Sivut

perjantai 30. syyskuuta 2016

Clarins Booster tehotiivisteet - uutta ihonhoitoa
Ihonhoitotuotteiden fiksaaminen mahdollisimman lähelle ihon tarpeita, kiinnostaa minua kovasti. Iho ei ole joka päivä samanlainen, sen kuntoon vaikuttaa moni asia, kuten mm. stressi, vuodenaika ja ilmankosteus eli tekijät, joita on  vaikeaa säätää itse. En voisi kuvitella käyttäväni yhtä samaa voidetta vuorokauden tai vuoden ympäri. Iho vaatii eri tilanteissa erilaista huomiota, joten kosmetiikalta vaaditaan liikkumavaraa.

Helpoin tapa on vaihtaa toimimaton tuote parempaan tai lisätä ihonhoidon iltarutiineihin joku välivaihe kuten esim. seerumi ennen hoitovoidetta. Hyvin simppeliä. Omaa ihoani vaivaa aina välillä pintakuivuus, onneksi tämä ei toivottu ominaisuus, on kuitenkin helposti hoidettavissa esim. ihoa kosteuttavalla ja ravitsevalla seerumikuurilla. Toinen hyvä vaihtoehto on lisätä kasvoille joku öljymäinen tuote tai yönaamio. Meikin alle sopii puolestaan kevyt kosteutus, näin pintakuivuus ei pilaa meikkiä. Viikoittainen kuorinta ja naamio on aina hyvä muistaa, kuten myös päivittäiset kasvojen peruspuhdistukset.
Clarins on kuullut toiveeni. Tarjolle on tullut kolme ihastuttavaa pulloa, jotka sopivat täydellisesti etenkin kaikille ihonhoitotuotteiden kotituunaajille. Pullojen ulkoasu voi hämätä, mutta sisällön vaikuttavuus selviää heti ensimmäisen testin jälkeen. Minuun ainakin iski heti perisynti, jota kutsutaan ahneudeksi, olisin halunnut ottaa käyttöön kaikki. Lopuksi maltoin kuitenkin mieleni ja valitsin testiin vain yhden pullon, vaikka kahden lupaukset kuulostivatkin korviini lähes identtisiltä.
Homman juju on siis buustata oma hoitovoide tai kasvonaamio paremmaksi. Valittavana on kolme erilaista buusteria - Booster Energy, Booster Repair ja Booster Detox. Arvaatteko jo, minkä valitsin? Kesä on vaihtunut syksyyn, joten ihoni kaipaa energiaa ja kirkkautta. Energy sisältää ginseng-uutetta, jonka avulla väsymyksen merkit katoavat, kun ihon oma aineenvaihdunta saadaan paranemaan. Boosterin käyttö on helppoa, lisätään vain pari tippaa tehotiivistettä käytössä olevan hoitovoiteen joukkoon. Minulla on tapana sekoittaa cocktail puhtaassa kämmenkuopassa, josta se on helppo levittää kasvoille. Pullosta irtoaa kerrallaan vain hyvin pieni tippa, joten tuote vaikuttaa riittoisalta. Käyttö voi olla kertaluontoinen, viikkoja tai kuukausia - riippuen ihon kunnosta.
Booster Repair tehotiiviste sopii puolestaan herkälle iholle, se vahvistaa, korjaa ja rauhoittaa mm. sisältämänsä mimosa tenuiflora -uutteen avulla. Kiristävä tunne ja punoitus katoaa ihon vahvistuessa. Ihoni herkistyy aina talvisin, jolloin sisäilman kuivuus ja pakkanen valtaa ympärilläni vaikuttavaa ilmanalaa. Repair jää siis odottamaan.

Booster Detox tehotiiviste on tarkoitettu harmaalle ja elottomalle iholle. Sen tarkoitus on kirkastaa ja virkistää ihoa, sepoistaa kuona-aineita. 


Clarins Booster tehotiivisteet pähkinänkuoressa:

Booster Energy -> virkistää väsynyttä ihoa
Booster Repair -> vahvistaa herkkää ihoa
Booster Detox -> kirkastaa harmaata ihoa   


Boosterit ovat tulleet myyntiin syyskuussa,
yksi Clarins Booster maksaa noin 39 eur.

Mitä pidätte ideasta?Näytteitä

6 kommenttia:

 1. Hauska idea :) Itse tykkäsin kovasti tuosta Repairista auringonpolttaman ihon hoidossa. Myös Detox boosteri oli hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, että Repair toimii myös auringonpolttamaan :)

   Poista
 2. Mun mielestä nämä ovat aivan loistava idea. Iso peukku!

  VastaaPoista
 3. Näitä ehdottomasti pitää kaupassa käydä hypistelemässä! :)

  VastaaPoista