Sivut

maanantai 16. marraskuuta 2015

Projekti etenee ja ilmaisia voimasanojaOn hetkiä, jolloin haluaisin vetää peiton pääni yli ja käpertyä hiljaisuuteen. Antaa ajan kulua ja ajatusten virrata vapaana. Voisin myös kulkea kaupungilla ilman suunnitelmia, soittaa pitkän puhelun ystävälle tai lähteä lähimetsään etsimään aarretta.

 Elän ruuhkavuosia eli päiväni ovat usein tarkkaan ohjelmoituja muiden toimesta. Järjestelen usein päällekäisten menojen aiheuttamaa kaaosta. Joskus kannan myös jonkun toisen taakkaa tai olen läheisteni tukena. Hetkittäin tunnen voimattomuutta ja väsymystä, jonka yritän levätä pois nukkumalla päiväunia. Usein tilanteen korjaamiseen voi riittää myös muutama lohduttava sana, joka antaa hyvän mielen ja auttaa jaksamaan. Mieheni on kanssani samassa veneessä, joten tuemme toki toisiamme ja teemme asioita vuorovedolla. 

Onneksi tavaran vähennys projektini on edennyt kiitettävästi, vaikka paljon työtä vielä onkin. Myin äskettäin tavaraa lähikirppiksellä 10 päivää ja uurastuksesta jäi hyvän mielen lisäksi pieni rahapalkka. Lahjoitin myös kaksi suurta laatikollista tavaraa SPR:n Konttiin. Olen samaan aikaan ostanut hyvin vähän mitään uutta, joten tavara kulkee nyt oikeaan suuntaan.
Aina välillä tarvitsen voimasanoja, joita löydän kannustavasta runosta tai mietelauseesta. Minulla on tapana hakea joskus myös viesti enkeleiltä. Kuulostaa varmasti ihan hullulta ajatukselta. En kuitenkaan halua tai osaa ottaa viestiä liian vakavasti, mutta se tuo yleensä iloa ja auttaa jaksamaan raskaan hetken yli. Muutama voimasana riittää. Netti on varmasti pullollaan hyviä sanoja, mutta itse tykkään hakea enkeliviestin, sillä se on usein tosi kaunis ja ilmainen.

Tarvitsetteko arjessa voimasanoja?
Vai löytyykö teiltä joku muu tapa?


Ihanaa päivää <3

   

 

4 kommenttia:

 1. En tarvi, itsellä on tapana käsitellä asioita eri tavalla. Tai ehkä olen vain skeptinen, tässä 10 vuoden aikana voimasanat/lauseet on menettäneet merkityksensä. :D Nuorempana harrastin niitä paljonkin.

  Jaksamista sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele yhtään, ettei voimasanat aina riitä. Ja eihän ne muutenkaan toimi kaikilla. Olen itsekin usein aika skeptinen monen asian suhteen, mutta tosi väsyneenä en jaksa analysoida liikaa,

   Kiitos, samoin <3

   Poista
 2. Tuttuja tuntemuksia...voimasanoja en niinkään tarvitse, vaan vetäytymistä omaan puuhahuoneeseen (studioksi sitä kutsun hienosti) talvella ja kesällä kukka- tai kasvimaalle, kasvihuoneeseen. Keväällä taimikasvatuksen aikaan lasihuone on mitä ihanteellisin latautumispaikka! Tuntuu että henkinen väsymys ei lähde nukkumalla vaan tekemällä rauhassa sitä mitä haluan.

  Työmaasi on ollut melkoinen tavaran vähennys -projektissa ja varmaan vielä jatkuneekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarha on mitä mainioin latautumispaikka. Itse pääsen lähelle tuota olotilaa mökillä kesäisin. Tällä hetkellä kotityötä on niin paljon, että se vie mehut ihan fyysisestikin. Onneksi projektini tuo mukanaan myös selkeyttä ja siistejä kaappeja :)

   Poista