Sivut

torstai 17. toukokuuta 2018

Aktiivihiili mukana ihonhoidossa



Te tiedätte, kuinka paljon rakastan uusia polkuja, varsinkin jos puhutaan kosmetiikasta. Muuten elämäni on hyvinkin tasaista, hyvä niin. On kuitenkin hienoa päästä aina välillä murtamaan vanhoja ajattelumalleja, jotka kummittelevat oman pään sisällä. Jep, käytettyäni kymmeniä valkoisia saippuoita, voisikin jonossa seuraava olla musta ja lusikoitava malli.

Oma ihotyyppini on kuiva ja herkkä, joten olen puhdistusvoiteiden suuri ystävä. Pesun jälkeen paras ihotuntuma onkin pehmeän raikas. Ihon pintakireys kielii liian voimakkaasta pesusta, yritän välttää sitä viimeiseen asti.




Sain testiin kaksi uutta Natura Siberica The Northern Collection -linjan tuotetta, jotka sopivat kasvojen puhdistamiseen. Olen käyttänyt muutamia sarjan tuotteita, joten tiedän niiden hintatason olevan hyvin kohtuullinen. Kyseessä on siis mainio arkikosmetiikka, joka toimii, mutta ei hienostele liikoja. Sarjalla on muuten Ecocert sertifikaatti.

Natura Siberica The Northern Collection Black Cleansing Butter -puhdistusvoide on väriltään mustaa. Se annostellaan spaattelilla/lusikalla suoraan purkista ja levitetään pyörivin liikkein kuivalle iholle. Paksu voide muuttuu ihon lämmön vaikutuksesta helpommin käsiteltäväksi, joten se luistaa hyvin ja on helppo pyöritellä kasvoille. Lopuksi kädet kostutetaan, voide vaahdotetaan ja syntynyt vaahto huuhdellaan pois. Iho jää pesun jälkeen mukavan pehmeäksi ja syväpuhdistetuksi.

Puhdistusvoiteen juju piilee aktiivihiilessä, jonka mikrohuokoinen rakenne imee itseensä tehokkaasti epäpuhtauksia. Pehmeän jälkituntuman takaa paljastuu pellavansiemen-, siperian mänty- ja tyrniöljy. Mukana on myös ruusunjuuriuute, joka uudistaa ja rauhoittaa ihoa. Voiteen tuoksu on hyvin mieto ja miellyttävä, ehkä hieman metsäinen.





Toisena minulla oli testissä Natura Siberica The Northern Collection Cleansing Micellar Water, joka sopii kaikille ihotyypeille. Misellivesi on väriltään mustaa/ruskeaa. Veden joukossa saattaa kuitenkin olla sakkaa, joten pulloa kannattaa ravistaa ennen käyttöä. Neste annostellaan iholle vanulapun avulla ja pyyhitään kasvot puhtaiksi - voi poistaa myös silmämeikin. Iholle jää kosteutetun raikas ja puhdas ihotuntuma. Tuote ei kuivata ihoa. Tuoksu on hyvin hento ja miellyttävä.




Kuivaihoisena ihastuin  toki Natura Siberica The Northern Collection parivaljakkoon, joten kertoisin mielelläni myös niiden ostopaikat ja hinnat. Sarjaa näyttää myyvän ainakin Stockmann ja Sokos. Lopun salapoliisityön jätän teille. Misellivesi maksaa noin 13 eur ja puhdistusvoide alle 20 eur.


Seuraavaksi ajattelin sukeltaa kukkapenkin syvyyksiin.


Ihanaa päivää kaikille <3












Tuotenäytteitä

6 kommenttia:

  1. Musta tuossa misellissä oli jännä tuoksu, jotenkin maanläheinen ja mausteinen. Mutta se on kivan hellävarainen puhdistaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maija :)

      Tuoksu on kiva, mutta ehkä hieman erikoinen - kuvasit sitä hyvin. Olen käyttänyt misellivettä etenkin arkisen päivämeikin puhdistamiseen, jossa tuntuu toimivan tosi hyvin. Hintakin on niin edullinen, että voisin ostaa toisen samanlaisen heti perään. :D

      Poista
  2. Hmm. Onko meillä joku telepaattinen yhteys tietämättämme? :D Itsellä blogissa juttua Natura Siberican aktiivihiilituotteista. Tuo puhdistusvoide on aivan ihana tuote. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku yhteys taitaa olla. :) Kävinkin jo lukemassa sun arviosi puhdistusvoiteesta ja naamiosta, ihan samoilla linjoilla ollaan. Tykkäsin molemmista. :)

      Poista
  3. Aivan ihanat kuvat ja juuri nämä jutskat sain eilen itsekin testiin ja innolla odotan testaamista. Etenkin tuo putsari, kun lähtee kuulemma hellävaroen silmämeikitkin.

    Ihanaa kesäiltaa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia.

      Minua epäilytti aluksi laittaa putsaria herkälle silmänympärysalueelle, mutta pelkäsin turhaan. Kannattaa kokeilla :).

      Täällä odotetaan sadetta saapuvaksi..

      Poista