Sivut

perjantai 6. tammikuuta 2017

Jolie box Tammikuu 2017Uusi Jolie box -vuosi on taas alkanut, ihanaa :)

Juhlin joulukuuta itse asiassa kahdenkin Jolie boxin kanssa, joista toinen oli ostamani Jolie lux box, palaan siihen hieman myöhemmin toisessa postauksessa. Tänään tarkastelussa on kuitenkin vuoden 2017 ensimmäinen eli tammikuun Jolie box, jonka hain eilen pakettiautomaatista.  
Laatikko näytti heti hyvältä, bongasin monta mieleistä luonnonkosmetiikkasarjaa - Zuii, Alima, Terre d'Oc, Neal's Yard Remedies.. 

Vuosi alkaa päivittäin käytettävillä tuotteilla, joista ainakin kaksi sisältää pienen riskin. Vai oletteko kuulleet luonnonkosmetiikan deodorantista tai ripsiväristä, joka toimii pommin varmasti ja kaikilla?
Talvella kaipaan kosteutusta koko keholle, joten Terre d'Oc Lait Corps Argan - vartalovoide 50 ml tulee varmasti käytettyä viimeistä pisaraa myöten. Hintaa tuubilla näyttää olevan noin 5,50 eur toisessa nettikaupassa.

Neal's Yard Remedies Roll-On Deodorant Peppermint & Lime deodorantti on luonteeltaan alumiiniton, pirteä ja niin unisex, että sen voi jopa lahjoittaa eteenpäin miehelle. Jolien hinta on 14 eur.

Evolve Sunless Glow vartalovoide 60 ml hoitaa ihoa ja samalla ruskettaa kevyesti. Voisin innostua tästä keväällä, mutta nyt tälle tuntuu olevan väärä aika, varsinkin jos ei matkusta talven aikana etelään. Hintaa tuotteella on n. 5 eur.

Monet tuntevat jo Zuii Maxi Lash -ripsivärin, mutta minulle tuote on ennenkokematon, joten oli kivaa saada se boxin mukana. Muistelen, että tätä on kehuttu. 
Jolie-hinta näyttää olevan 24 eur.

Viimeisenä on Alima Pure Lip Tint -huulisävyte, joka on sopii talveen, sillä se ehkäisee huulten kuivumista. Samasta hylsystä saa myös kevyen ja läpikuultavan sävyn, omani on nimeltään Daisy. Vaikuttaa hyvältä tuotteelta, joka on kuin tehty sujahtamaan käsilaukkuun ja arkikäyttöön. Jolie-hinta on 18 eur.

Laatikon pohjalta löytyi myös kaksi kivaa näytepussukkaa 
- Terre d'Oc seerumi ja Zuii meikkivoide.


 Tammikuu lähti käyntiin hyvin, sillä kokonaisuus vaikuttaa ihan käytettävältä. Joukossa on myös ripsiväri, jota en ehkä olisi älynnyt ostaa, mutta jota on kuitenkin hienoa päästä kokeilemaan. Sain tuotteiden yhteissummaksi 66,50 eur, joten saalis vaikuttaa runsaalta - maksoin 20 eur. Olen tilannut Jolie boxin täältä. Oma tilausjaksoni riittää vielä helmi- ja maaliskuun.


Mitä pidätte tammikuusta?

10 kommenttia:

 1. Ihan kiva, mutta ei niin super, että harmittelisin kun en tilausjaksoani vielä tammikuulta alkaen jatkanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteita tuppaa kertymään kaappeihin, joten pieni tauko tekee aina hyvää. Boxin parhaat olivat vartalovoide, huulisävyte ja ripsiväri (jota en tosin ole vielä kokeillut).

   Poista
 2. Onpas taas kiva boxi, Jolie Box on kyllä omaan silmään ollut tasaisen hyvä. :) Mukavaa loppiaisviikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut saman, taso on pysynyt hyvänä kautta linjan.

   Kivaa viikonloppua Tiia <3

   Poista
 3. Ripsiväriä olisi kiva testata, vaikka muistan että kosmetologi laittoi minulle joskus Zuiin ripsaria, eikä se pysynyt siistinä koko päivää. Mutta tämä oli vain yhden kerran kokemus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin Zuii-ripsaria tänään. Sillä ei saa niin näyttävää lopputulosta kuin esim. Clarisin tai Max Factorin kanssa. Saa nähdä, pysyykö koko päivän :)

   Poista
 4. Paketista tykkäsin minäkin! Tuon ripsarin harja on esitteen mukaan kumia, uskallankohan sitä edes kokeilla kumiallergisena? Taidan laittaa kiertoon varon vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :). Sinuna laittaisin ripsarin eteenpäin. Hyvä, että olit lukenut paperit huolella läpi :)

   Poista