Sivut

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Kaunistava muta ja arvonnan voittajaOletteko koskaan laittaneet kasvoillenne mutaa? Tämä jopa aavistuksen pahaltakin haiseva mömmö on ollut minulle täysin uusi kokemus, enkä voi kuin ihmetellä Itämeren pohjasta kaivetun aineen vaikuttavuutta. Pientä osviittaa hoidon tehosta antaa Sosar Misty Sea Mud Mask -naamion mukana tuleva käyttöohje, jossa kehoitetaan välttämään mudan käyttöä mm. raskauden tai vakavan tulehduksen aikana.

Ihoni on luonteeltaan kuiva ja herkkä, joten mutanaamio sopii minulle kuin nenä päähän. Muta vilkastuttaa solujen aineenvaihduntaa, jolloin happi ja ravintoaineet pääsevät vaikuttamaan paremmin. Lyhyesti sanottuna, haitalliset aineet poistuvat, jotta hyvät pääsevät tilalle. Yksi 5-10 minuutin hoitokerta viikossa riittää. Naamio toimii parhaiten hieman lämmitettynä, se sopiikin täydellisesti esim. saunaan tai kylpyyn. Naamio ei kuitenkaan saa kuivua iholle. Kuivumista voi välttää laittamalla mutaa vähän paksumman kerroksen, naamiota voi pitää kosteana myös suihkupullon tai kostean kasvoliinan avulla. Iho voi käsittelyn jälkeen punoittaa hieman, mutta sitä ei tarvitse säikähtää, sillä punoitus katoaa nopeasti. Jälkitunne on pehmeä ja kosteutettu.

Jos haluat kotiin yllätysvieraita, niin mutanaamio lienee varmin tapa saada niitä. Ovikello soi varmasti :)

 


Sosar sopii sarjana ajatusmaailmaani hyvin. Raaka-aineet ovat hyvin perinteisiä (muta, hunaja, turve), enkä epäile niiden sopivuutta juuri suomalaiselle iholle, onhan niitä käytetty jo vuosisatojen ajan.

Mutanaamio sopii kaikille, siitä hyötyy kuitenkin eniten juuri kuiva aikuinen iho, joka kaipaa heleyttä ja elastisuutta. Vartalolle suunnattu mutanaamio lupaa hoitaa mm. raskausarpia ja selluliittia. Mudalle ominainen tuoksu (luonnolliset rikkiyhdisteet) haihtuu nopeasti purkin avaamisen jälkeen. Koska kyseessä on 100% luonnontuote, niin tuoksu voi kuitenkin vaihdella erästä riippuen. Tuotetta voi ostaa parissakin eri koossa (kasvoille 90 ml ja 150 ml, vartalolle 250 ml), lisäksi on olemassa oma tuote miehille. Sosaria myy ainakin Hyvinvoinnin tavaratalo.

 Jatkossa testaan vielä Sosarin turvenaamion, 
aika näyttää, kummasta pidän enemmän :)


+++++++


Ja toiseen asiaan. Upean Lumene palkinnon saa..
Katarooma.

Paljon onnea <3


Lehdistönäyte. Mainoslinkki.

6 kommenttia:

 1. Sosarin turvanaamio on kiehtonut itseäni jo pidemmän aikaa, jotenkin turve kuulostaa raaka-aineena niin mielenkiintoiselta, kun nää mudat on nähty. :D

  VastaaPoista
 2. Sosar on merkkinä ehdottomasti kiehtova, tai olen näistä naamioista erittäin kiinnostunut :)

  VastaaPoista
 3. Kuullostaa todella mielenkiintoiselta ja ehdottomasti pitää joskus hankkia testiin - pohdiskelin tuossa jopa olisiko vartalonaamio kasvonaamiotakin spesiaalimpi kokeilla xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vartalonaamion käytännön toteutus voi olla aika haastavaa. Ehkä sitä kannattaisi käyttää paikallisesti juuri niihin ongelmakohtiin kuten esim. reisiin. Osaisinkohan olla sotkematta :)

   Poista