sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Janoisen ihon sankari

Kesällä hoidin ihoani hyvin kevyesti, keskityin lähinnä kunnon aurinkosuojaukseen, miten helppoa. Rento ihonhoitoni päättyy kuitenkin aina kesän vaihtuessa syksyksi, viilenevä sää tuntuukin olevan kovin armoton herkälle hipiälleni. Iho kuivuu ja näyttää kovin värittömältä jopa harmaalta. Mikä avuksi?


Académie Sérum Hydraderm 24H on todellinen janoisen ihon sankari. Seerumi sisältää raikasta omenavettä yli 50%, lisäksi mukana on mm. hualuronihappoa joka sitoo kosteutta ihoon. Kosteustasapainoa ylläpitaviä aineosia on muutenkin mukana runsaasti, joten on helppo uskoa, että tuote kosteuttaa pitkäkestoisesti.
Seerumi on koostumukseltaan geelimäinen, vihreät hyaluronihappohelmet erottuvatkin kauniisti geelin seasta. Lasinen pumppupullo annostelee pisaroita sopivalla tahdilla, eikä mitään mene hukkaan. Olen huomannut, että aine levittyy parhaiten hieman kostealle iholle, joten laitan seerumin puhtaalle iholle, heti aamu- ja iltapesun jälkeen. Ihotuntuma on sileä, iho jää myös hyvällä tavalla hieman nahkeaksi, joten hoitovoide levittyy päälle hyvin.

Tehokosteutettu iho näyttää hoidetulta ja heleältä, joten tämä vaikuttaa loistavalta tuotteelta, joka toimi moitteettoman hyvin. Minulla on tapana tarttua seerumipulloon varsinkin vuodenaikojen vaihtuessa, itse asiassa heti tai mieluummin vähän ennen, kun iho alkaa tuntua käteen kuivalta korpulta ja näyttää samealta. Suosittelisin tehoseerumia tilanteessa, jossa perusihonhoito ei enää riitä, vaan iho tuntuu janoavan kosteutta. Tehokosteutus sopii kaikille, ikään ja ihotyyppiin katsomatta.

Académien omenaseerumin voi hakea omakseen sarjan kauneushoitolasta, 
tuote maksaa noin 70 euroa (30ml). 
 Lisätietoa löytyy maahantuojan sivuilta.


Onko teillä jakaa muita vinkkejä kuivan ihon hoitoon?

Pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Tää seerumi on kyllä ihana, käytin kesällä jonkun verran. Hoitoveden kerrostaminen voiteen tai seerumin alle on oma kikkani pitää iho hyvin kosteutettuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hoitovesi toimii myös hyvin seerumin alla. :)

   Poista
 2. Olen kyllä niin ihastunut Academie sarjaan, että ei voi kuin kiitellä! Tätä olen käyttänyt kesällä ja tytär nappasi tämän nyt käyttöönsä, kun hänen nuori ihonsa tahtoo kovin kuivua. Auttaa hyvin kosteuttamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava sarjahan tämä on. Ja omenaseerumi sopii kaikille ikään katsomatta, kosteuttaa hyvin :).

   Poista