sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Parasta juuri nyt - Talika

Muistatte varmaan, kuinka hehkutin keväällä Talikan Eye Detox Specific Roll-on silmänympärysvoidetta. Hylsy on loppunut jo kauan aikaa sitten, ja seuraavakin on jo laitettu ostoslistan jatkeeksi eli uusi kuuri on suunnitteilla, joten en edelleenkään ole kääntämässä kelkkaani asian suhteen. Kyseessä on loistava tuote, jonka tehon todella näkee omin silmin. Myönnän, jäin koukkuun.


Nyt testivuorossa on kaksi uutta Talikan tuotetta, joten matkani sarjan parissa jatkuu. Talika Lipocils Liner ei ole pelkkä eyeliner, vaan siihen on laitettu mukaan runsaasti ripsiä hoitavia ainesosia. Tuotteen teho perustuukin kasviuutteisiin. Pidän hoitavista meikeistä, joten tässä on eyeliner minun makuuni. Harmi, että sävyjä on saatavilla ainoastaan yksi, musta. Tussi on helppokäyttöinen ja liukuu hyvin ripsirajassa, joten jälki on tasaista ja kestävää. Jos haluaa ottaa tuotteesta kaiken ilon irti, niin kannattaa käyttää rajausväriä päivittäin, sillä ripset uudistuvat hitaasti ja niiden hoitaminen on aina pitkä prosessi. Sinnikkyys kuitenkin palkitaan, varsinkin jos kyseessä on Talika, joka on omistautunut asialle.Talika Eye Detox Concealer on hoitava meikkituote silmänympäryksille. Kynä peittää tummuutta, laskee turvotusta ja kosteuttaa herkkää ihoaluetta. Tätä voi käyttää yksinään tai meikkivoiteen kanssa, tyyli on täysin vapaa.  Estee Lauder Double Wear Stay in Place peiteväri* on pitkäaikainen suosikkini tummille silmänalusille, käytän sitä lähes päivittäin. Väri peittää tummuuden, mutta ei korosta juonteita tai mahdollista kuivuutta. Mikäli oikein muistan, Double Wear ei kuitenkaan sisällä hoitavia ainesosia, joten oli hienoa päästä testaamaan anti-age peiteväri Talikalta. Yllättävää kyllä, Eye Detox Concealer pärjäsi testissäni hyvin myös meikkituotteena, joten siirryn ilomielin sen käyttäjäksi. Kynä on käyttömukava ja sujahtaa hyvin mukaan käsilaukkuun. Lisäksi vaalea sävy Porcelain sopii minulle kuin nenä päähän, väri levittyy kauniisti ja ilmekin raikastuu. Bonuksena tulee vielä silmänympäryshoito koko päiväksi.

Pidän Talikaa keskihintaisena. Esimerkiksi Eye Detox Concealer hinta jää alle 30 euron. Hylsyssä on ainetta vain 2 ml, mutta yhdellä kerralla sitä kuluu vain hyvin pieni määrä. Talikaa myy netissä mm. Kicks*, lisäksi Emotion, Sokos, Stockmann.


Käytättekö hoitavia meikkejä?


 *mainoslinkki, Talika näytteitä, Estee Lauder peiteväri oma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti