perjantai 12. elokuuta 2016

Back to schoolMinulla on ollut loman jälkeen vaikeuksia päästä kiinni arkirytmiin. Hommaa tuntuu olevan aivan liikaa voimavaroihin nähden. Tällä viikolla meillä on mm. ostettu koulutarvikkeita ja uusia vaatteita, kerätty satoa pakkaseen, kulutettu aikaa matkalla töihin ja takaisin, ihmetelty nopealla tahdilla tyhjenevää jääkaappia. Iltaisin taas opetellaan kaatumaan aikaisin sänkyyn, jotta uusi aamu alkaisi pirteänä.
Suoritan päivän työt tunnollisesti ja jos energiaa riittää, niin suuntaan sen minulle tärkeisiin asioihin, kuten valokuvaamiseen ja blogiin. Kuvaan nykyään päivittäin, käytän kameraa ajoittain jopa enemmän kuin kännykkääni. Kamera kaulassa tunnen olevani onnellinen. Olin jo lapsena hyvin kiinnostunut kuvista, väreistä ja taloista. Keräsin kiiltokuvia, kävin kuvataidekoulua ja piirsin paljon. Kuvissani oli usein menossa joku tarina, joka oli pysähtynyt valokuvamaisesti kyseiseen hetkeen. Ihailin kovasti myös arkkitehti-enoni talopiirroksia, ja toivoin seuraavani aikuisena hänen jalanjälkiään. Muistan elävästi enoni kaikki kuvioviivaimet ja tussit, joita sain aina joskus kokeilla. Se oli onnea.
Elämässä tarvitaan ajattomuutta, joka toteutuu parhaiten hyvän harrastuksen parissa. Olen kannustanut lapsianikin etsimään omia harrastepolkujaan. Hyvä harrastus löytyy omasta sydämestä, ei naapurin Topin vanavedestä. Harrastus ei saa koskaan olla taakka, jota suoritetaan hampaat irvessä. Se on parhaimmillaan suuri ilo ja arjen keventäjä. Lopuksi pieni pala tähän hetkeen sopivaa kosmetiikkaa..

Isadora Gloss Glace 3D mirror shine huulikiillot sopivat hyvin back to school -meikkin. Tuubi kulkee huolettomasti mukana laukussa ja sitä voi lisätä vaikka bussimatkalla ihan ilman peiliä. Kiilto ei tahmaa ja toimii hyvin yksinään, sen voi toki lisätä myös huulipunan päälle. 
 
Ihanaa viikonloppua <3
 Ehkä vesisateestakin voi löytää jotain hyvää :)


Isadoran kiillot on saatu testiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti