Sivut

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Testissä Mia Höytö CosmeticsIhonhoitoni on ollut tänä kesänä tosi helppoa, kaikki on tapahtunut rennolla otteella. Olen monta kertaa mennyt nukkumaan jopa pelkällä Nurmen ruusuvedellä, siihen tuoksuun on aina yhtä ihanaa nukahtaa. Kesällä ihoni voi kuitankin aina niin hyvin, kevyestä hoidosta huolimatta. Kun taas talvella herkkää sekaihoani vaivaa pintakuivuus. Tiedän kuitenkin, mitä levitän iholleni, kun syystuulet alkavat puhaltaa.

Mia Höytö Cosmetics tekee kosmetiikkaa, jossa käytetään parhaita luomuraaka-aineita, kuten tyrninsiemenöljyä. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, joten niiden laatu on erittäin korkea, sen kertoo myös niille myönnetty Ecosert -sertifikaatti. Sarja sopiikin täydellisesti suomalaiselle iholle.

 


Mia Höytö Cosmetics on kummitellut mielessäni jo pidemmän aikaa. Pidän sarjan pakkauksia kauniina, joten ne jäivätkin mieleeni jo ensisilmäyksellä. Myös tuotteiden nimet vaikuttavat hyviltä - voin suorastaan tuntea, kuinka Lumous seerumi saa ihoni hehkumaan. Enkä ollut nimien suhteen aivan väärässä, sillä kun yhdistää lumouksen ja lempeän unen toisiinsa, saa ihanan sekoituksen, jonka lopputuloksena iho suorastaan hehkuu. Molemmat seerumit toimivat toki hyvin myös yksinään.

Lempeä uni öljyseerumi tarjoaa iholle kunnon hoitavaa vitamiiniterapiaa, samalla iho kiinteytyy, kirkastuu ja uudistuu, sekä ihon puolustusmekanismi ja kosteus paranee. Lempä uni rauhoittaa ihoa, sen sisältämä ruusuöljy rentouttaa myös mielen. Mukana on mm. jojobaöljyä, puolukansiemenöljyä, mustaherukkaa ja tyrniä. Sopii kaikille ihotyypeille iltapuhdistuksen jälkeen, erityisesti silloin, kun iho tuntuu tarvitsevan jotain enemmän. Voi käyttää myös aamuisin.

Lumous seerumin koostumus on vesimäinen ja nopeasti imeytyvä. Käytänkin tätä seerumia aamuisin meikin alla, sillä se antaa pitkäkestoista kosteutta (korkea hyaluronihappopitoisuus) ja napakoittaa ihoa. Seerumi kannattaa lämmittää käsissä ennen iholle levittämistä, näin tehoaineet aktivoituvat paremmin. Iho tuntuu heti paljon pehmeämmältä. Tehoaineina ovat mm. koivumahla- ja tyrniuute sekä kauran betaglucan.

 Säihke kasvovesi on niin mainio, ettei sitä kannata tuhlata pumpulilappuun, vaan levittää kämmenkuopan kautta suoraan kasvoille. Vesi tasapainottaa ihoa puhdistuksen jälkeen, palauttaa kosteustasapainon, rauhoittaa, supistaa ihohoukosia sekä valmistaa ihon vastaanottamaan seuraavan hoitotuotteen kuten seerumin tai hoitovoiteen. Tuote sisältää koivumahlaa, kasviuutteita ja hyaluronihappoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Mia Höytö -innostukseni ei ota laantuakseen, vaan seuraavaksi ajattelin hankkia tuotteita vielä lisää. Tuotteita myy mm. Hyvinvoinnin tavaratalo.

Onko sarja teille jo tuttu?


Tuotteet on saatu testiin.

9 kommenttia:

 1. On, varmaan turha sanoa, että rakastan sarjan tuotteita. Lempeän unen tuoksuun olen suorastaan koukussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kolme tuotetta olivat aivan omaa luokkaansa. Hyvin rakastettavia. Näitä on ollut myös kivaa sekoittaa keskenään, esim. lumous + lempeä uni.

   Poista
 2. Minulla on kokemusta ainoastaan sarjan kasvovedestä, jolle olin vähän herkkä -ts. iho punoitti käytön jälkeen hieman. Pidin sitä merkkinä, ettei kannata ostaa toisiakaan tuotteita. Mutta ehkä nyt parin vuoden kokeilutauon jälkeen voisin uskaltaa kokeilla ehkä uudestaan? Ihokin tuntuu vahvemmalta (eli reagoi vähemmän) kuin ennen.

  Tykkään kyllä brändistä ja pakkauksista. Rakastan suomalaisia nimiä ja brändin tyylikkyyttä. Suomalaisuudesta plussaa. :)

  yhdessakasvokkain.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kuulla, en ehkä itsekään uskaltaisi ostaa tuon kokemuksesi jälkeen lisää MHC -tuotteita. Voisin kuvitella, että kasvovesi ei sovi esim. koivuallergiselle (sis. koivumahlaa). Joku toinen sarjan tuote voisi sopiakin. Kannattaa silmäillä inci huolella.

   Kotimaisuus on hieno juttu, samoin hillitty ja kaunis tyyli.

   Poista
 3. Nimenä on tuttu, mutta valitettavasti en ole vielä tuotteita päässyt kokeilemaan - ehkä vielä joskus.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on kiva etsiä välillä vähän pienempiä sarjoja kokeiluun, niiden joukosta olen löytänyt monta helmeä, kuten nyt tämän :)

   Poista
 4. Säihke ja Unelma on mun lempparit. Etenkin tuo säihke on sellainen jota ilman en oikein osaisi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säihke on ehkä paras kasvovesi, jota olen käyttänyt. Se todella koukuttaa :)

   Poista
 5. En ole näitä päässyt testailemaan, mutta kiinnostaisivat kovasti:)

  VastaaPoista