Sivut

torstai 27. syyskuuta 2018

Testissä Clarins syksyPuut taipuvat voimakkaan myrskytuulen vaikutuksesta ja sade vihmoo ikkunaan. Haluaisin käpertyä omaan lämpimään pesääni koko päiväksi, mutta työt kutsuvat. Mieli tuntuu jotenkin niin haikealta ja ehkä vähän surulliseltakin, sillä jokainen uusi päivä vie kauemmaksi kesästä. Olo on rehellisesti sanottuna aika nuhjuinen. Onneksi minulla on kuitenkin testivuorossa jotain tosi kivaa - Clarins syksy.

  Clarins Skin Illusion meikkivoide on koostumukseltaan ohutta seerumia, joten se on pakattu lasipulloon, annostelu tapahtuukin tarkasti lasipipetillä - mitään ei mene hukkaan. Voiteen tarkoituksena on jättää iholle vain kevyt värihuntu. Meikki on myös hoitava, se tukee ihon omaa kosteudensitomiskykyä 24 h ja suojaa (SPF15), lisäksi mukana on ihoa hoitavia öljyjä ja ihoa raikastavaa helmiäistä, joka tuo kasvoille valoa. 

Skin Illusion värisävyjä on saapunut Suomeen kaikkiaan kahdeksan kappaletta, omaksi sävykseni valikoitui vaalea 103 Ivory. Meikkivoide peittää kevyesti, mutta juuri sopivasti, kuvailisin lopputulosta kauniin silkkiseksi. Kasvot eivät näytä meikatuilta, vaan iholle jää terve sävy ja hento kuulaus. 
Suosittelisin tätä etenkin aikuiselle iholle. Ihastuin <3. Seerumimeikkivoidetta myy mm. KICKS.
 
Clarins Joli Rouge Et Noir syysmeikkikokoelman tähtiä ovat uudet upeat huulipunat, joiden avulla huulista on tarkoitus tulla herkullisen täyteläiset. Puikon keskellä näkyy raita, jonka ansiosta huulen keskiosasta tulee vaaleampi. Uutta ideaa piti tietysti heti päästä kokeilemaan. Jep, huulten keskiosa näyttää vaaleammalta, joten onnistuin kohtalaisesti. Värit kuitenkin sekoittuvat helposti yhteen, joten tarkkana pitää olla. Uusia sävyjä on kaikkiaan kolme, syvänpunainen 802 red gradation,  oranssi 801 coral gradation ja tumma luumu 803 plum gradation. Pidän myös kermaisesta koostumuksesta, laadukas puna ei kuivata huulia, vaan kosteutettu tunne pysyy pitkään. Toinen hyvä ominaisuus on kestävyys eli puna kestää huulilla hyvin.
 Vedenkestävä Clarins Waterproof Eyeliner Gel
-rajausväri on helppo levittää mukana tulevalla siveltimellä, värin luvataan kestävän reilusti yhden työpäivän verran eli noin 12 tuntia. Olen kantapään kautta oppinut, että sivellin kannattaa putsata huolella käytön jälkeen, muuten väri kuivahtaa siveltimeen. Geelirajauksen jälki näyttää pehmeältä ja kestää, joten tykkään.


Palatakseni vielä alun synkistelyyn. Mieltäni tuntuu piristävän eniten ulkoilu, sillä sateen vihmoessa poskipäille tuntee todella olevansa elossa. Ja siihen päälle vielä lämmin sauna ja kuppi kuumaa kaakaota, täydellistä. :)


Upeaa syyspäivää kaikille <3
Hintoja:
Skin Illusion Foundation 30 ml, 46,00 eur
Joli Rouge Gradation -huulipuna 29,90 eur
Waterproof Eyeliner Gel -rajausväri 31,50 eurNäytteitä

6 kommenttia:

  1. Noissa huulipunissa on aivan älyttömön söpöt hylsyt. ❤️ Clarinsin punien laatu on aika ihan ykkösluokkaa. 👍

    VastaaPoista
  2. Oi, miten ihanat kuvat ja Clarinsin syksy näyttää erittäin onnistuneelta!

    VastaaPoista
  3. Hienot kuvat! Näyttää niin hyvältä erityisesti nuo huulipunat❤Wau!

    VastaaPoista