torstai 5. lokakuuta 2017

Uutta FLOW kosmetiikkaa
FLOW kosmetiikalta on tullut uusia deodoranttivoiteita, joita halusin ehdottomasti päästä kokeilemaan. Nämä vaikuttavat ulkoasultaan hyvin erilaisilta kuin aikaisemmin käyttämäni Schmidt's ja Acorelle, jotka ovat suosikkejani. Testipaketissa oli mukana myös hoitosalva, joka sopii perheemme nuhanenille.
FLOW kosmetiikan Hamppu deodoranttivoide sopii mainiosti etenkin herkälle iholle. Voide ovat ihoa rauhoittava, ja sitä voi laittaa jopa ärtyneelle iholleAinesosaluettelosta löytyy mm. sheavoita, kookosöljyä ja antiseptisia eteerisiä öljyjä, mutta ei ruokasoodaa, joka voi ärsyttää herkkää ihoa. Koostumus on pehmeä ja voidemainen, joten voide levittyy iholle mutkattoman helposti. Lasipurkista nousee raikas sitrukseen vivahtava tuoksu, joka on myös sopivan mieto.

 FLOW kosmetiikan Kehäkukka deodoranttivoide on tehokkaampi vaihtoehto, se sisältää hienhajua vähentävää ruokasoodaa. Tuotteesta on pyritty tekemään ihoystävällisempi soodallinen vaihtoehto. Voiteen tuoksu on hyvin kevyt ja miellyttävä, se ei juurikaan nouse kainalosta nenääni. 
Olen rehellisesti sanottuna pitänyt molemmista. Happu sopii loistavasti vapaapäivään, jolloin hikoilu on yleensä kevyempää kuin töissä. On myös ihanaa antaa ihon levätä. Kehäkukka on selvästi tehokkaampi hienhajun ehkäisijä, joten käytän sitä työaamuina. Voidedeodorantit levittyvät kiitettävästi, niiden koostumus on pehmeän kermainen, kun esim. Schmidt's purkkimalli on kiinteää ja kovaa.

Jos hikoilu on kovin runsasta, niin silloin valintani osuu antiperspiranttiin (mm. Clarins, Bats, Aco),joka hillitsee hikirauhasten toimintaa. Mutta en halua käyttää antiperspirantteja ainoana vaihtoehtona.

FLOW kosmetiikan voidedeodorantit maksavat 16,90 euroa / 60 ml. Tuote vaikuttaa erittäin riittoisalta, joten hinta vaikuttaa sopivalta.

FLOW kosmetiikan Hoitosalva on loistava yleisvoide etenkin moneen talvivaivaan. Se lievittää mm. flunssan aiheuttamaa yskää ja nenän tukkoisuutta, sopii huulivoiteeksi ja kesällä hyönteisten puremiin. Purkista nousee vahva eucalyptuksen tuoksu. Tuote sisältää lisäksi mm. mehiläisvahaa, seesamiöljyä, rosmariinia ja teepuuöljyä. Purkki 30 ml maksaa 15,90 euroa.


Käytättekö luomudeodorantteja?


Kaunista syyspäivää <3
Tuotenäytteitä

2 kommenttia:

  1. Mä käyttäisin, mutta mun kainaloissa soodattomat eivät pidä hienhajua ja soodalliset taas saavat aikaan iholle ärsytystä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli luomu ei taida olla toimiva vaihtoehto sulle. Mutta onneksi on olemassa monenlaisia muita vaihtoehtoja :)

      Poista