Mud Therapy Foot Cream jalkavoide sisältää Kuolleenmeren mutaa, sheavoita, oliivi- ja jojbaöljyä, E-vitamiinia, kamomillaa ja aloe veraa. Aivan ihana <3




Mukaan on päässyt myös ESSIE Sugar Daddy minilakka, joka on itse asiassa klassikkosävy. Pehmeän puuterinen lakka ei takuulla jää käyttämättä. Tämä on 5ml näytekoko.

Kevääseen hyvin sopivia tuotteita ovat lisäksi kaikki karvanpoistojutut. Mukana on RFSU höylä, Easy Shavin'Intim Saving Gel ja Nice n'Cool Intim After Shave. Näytekoolla on hyvä aloittaa testi.

DOVE Talc Soft taitaa olla huhtikuun heikoin lenkki. En yleensä pidä kovinkaan paljon markettilaadun antiperspiranteista, mutta testaan kyllä tämänkin niin tiedän missä mennään. Ovh 2,50- Enkä käytä juurikaan meikkisieniä, joten Ibero meikkisienet eivät aiheuta suurta innostusta, vaikka itse rasia näyttääkin toimivalta.

LivBoxin ehdoton tähti oli uusi Lumene LAB Hydrasmooth 24h Eye Cream silmänympärysvoide, joka vaikuttaa varsin mainiolta. Se lupaa silottaa, kosteuttaa ja vähentää turvotusta. Lumene LAB silmänympärysvoide on tullut joskus aikaisemminkin, mutta se ei haittaa yhtään, sillä käytin sen edellisenkin viimeistä pisaraa myöten. Osa tilaajista sai tämän tilalla Lumene LAB kasvovoiteen. Ovh n. 18,0-

Miten on.. tykkäsittekö huhtikuusta?




10 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa, että nyt mennään sillä hilkulla, että jatkanko vai en...ainoa positiivinen asia oli tuo silmänympärysvoide (samaisen sarjan korjaava tuote alkaa olla finaalissa) mutta noi sheivausjutut ei innosta pätkän vertaa, dödö vielä vähemmän. Meikkisienet on mulle turhakkeita. Essien suosioita vaan jaksan ihmetellä, minust se mikään ihmeellinen ole.
    Jos olisinkin saanut tuon jalkavoiteen, niin olis ok, mutta mulle tuli "kokovartalomuta" ... anna vaikuttaa vartti jne....ja mä vai? Vartti kylppärissä joku muta nahassa? No en tasan varmasti!

    Antaas katsoo, jos toukokuu on samaa sarjaa, niin sitten voi sanoa, että tämä on nähty. Kesällä tule niin postejakaan kytättyä kun on itse mökillä...
    *kamalan negatiivinen täti täällä tänään* :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh... kokovartalomuta! Eihän sitä voi edes mitenkään järkevästi käyttää. Ihan hullua. Luulin, että kaikki saivat jalkavoiteen. Ymmärrän pettymyksesi täysin :(

      Dove dödö ja meikkisienet olivat halpaa täytettä, joka saattaa jopa jäädä käyttämättä. Mutta Lumene LAB silmänympärysvoide on kyllä hyvä. Minäkin olen vähän huono karvapoistojuttujen kanssa, kun on aika vähän karvojakin, mutta ehkä noi näytekoot saan kulutettua pois.

      Kokovartalomuta saa negatiivisuuden esille ihan jokaisella. Käsittämätöntä.

      Poista
  2. Huhtikuun boksi on vähän plaah, mutta mukana oli kyllä pari itseäni kiinnostavaa tuotetta: Lumenen silmänympärysvoide kuulostaa tosi hyvältä, Essien lakka on suloinen ja kuivat kantapäät kaipaavat aina hoitoa. :) Ihanaa iltaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinähän ne parhaat tuli mainittua... eli sy-voide, kynsilakka ja jalkavoide. Onneksi en saanut tuota Pepin saamaa kokovartalomutaa ;)

      Poista
  3. Oli kyllä ihan blaah boksi. Itse en saanut tuota jalkavoidetta. Karmea hajuista mummodödöä, miniminiminituotteita ja kaikki arkisia. Ei mitään "kivaa". Naamarasva menee kokeiluun, muut käytän pois naama mutrussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tähän väliin olisi sopinut joku selektiivinen kiva. Ilman jalkavoidetta saalis jää aika pieneksi :)

      Poista
  4. Lopetin Livboxin aikoja sitten, kun tuntui, että kuivashampoita mulle tuli jatkuvasti ja pieniä näytejuttuja, jotka oli jo kuivahtaneita matkalla. Nyt blogin kautta olen saanut tarpeellisia juttuja ja ehkä kuitenkin vähemmän sitä turhaketta, jota livbox tarjoili:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas olen pysynyt tilaajana. Olen ehkä oppinut hyödyntämään turhakkeita tai sitten boxit ovat olleet parempia. Nyt heti käyttöön pääsee kolme tuotetta - ei paha :). Mutta aika moni varmasti ajattelee samoin kuin sinä ja säästää nämäkin rahat mielummin johonkin itse valittuun tuotteeseen. Ihan fiksua :)

      Poista
  5. mä sain tuon silmänympärysvoiteen tilalta vastaavan kasvovoiteen :D, vähän tylsä paketti oli tällä kertaa, mutta kyllä noi kaikki käyttöön menee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että keksit kaikille käyttöä :)

      Poista