Sivut

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Uudet Marc Jacobs Daisy Kiss - tuoksut



Yksi tämän kevään tähtihetkiäni on ollut tutustuminen Marc Jacobs Daisy Kiss -tuoksutrioon, joka on kevyt ja naisellinen, täydellisesti kevääseen ja kesään sopiva. Pullojen sävymaailma on tänä keväänä pirteä pinkki, väri viittaa Marc Jacobsin muotikokoelmien kirkkaisiin ja  hehkuviin värisävyihin. Pullot näyttävät kauniilta ja houkuttelevilta, kokoelman nimi istuu niihin hyvin.




Oma suosikkini on suloinen Daisy Dream Kiss, joka on alusta loppuun saakka ihanan raikas ja kauniin kukkainen. Tuoksua leimaa ilmavuus ja kepeys, joka valloittaa ilmanalaa hennosti.

Omaan nenääni nousee heti alussa mehukas hedelmäsalaatti, joka antaa tuoksulle hieman makeutta, mutta ei liikaa. Alkutuoksu sisältää mustaherukkaa, verigreippiä ja ananasta, joten mukana on myös sitrusta. Kaunis tuoksusydän pitää sisällään valkoista freesiaa, jasmiinia ja raparperia, joista kaksi ensimmäistä ovat suosikkejani. Lopputuoksu tuntuu iholla lämpimältä (setripuu, myski ja ambrox).

Kaiken kaikkiaan onnistunut tuoksu, joka ilahduttaa päivätuoksuna etenkin lämpimänä vuodenaikana. Sopii myös kevyitä tuoksuja arvostavalle. 
Tuoksun parfymööri on Amandine Clerc Marie.





 Daisy Kiss on edellisen tavoin kukkaishedelmäinen tuoksu. Pullon ulkoasu on herkullinen, joten tämän voi hyvin jättää esille. Tuoksu on luonteeltaan viehättävä ja naisellinen kivan raikkaalla tavalla, joten tämä sopii hyvin päivätuoksuksi.

Arvostan alun ilmavuutta ja hedelmäisyyttä, joka tekee heti paljon kevyemmän ja kesäisen vaikutelman. Alku sisältää pomeloa, aprikoosinektaria ja kasteista orvokkia. Sydäntuoksu nousee ihana kukkakimppuna (osmantuksen kukka, valkoinen pioni ja vaaleanpunainen ruusu). Jälkituoksu on lämmin (kermainen setripuu, ambrox, myski).

Kaunis pullo pitää sisällään herkullisen kukkaistuoksun, joka sopii kevääseen ja kesään. Tämäkin edt-tuoksu kesti ihollani sopivasti (muutamia tunteja), joten sitä voi joutua lisäämään päivän kuluessa. Parfymööri on Richard Herpin.




 Daisy Eau So Fresh Kiss näytää tuoksukuningattarelta, se on edellisten tavoin kevyt ja raikas kukkaishedelmäinen tuoksu, mutta siitä löytyy lisäksi myös särmää antavaa roseepippuria, joka on mukana heti tuoksun alussa mustaherukan ja mandariinin lehtien lisäksi. Matka paranee sydäntuoksua kohti kuljettaessa, jolloin mukaan tulee kaunis kukkaisuus (pioni, kirsikankukan terälehdet ja vaaleanpunainen ruusu). Jälkituoksu on kahden edellisen tuoksun tapaan pehmeän täyteläinen ja lämmin (valkoinen puu, santelipuu, ambrox), vaikka sävyerojakin toki löytyy. Parfymöörinä on toiminut Olivier Cresp.





Olemme kaikki varmasti samaa mieltä siitä, 
että näihin on helppo rakastua?




Hinnat:
Daisy Marc Jacobs Kiss eau de toilette 50 ml, 74,00 euroa
Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh Kiss eau de toilette 75 ml, 81,00 euroa
Daisy Dream Marc Jacobs Kiss eau de toilette 50 ml, 74,00 euroa
 Saatavana rajoitetun ajan.


Näytteitä

9 kommenttia:

  1. Marc Jacobsin pullot on todella nättejä<3 Jotain Daisyä olen käyttänytkin, mutta kun en muista mitä;) Mutta ihanaa oli:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan Daisyt esiin aina keväällä, ne ovat ihan parhaita kesätuoksuja :)

      Poista
  2. Ehdottomasti kuuluu omaan tuoksulempparitrioon ja pulloina pidän kaikkein kauniimpina. On myös vuoden odotetuimpia tuoksuja. Näistä lemppari oli Dream ja Kiss myös ihana, mutta tällä kertaa Eau so Fresh vaikutti hieman unisexiltä tuoksulta, erilaiselta ja uniikilta, eli upealta, mutta ei joltain sellaiselta, jota Daisy tuoksujen saralla heti osaisi odottaa. :)

    Ihanaa uutta viikkoa Ninni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä kanssasi triosta eli kolmas Eau so Fresh ei ollut aivan yhtä ihana kuin kaksi muuta.

      Upeaa viikkoa Tiia <3

      Poista
  3. Nuo pullot on niin nättejä, että jonkun nuista tuoksuista voisi ostaa melkeinpä vaan koristeeksi :D

    VastaaPoista
  4. Rakastan Daisy Dreamia ja Daisy Dream Foreveria yli kaiken, joten täytyihän nämäkin käydä tuoksuttelemassa. Virhe, haluan ne kaikki :D harmi kun ei ole juuri nyt tulossa merkkipäiviä..

    VastaaPoista
  5. Kyllä nuo Marc Jacobs tuoksut aina viehättää ja miten kauniit pullot!;)

    VastaaPoista