sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Luonnonkosmetiikan kangasnaamio by Lavera

ilmainen tuotenäyteKäsissäni on vihdoin tuote, jota olen odottanut kuumeisesti. Kangasnaamio ei ole minulle uusi kokemus, mutta Laveran versiota en ole vielä koskaan testannut. Onkohan tuoksu tuttu "laveramainen"? Entä ostaisinko uuden yhdeksän euron hintaan? 


Minulla on tapana hoitaa kasvojani pitkän kaavan mukaan juuri sunnuntaisin, jolloin ei yleensä ole kiire minnekään. Laveran vegaaninen uutuus sopii tähän tarkoitukseen mainiosti, siinä samalla voi nukkua vaikka kevyet päiväunet ja ottaa muutenkin rennosti. 

Valitsin testiin kirkastavan kangasnaamion, joka sisältää ihoa kosteuttavaa pitaijaa ja luomuvadelmaa. Illuminating Sheet Mask laitetaan puhtaalle iholle 15 minuutiksi, kasvoja ei tarvitse huuhtoa naamion jälkeen.

En ole vielä koskaan törmännyt kangasnaamioon jossa olisi huomioitu myös kaulan alue. Sen sijaan olen usein asetellut kasvoilleni liian nafteja kankaita. Valitettavasti Laverallakaan ei ole ymmärretty jatkaa leukaosioon pitkää kangaspartaa kaulan peitoksi, joten levitän 15 min jälkeen kankaan vielä vaikuttamaan kaulan iholle. Kangas on itse asiassa 100% biohajoavaa lyosellikuitua, hieno homma.  

Naamio tuntuu iholla viileältä, nenään nousee kevyt laveramainen tuoksu. Iho tuntuu jälkikäteen hieman tahmealta ja mukavan kosteutetulta. Kylmyys on kuivattanut hieman otsaani ja poskipäitäni, joten ajattelin levittää päälle vielä kasvoöljyn ja kevyen voiteen, jotta kosteus pysyy ihossani pitkäkestoisesti.

Tuote on varmasti hyvä ja jopa kaivattu, 
mutta maksaisitteko kangasnaamiosta 8-9 euroa, kun Laveran yksittäispakatut voidenaamiot maksavat noin kolme euroa esim. täällä? Toki kyseessä on kaksi täysin erilaista tuotetta.

Laveralta löytyy vaihtoehtoisesti myös puhdistava Purifying Sheet Mask, kosteuttava Hydrating Sheet Mask ja kiinteyttävä Firming Sheet Mask, joten testattavaa riittää.


Kivaa päivää <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti