sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Kalenteripojat?Suomen Siperiankissat ry etsii lokakuussa uusia kalenteripoikia ja -tyttöjä, joten olen viime päivät selannut ahkerasti kuvatiedostojani.
Pojat ovat nyt 4-vuotiaita, mutta oman rotunsa edustajiksi he ovat vielä ihan pikkupoikia, sillä aikuisen kissan koko ja mieli saavutetaan vasta noin 5-vuoden iässä. 

Samassa pentukopassa kasvaneet veljekset voivat nukahtaa vaikkapa suloisesti päällekkäin. Poikien yhteisen elämän pahin välirikko syntyi, kun Otto pestiin ja föönattiin kissanäyttelyä varten. Onni kadotti tutun veljen tuoksun, joten kotiin oli muuttanut vieras kissa. Sotahan siitä syttyi.
Johtajakissa viihtyy hyvin korkeuksissa leivinuunin päällä,
 sieltä voi seurata koko kodin tapahtumia.
Pojat ulkoilevat hallitusti valjaissa ja ulkotarhassa. Laitoin pojille valjaat ensimmäistä kertaa 4 kk:n iässä. Valjaissa kulkemista ei ole koskaan tarvinnut opetella, he hyväksyivät asian heti. Ulkoilu on päivän paras hetki.Kissat tekevät kodin <3

Ehkä teetänkin meille oman kalenterin?
Onko teillä parempaa tietoa siitä, 
missä kalenterin voisi teettää?
10 kommenttia:

 1. Ihania ❤ Ifolorilla voi ainakin teettää kalenterin ja kaikenlaista muuta mukavaa. Viime jouluksi teetätin miehelle mukin meidän Peppi-kissan kuvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta Johanna. Peppi-kalenteri oli varmasti ihana <3

   Poista
 2. Kyllä nuo teidän pojat ovat niin rapsuteltavan suloisia! Kalenterin voi tosiaan teettää tuolla Ifolorilla tai Rajalassa.

  VastaaPoista
 3. Teetä ihmeessä oma kalenteri varmasti löytyy 12 kuvaa! <3 Ihanat pojat.

  VastaaPoista
 4. Upeat pojat <3 Mä teetin Ifolorilla kalenterin mun vanhemille, onnistui todella hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Söpöööt ♥♥
  On ne tuoksut vaan niin tärkeät.

  Meidän Missyä pentuineen on kuvattu Tuire Kaimoin pian ilmestyvään tietokirjaan kissoista. Aika jännää ja kuvaustilanne vasta jänskä olikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin toivoa kirjaa joululahjaksi.. kuulostaa ihanalta <3

   Poista