sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Madara SOSYksi kokeilujakso johtaa helposti toiseen, kun samaa herkkua haluaa maistella vielä lisää. Vähän sama kuin suklaankin kanssa, olen testannut kohta jo kaikki Leaderin tummat suklaat, eikä loppua ole näköpiirissä. Minulla oli aika pitkä Madara-tauko, joka ei ollut etukäteen suunniteltu. Tietämättäni odotin sarjan uudistuvan lähemmäksi omaa makuani. Sain marraskuussa esimakua uudistuneesta Madarasta uuden joulupakkauksen myötä, jonka sisältöön ihastuin ihan kunnolla. En ole viime aikoina ollut ihan kartalla Madaran kuulumisista, joten päivitys lienee jo senkin tähden ihan paikallaan.
Entä löytyykö Madaralta mitään kuivalle talvi-iholle, 
joka kaipaa kosteutta ja suojaa? 


Madara SOS Hydra Repair Intensive Seerumi on koostumukseltaan maitomainen, sain sen levitettyä iholleni helposti - pisaraakaan ei valunut pois sormien välistä. Aine on pakattu lasiseen pumppupulloon, joka toimii kiitettävästi annostelussa. Seerumi sopii varmasti kaikille ihotyypeille, mutta jos iho on erittäin kuiva tai pintakuiva tämän teho ei todennäköisesti tule yksinään riittämään, tarvitaan päälle vielä pätevä kosteusvoide. Seerumin kanssa sopii hyvin esimerkiksi saman sarjan Madara SOS Hydra Recharge Cream tehokosteutusvoide, joka on tehty pintakuivalle, janoiselle ja stressantuneelle iholle. Näkyviä tuloksia luvataan jo yhden kuukauden käytön jälkeen. Voide sitoo kosteuden ihoon hyaluronihapon avulla, kun pioni rauhoittaa, uudistaa ja suojelee talven rasittamaa ihoa.

Oma pintakuiva ja herkkä sekaihoni tarvitsee ehdottomasti molemmat, en osaa kuvitella näitä yksinään, sillä kyseessä on kaksi kauniisti ja tehokkaasti yhteen linkittyvää tuotetta. Voide sopii hyvin myös yksinään meikin alle. Tuoksut ovat hyvin kevyitä.
Madara SOS Instant Moisture + Radiance Hyrda Mask 60ml -naamio on väriltään hauskan vaaleanpunainen. Koostumus on voidemainen ja hyvällä tavalla silkkinen, levittyy iholle hyvin. Naamiota voi käyttää kahdella eri tavalla, sen voi joko pyyhkiä pois vaikutusajan jälkeen tai jättää vaikuttamaan yöksi. Itse pidän enemmän jälkimmäisestä vaihtoehdosta. Jos naamion malttaa yhdistää vielä edeltävään Madara Exfoliating Oil to Milk Scrub -kuorintaan, niin iho kiittää pehmeydellä. Minulla on tapana tehdä ihonhoitoa vähän pidemmän kaavan mukaan, varsinkin näin talvella. Nämä sopivat kaikille ihotyypeille, aina kun iho tuntuu kaipaavan lisää pehmeyttä ja kirkkautta.

Tarjottimella näkyy myös uusi Madara PLUM PLUM Lip Perfection Balm,  joka pitää huulet pehmeinä koko pitkän talven. Mainio tuote, johon ei voi olla ihastumatta.

Sain testituotteet blogin kautta, mutta Madaraa löytää suhteellisen helposti monesta paikasta. Netissä sarjaa myy edullisesti mm. Hyvinvoinnin tavaratalo. Esim. seerumille jää hintaa alle 30 euroa.


Oletteko kokeileet näitä?
Mitä piditte? Mainoslinkki 

10 kommenttia:

 1. Toi kuorinta on U-N-E-L-M-A, mutta muut tuotteet ei valitettavasti itselle tuohu pakko saada- elämystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuorinta on tosiaan loistava, mutta pidän kaikista yhdessä :)

   Poista
 2. Naamio ja seerumi ovat loistavia, tykkään myös SOS -sarjan kuorinnasta.

  VastaaPoista
 3. Tuo voide on niin huippu! Toimii täydellisesti meikin alla, vaikka mulla on kiiltelyyn taipuvainen normaali-sekaiho. Itsehän listasin tuon Mádaran voiteen blogissakin jokin aika sitten TOP5 Parhaiden luonnonkosmetiikan voiteiden joukkoon. Käytän tällä hetkellä viimeisiä tippoja omasta pumppupullostani ja uuden voiteen hankin varmasti jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava voide, joka toimii hyvin ihan joka päivä, aamuin illoin, meikillä ja ilman. Pumppupulloa on aina myös mukava käyttää :)

   Poista
 4. En ole kokeillut, mutta naamio, varsinkin jos sitä voi käyttää yönaamionakin ja seerumi kiinnostavat eniten ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii hyvin yönaamiona. Uskon, että riittää niin myös pidempään :)

   Poista
 5. SOS tuotteet ovat tuttuja lähinnä näytepussien kautta, mutta mulla on tuo naamio odottamassa kaapissa. Pitäisi ottaa testiin :)

  VastaaPoista