torstai 26. marraskuuta 2015

Calvin Klein Eternity NowCalvin Klein Eternity Now on jo aika monelle tuttu, sillä Marraskuun LivBox toi mukanaan näytteen tästä. Tuoksukipinä tarvitsee syttyäkseen kunnon tuoksuttelua, johon pieni näytepullo sopii mielestäni mainiosti.
Uskon monen pitävän juuri kukkaishedelmäisistä tuoksuista, joten uusin Eternity Now osuu kultasuoneen. Tuoksun alku on hedelmäinen nektariinin, litsin ja kvittenisorbetin tapaan. Oma nenäni ei erota yksityiskohtia, vaan hedelmäisen kokonaisuuden, joka vaikuttaa mehukkaalta ja energiseltä. Tuoksun sydän on viehättävän kukkainen, sen takana on naisellinen kukkakimppu - pioni, persikankukka ja appelsiininkukan terälehdet. Lopputuoksu on ihanan pehmeä ja lämmin - kashmir-huntu, ambroksiini ja myski.

Tuoksua kuvataan vetovoimaiseksi, puoleensavetäväksi ja aistilliseksi. Lisäksi tuoksu on mielestäni naisellinen ja raikas. Se sopii sulostuttamaan päivää ja iltaakin. Tuoksu kestää iholla hyvin eli sen 8 tuntia. 

Eternity Now sopii naiselle ikään katsomatta, oma maku ratkaisee. Tuoksut elävät myös käyttäjänsä ihon rasvapitoisuuden mukaan, siksi tuoksua täytyy kokeilla aina omalle iholle eikä kaupan paperilapulle. Menen yleensä aina ensin kosmetiikkaosastolle tutustumaan johonkin tuoksuun ja vasta sen jälkeen kierrän muita osastoja. Kotiinlähdön hetkellä tiedän jo tarkkaan, sopiiko tuoksu minulle.Eternity Now pullo näyttää uudistuneen hyvällä tavalla. Neste on sävyltään tyttömäisen pinkki, joten se kuultaa lasin läpi kauniisti. 

Miten on, pidittekö tästä?
ETERNITY NOW Calvin Klein 
Eau de parfum spray 30 ml   ovh 44,70 euroa
Eau de parfum spray 50 ml  ovh 68.70 euroa
Body Lotion 200 ml   ovh 37,80 euroa


Näyte

6 kommenttia:

 1. Tykkään tää on Momentin lisäksi mun lemppari kaikista Eternityista. Siitä alkuperäisestä en pidä. Mutta nää kaksi flankeria on rakkautta. <3

  VastaaPoista
 2. Tuo on niin totta, että tuoksu muuntautuu jokaisen oman ihon mukaan ja itselleni se saattaa joskus aiheuttaa päänsäryn, joten parempi katsoa kuin katua:) Kaunis pullo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hyvä harkita huolella, niin löytyy se oma tuoksu :)

   Poista
 3. Itseäni aivastuttaa ja nenää kirvelee. Menee kirpputorille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksut eivät ole helppoa ostettavaa, olen itsekin tehnyt virheitä, joita kadun. Kannattaa ensin pyytää näyte tai tutustua testeriin. Toivotaan, että menee kaupaksi kirpparilla :)

   Poista