Sivut

keskiviikko 24. lokakuuta 2018

7 x kosmetiikkajoulukalenteriPidän kosmetiikasta, joulusta ja hyvistä yllätyksistä, joten kosmetiikkajoulukalenteri on kuin tehty minulle. Siihen päälle tarvitaan vielä toinen, suussa sulava suklaajoulukalenteri, näin joulun odotus on täydellinen. Olen oppinut menneiden vuosien epäonnistumisista, että liikkeellä kannattaa olla ajoissa, sillä parhaat kalenterit loppuvat nopeasti. On siis syytä katsoa tarjonta jo lokakuussa, muuten voi jäädä ilman.

1. KICKS Beauty Christmas Calender lupaa 24 ihastuttavaa yllätystä kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoon sekä meikkaukseen. Ulkoasultaan tyylikkään kalenterin sisältö paljastuu nettisivuilta. 
Hinta on varsin maltillinen 44,90 €.

2. Rituals The Ritual Of Advent Calender näyttää suurelta, mukana näyttää olevan runsaita näytekokoja. 
Hinta 71 €.

3. bare Minerals Out Of This World Advent Calender maksaa 95 €, mutta sisällön luvataan olevan 500 arvoinen. Kalenteri sisältää tuotteita pienoiskoossa. Sisällön voi kurkata Kicksin sivuilta. 

4. Clinique 24 Days Of Clinique Calender maksaa 89 , mutta tavaraa löytyy lähes 300 edestä. Tämä vaikuttaakin todella houkuttelevalta vaihtoehdolta.
5. Lumene Arctic Beauty Treasures Advent Calender sisältää 20 ihonhoito- ja 4 meikkituotetta. Hintaa kalenterilla on 89,90 €, ja arvoa lähes 195 €. Ulkoasu vaikuttaa onnistuneelta, ja uudistuneet reilut näytekoot (10-30 ml) tarjoavat varmasti yllätyksiä, joita on mukava päästä testaamaan.

sisältää 14 keskikoista huulituotetta ja lisäksi mukana on 10 puuterimaista. Hinta 86,10 €.

7. ESSIE Advent Calendar 89,90 € sisältää kynsilakkoja ja hoitotuotteita.
Oma kalenterini jäi hankkimatta viime vuonna, mutta voin suositella ainakin L'Occitane joulukalenteria, joka minulla oli pari vuotta sitten. Tänä vuonna houkuttelee myös ihana luonnonkosmetiikan joulukalenteri JOIK, mutta haluanko viettää joulua jo ennen aattoa? :)

Ostatko joulukalenterin?
Suklaalla, kosmetiikalla, kynttilöillä, teellä..
Mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Nää on ihania ja ihan iskee runsaudenpula :) Omani pyysin mieheltä synttärilahjaksi ja varmistin että ainakin yhden saan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava synttärilahja :). Mun synttärit on keväällä, joten pitää varmaan ostaa kalenteri ihan itse.

   Poista
 2. Mä ostin Lumenen ja tänä vuonna siinä ei tietääkseni ole kynsilakkoja. Viime vuonna taisi olla jopa neljä. Sisältö oli timanttinen ja sikäli kuin olen kuvia vilkuillut, se ei petä tänäkään vuonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen kalenteri on yllättävän täynnä kaikkea kivaa, mutta ei kynsilakkoja. Näyttää kyllä hyvältä :)

   Poista
 3. Mulla on ollu nyt parina vuonna teejoulukalentereita ja niin on nytkin. Ekan ostin jo ja aloitin availunkin. Ostan vielä pari lisää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teekalenterikin on tosi kiva, varsinkin jos rakastaa teetä :). On ihana maistella eri makuja. Ehkä pitäisi ostaa yksi :)

   Poista